|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivica kandida
31.8.2009 19:11:07   
čaki
me zanima, če jo katera ima. jaz imam vse simptome te user posted image glive. sem neki o njej brala na netu, ampak nisem zasledila, če obstaja zdravilo zanjo, razen dieta.
pa me zanima kaj iz prve roke..user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glivica kandida
31.8.2009 19:23:36   
Felicita
http://www.ringaraja.net/forum/m_2649635/mpage_1/key_/tm.htm

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: glivica kandida
2.9.2009 19:41:30   
mamica 1
Jaz bi ti definitivno svetovala dva izdelka za čiščenje telesa. Prvi je Nehrinov izdelek PROBIOFIT
Probiofit je napitek v prahu z aktivnimi proboitičnimi bakterijami. Vsebuje Lactobacillus Acidophilus. Ker je probiotičnim bakterijam odvzeta voda, se njihova učinkovitost ohrani dalj časa, kar je nujno za doseganje dobrih rezultatov pri obnovi črevesne flore. Tako izdelek pomaga obnavljati idealne pogoje v črevesju, ki se poslabšajo zaradi stresa, zgrešene prehrane, infekcijskih bolezni ali procesov staranja in zato povzročajo pline, fermentiranje, zaprtje in druge črevesne neprijetnosti. Pozitivno deluje na imunski sistem, pomirja nekatere oblike alergij. Zmanjšuje raven holesterola, uravnava črevesno floro po diareji ali jemanju antibiotikov in izboljšujej asimilacijo laktoze pri preobčutljivosti na laktozo. Mlečni fermenti pospešujejo črevesno peristaltiko, uravnavajo bakterijsko floro v črevesju in izboljšujejo absorbcijo vitaminov in mineralov.
Drugi izdelek pa je Nahrinov BASICO
Za zdravo prehrano je potrebno pravo ravnovesje kislih in bazičnih živil. Na žalost v naši prehrani prevladujejo kisli elementi, kot so meso, suhomesnati izdelki, prečiščena živila na osnovi pšenične moke, slaščice, kava in alkoholne pijače. Nepravilna prehrana, fizični in psihični stres povzročajo nastajanje prevelikih količin kislin v telesu, ki sčasoma zelo zmanjšajo splošno telesno kondicijo (slabost, utrujenost) in napadajo kostno maso (osteoporoza).
Zato je smiselno dopolniti vsakodnevno prehrano z uravnoteženo kombinacijo bazičnih rudninskih snovi in oligoelementov. Tako lahko uravnovesimo naš Ph.
Vsakodnevna kura lahko pomaga v specifičnih primerih, kot so:
- osteoporoza
- revmatična obolenja hrbtenice, aktivna artroza
- bolečine v sklepih, hrustancu, kitah, sklepnih vezeh, mišičnih tkivih, napetost v mišicah, izguba strukturne elastičnosti, revmatizem mehkih delov (bolečine v hrbtenici)
- shujševalne diete, ker so sestavine sposobneublažiti klasične simptome stradanja, kot so: glavobol, brezvoljnost, vrtoglavice
- holesterol in krvni tlak
- motnje spanja, zmanjšana koncentracija, izgubljanje spomina
- glavobol in migrena
- zgaga, bolezen refluksa, ki je simptom močne kislosti v želodcu
- celulit in funkcionalne spremembe kožnih tvorb;
Kombinirano delovanje pozitivno vpliva na ljudi s simptomi, kot so: splošna utrujenost, depresija, motnje spanja, čedalje hujše migrene in nevralgija trigeminusa, trebušne motnje, razdražen mehur, kandidaza, problemi s kožo, hladne roke in noge; vse to so simptomi, ki so lahko povezani s premočno kislostjo organizma.


(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: glivica kandida
5.9.2009 8:55:08   
dory
jaz sem se jo ravno rešila...kako sm vedla? po vsaki hrani me je blazno napenjalo, imela sem take vetrove da je blo za ****, prebava pa za nikamor...vse me je že bolelo, v službi si nisem upala niti na kosilo več...blazno potrebo sem imela tudi po sladkem...potem sem šla na bioresonanco..se zdravila s tem in imela dieto...dieta je malo drugačna kot ostale diete videne po spletu...ker je zraven še zdravljenje...nisem smela jest cukra v nobeni obliki, niti fruktoze, nič pšenice, nič svinjine...po enem mesecu terapij ( cca 3x ) in diete sem se jo znebila...smo na koncu testiral...kar je pa najbojlš je pa to, da mi cukr enostavno ne paše več...nisem mogla verjet,ker sem bla prej odvisna od tega....je pa to trdovratna zadeva in se je včas ne znebiš zlepa ne...ostale diete so meni preveč krute, nič ne smeš, vztrajat morš najmanj pol leta, pa še pol je vprašanje...

(odgovor članu mamica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?