|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmešani hormoni??
13.8.2009 12:27:10   
Majčka*
Pozdravljene!
Naj vam kar opišem mojo situacijo...teden dni pred morjem sem začela po navodilih zdravnice jemati logest za prestavitevuser posted image ...no prestavili smo jo uspešno in na morju ni bilo ne duha ne sluha o njej, so se pa zato pojavili neki čudni znaki...tretji dan morja mi je bilo nenormalno slabo skozi cel dan, naslednje tri dni samo še zjutraj ( nenormalno) zelo mi je začel smrdeti kavč ki sva ga imela v sobi in je bil iz usnja - jaz sem to vonjala - grozno...predzadnji dan so se mi obrnili cigareti...na morju sem malo da ne trpela...ko sva se vrnila iz morja sem prenehala z jemanjem tabletk in po 4 dneh je prišlauser posted image , mojih težav pa še kar naprej ni biko konec...cigareti so mi smrdeli še cel teden, bila sem nenormalno napihnjena, zredila sm se 3 kg...naj povem še to da sem predno sem začela z jemanjem logesta naredila nosečniški test , ki je pokazal negativno ( to mi je svetovala zdravnica, da nebi slučajno škodila otroku če bi bila noseča)...zdaj pa mene zanima ali je možno, da so hormoni tako negativno vplivali name?? ali je možno da sm noseča pa je bilo pred tabletkami še prezgodaj da bi test pokazal in koliko znajo ti tabletki škodit?Zanimivo se mi namreč zdi, da so nkateri znaki izginili (slabost)nekateri pa še karvstarjajo samo v bolj mili obliki...skrbi me da nisem s temi tabletkami naredila več škode kot koristi??testa pa kar ne upam narest saj se bojim prehitrega razočaranja. Ali je možno da ti tabletki povzročijo spontani splav?
hvala za odgovore!!
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmešani hormoni??
13.8.2009 13:28:02   
miapia
Uff, ne bi ti znala povedati, so pa hormoni ena hudičeva stvar, sploh estrogen. Če se ti poviša, tako kot pred M in med nosečnostjo, zatečeš oz. ti zastaja voda v telesu (od tukaj možna razlaga za 3kg več - to se meni dogaja odkar sem rodila vedno pred M), zakaj imaš pa tak voh in slabosti... pa ne bi vedela. Lahko pa so hormoni. Lahko si pa noseča, čeprav ne verjamem. Obrni se pa na svojo G, ker ti očitno te tabletke ne ustrezajo. In ji razloži simptome. Ti bo že znala povedat.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Majčka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zmešani hormoni??
13.8.2009 17:47:19   
donat
obrni se G.

Jaz že dolgo let ko grem na morja dobim user posted image takoj drugi dan. Očitno ta klima vse spremeni. Niti na misel mi pa ni prišlo da bi vzela tabletke za prestavljanje. Vedno si vzamem in tampone ter vložke s sabo. Brez seksa preživim tisti teden ali dva. pač kako drugače, so načini,...... ker ti hormoni so cela zmešnjava.

(odgovor članu Majčka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zmešani hormoni??
13.8.2009 18:00:29   
Anonimen
Kolikor razumem, sicer ne jemlješ tabletk?

Tabletke ti res fajn zamešajo hormone že tako ali tako, če pa jih vzameš samo enkrat in telo na spremembo še ni navajeno, še toliko bolj. Tudi slabost, mene je bolela glava, kolegica je krvavela tri mesece skupaj, dokler se telo ni navadilo na nov režim hormonov.

Lahko tudi, da si noseča, je pa s čimerkoli v začetnih tednih nosečnosti tako, da vpliva na zarodek tako, da ali odmre ali pa nima nobenih posledic. Tabletke sicer niso fajn, naj pa ne bi imele dolgoročnih posledic. Pušenjak je o tem že večkrat pisal na MON-u.

(odgovor članu donat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zmešani hormoni??
14.8.2009 2:16:23   
Majčka*
Ja Ankica prav imaš sicer ne jemljem tabletk ker delamo nauser posted image ampak ker imam zelo močne in boleče menstruacije sem se odločila da si jo na morju prestavim, da nebi imela vsega pokvarjenega...sem pa jemala tabletke ravno tako logest 5 let nazaj in jih je moje telo zelo dobro prenašalo, tako, da ne vem kaj je tokrat vzrok mojemu slabemu počutju...klicala sem ginekologinjo in je na dopustu zato sem se obrnila na vas. no ja kakorkoli že hormoni so res huda stvar in mislim, da se nikoli več ne bom poslužila kaj podobnega, čez par dni pa naredim še test če čudno počutje ne izgine in vam potem poročam kako pa kaj...upam da se vse skupaj uredi in da ne bom imela sedaj čisto zmešanega ciklusa. Je pa res da se simptomi umirjajo in so vedno manj moteči, me je pa resno že skrbelo ker se to vleče že 3 tedne...
Hvala vam za odgovore in lp



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?