|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@#
14.5.2009 9:58:38   
Anonimen
Eto, prišla je pomlad, udobne zimske čevlje smo že pospravili, počasi bomo pospravili tudi superge in obuli japonke, balerinke, sandale, itd. In kje je problem? Vsaj pri meni je problem, da ko preklopim na to poletno obutev, sem vsaj 2 meseca konstantno ožuljena ... trenutno imam na vsaki nogi žulj na podplatu, na petah ogromnega in na narti na vsaki nogi po kake 3 ... jaz ne vem, al imam samo jaz tako občutljive noge al kaj narobe delam?! Si lahko kupim čevelj sredi poletja, ga nosim ful in me ne bo ožulil ... ga dam na spomlad ponovno gor, bom pa takoj vsa mehurjasta user posted image  ... a se to še kateri dogaja in kaj naredite v zvezi s tem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@#
14.5.2009 10:04:17   
Arwenko
Na žalost se mi v takšni meri ne dogaja, se mi je pa včasih pri vsakem novem čevlju, ne glede kako dragem in udobne, tudi pri teniskih. Meni je pomagala redna profesionalna pedikura, ne tista domača, tisto sem itak delala skoz in od takrat imam manj težav z nogami. Pa absolutno kupujem samo še drage čevlje, no predvsem zelo kvalitetne, izogibam se na daleč tem poceni variantam. Za domačo nego nog pa uporabljam od Oriflame eno kremo z avokadom, ki je tudi super. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@#
14.5.2009 10:10:24   
Anonimen
Kaj pa pomaga pedikura, če se mi delajo žulji na zgornji strani podplata ... na narti? In to od balerink, katere so mi prejšnje poletje praktično prirasle k nogi, ko sem bila skos v njih ... letos sem pa krvav žulj dobila user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@#
14.5.2009 10:42:10   
citrončica
Poskusi nove obliže, Compeed, v lekarni ali DMu jih dobiš, nalepiš na žulj, pa lahko nosiš čevlje, ki so te prej pžulile, pustiš pa ga, da sam odpade, ne trgaj ga stran, če imaš žulj spodaj, ker boš še kožo odtrgala, jaz jih tudi preventivno nosim zdaj, ravno barelinke, najbolj shojene, so največji problem....pa meni res pomaga, jaz mam tanajvečje, za na prst sem pa enega kar razstrigla, in je tud OK..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@#
14.5.2009 17:25:27   
Felicita
meni je pa pomagl hansaplast spraj proti žuljem... u bistvu ustvari tako gladko plast na koži, da se potem čevelj ne drgne direkt na kožo ampak ob tisto 'plast' in je blo res mnogo boljš.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@#
14.5.2009 21:32:19   
Anonimen
Ja saj te obliže sem si šla zdaj kupit ... sem si jih polepla po nogah in potem šla na bazen (brihta jaz) in so se mi delno odlepili pa še mehur sem si pol predrla, ko sem ga dol potegnila ... tak da zdaj sem si z navadnimi flajštri polepla noge, pa prej počene žulje namazala z Bepantenom plus, pa bom še nekaj časa v supergah ... potem ko se mi pa pozdravijo si bom pa noge spet preventivno s temi obliži polepila, da se mi malo navadijo na te poletne čevlje, potem pa upam, da bo do prihodnje pomladi mir user posted image .

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@#
28.5.2009 13:59:40   
s.
No, za žulje vam svetujem olje 33!

Kaneš kapljico ali dve na obliž in zalepiš čez ( čez noč zgine) ali pa na nogavico ali čevelj!
Res učinkovito, pa še za 100 drugih reči se ga uporablja! Če katera želi...se mi javi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?