|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše mnenje
21.6.2005 10:50:48   
mala važička
Saj vem da se bo malo čudno slišalo ampak men je res grozno čakat še skoraj 4 tedne.

Sem v 9 tednu. Ker nikoli nisem imela nobenih nosečniških znakov me skoz grabi panika kaj če slučajno pridem na nuhalno s. (15.7.) in mi ginekologinja pove da že nekaj časa nisem noseča jaz pa tega sploh nisem vedla.
Vem da sem lahko srečna ker mi ni nič slabo ampak po pravici povedano bi bila vesela če bi mi bilo vsaj kdaj pa kdaj da bi bila lahko vsaj prepričana da je vse OK.
Zdaj pa vprašanje?
Ali mislite da če bi sedaj probala test in da če slučajno ne bi bila več noseča da bi mi verjetno pokazal samo eno črtico.



lp,Katja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   vaše mnenje
21.6.2005 10:56:07   
Pajaca
Ma ne ga srat.... pa kaj bi rada te znake. A bi rada da ti je cele dneve slabo, da bruhaš ko vidra, da te joške tko bolijo, da roke na širok stran nosiš, da maš glavobole in slab okus v ustih, pa take krče da je joj?????

Če je kaj narobe je edina šansa da to ugotoviš, da pač krvavaviš. Če plod odmre ti tega ne boš čutila.

Tako da bodi vesela da se dobro počutiš pa je. Znaki bodo pa že še pršli.... še prekmalu.

Test se mi pa zdi nesmiselno ponavljat.... če je poz je poz pa če ga še 100x delaš. Pa tudi znakov nosečnosti tako ne boš dobila.

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 11:04:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala važička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   vaše mnenje
21.6.2005 11:06:17   
pat
jst sem v 15 tednu, skor 16, pa nimam nobenih znakov. na začetku sm mela hude bolečine v prsih, ki so se pojavile šele v drugem mesecu, pa zaspana sm bla in to je to. zadnjih 14 dni me je občasno bolela glava. res, razen velike:zaspan: nism mela nobenih znakov, pa sem noseča, preverjeno;)tak, da se ne sekirat. boš vidla, men se je zle v zadnjih 3 tednih začel nabirat špeh vsepovsod, kar pa zgleda zelo grdo, glede na to, da trebuha še sploh nimam.
če pa si resnično neučakana, pa pojdi na samoplačniški UZ, čeprav dvomim, da se bo že kaj vdilo.

lp, pat

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vaše mnenje
21.6.2005 11:10:53   
Anonimen
Srečna bodi, da nimaš težav. Pač nekatere nosečnice nimajo problemov, to ni noben slab znak! Neka moja znanka (mimogrede-menstruacije je imela tako neredne, da ji ni bilo čudno, če je ni imela tudi 2 meseca skupaj)je uživala na morju, se potapljala, surfala, jadrala,... nakar jo je začelo hudo zvijat v trebuhu (mislila je da je, da se je zastrupila s hrano ali pa da jo daje PMS), šla je k zdravniku, ki ji je opravil trebušni ultrazvok - nič odkril seveda, so jo poslali na vaginalni ultrazvok (baje sum na ciste) in so ugotovili, da je bila že 12 tednov noseča! Ona sama pa niti najmanj ni pomislila na to...Zdej ima popolnoma zdravo 5 letno deklico. Tko da, brez panike, nič ni narobe če nimaš "običajnih" nosečniških znakov.

A zamenjava za en teden?! :)-:)-

(odgovor članu mala važička)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   vaše mnenje
21.6.2005 11:18:43   
mala važička
caffee jaz bi bila zadovoljna če bi mi vsaj enkrat blo slabo. Najbolj me je strah da je plod slučajno odmrl pa da bom jaz to šele julija zvedla.

Saj vem da paničarim.

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vaše mnenje
21.6.2005 11:25:05   
ZOOJA
Hojla,

tudi jaz sem v 9t in počutim se kot :rozica:.Sem se pa
tudi jaz že večkrat spraševala, če je to O.K., da mi skoraj nič ni slabo, malo me bolijo prsa (zvečer),sem
kakšen dan prava zaspanka to pa je tudi vse. V primerjavi s prvo nosečnostjo je zdaj raj. En pregled sem že imela v 6t, drugega imam v 10t. Je rekla moja
zlata ginekologinja, da me bo na začetku malo bolj spremljala, glede na to, da smo se dolgo mučili za našo drugo bebico.
Zato se ne sekiraj, saj vidiš koliko nas je enakih tebi.
Uživaj vsak dan posebej, bebica raste in z njo je vse
O.K.

Pozdravček Zooja

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vaše mnenje
21.6.2005 11:26:08   
devička
Za boljši občutek se naroči na samoplačniški UZ. Zakaj bi se sekirala še cel mesec, če ni potrebe. Sama sem naredila to in bila po pregledu bolj pomirjena. Pozdravček, S.

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vaše mnenje
21.6.2005 11:35:06   
mala važička
Devička a pa to naj kar svojo ginekologinjo pokličem, kolk pa kaj pride?

A pa si jim kaj razlagala zakaj hočeš samoplačniški pregled?

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vaše mnenje
21.6.2005 11:45:26   
Grascakinja
Edino, kar s to sekirancijo delaš, je škoda sebi in otroku. Tvoje dete potrebuje zdravo in breskrbno in psihično neobremenjeno mamo, ne pa paničatorke. Kaj bo šle kasneje v nosečnosti?

Jaz resnično resnično ne razumem - vse bi tako rade imele "nosečniške znake", ki so itak čist drugačni pri vsaki, in paničarijo, če jih ni.
Če pa jih imajo, pa jamrajo, da so in če je kaj narobe, ker jihi imajo. Nikoli ni prav. :zmeden:
Bodi vesela, da je tako kot je in lahko normalno živiš, marsikatera od nas ni mogla.
Če iz kakršnega koli razloga nosečnost odmre, pa ti na to prav nič ne moreš vplivati ali preprečiti, pa če mečeš denar za UZ stran ali ne. Ampak, a boš zdaj vsakič, ko boš podvomila, da si noseča, šla na UZ? Lepo te prosim, malo se sprosti in uživaj v lepi nosečnosti, ker ni vsaki dana!
Upam, da bo tako lepa še naprej! :rozica:

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vaše mnenje
21.6.2005 13:19:20   
pikica*
Katja 1, lahko si vesela, da je tako kot je. Kaj bi jaz dala, da ne bi imela nosečniških znakov. Lahko ti povem, da niso čisto nič prijetni. Praviš, da bi bila vesela, če bi ti bilo slabo? Joj, ko bi ti vedela kaj si želiš. Meni je slabo ves čas.Samo za primer: danes sem uspela vase spravit en krof in nekaj malega juhe. Pa je vse skupaj že šlo v školjko. Nobene tekočine ne prenašam, ker vse takoj izbruham. Vse kar spravim vase je kakšen čisto navaden suh piškot. Menda ne boš rekla, da si želiš vse to? Bodi vesela, da nimaš nobenih znakov in lahko resnično uživaš v nosečnosti.

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vaše mnenje
21.6.2005 13:20:39   
LONA13
Jest do 20 t sploh nism vedla da sem noseča, nisem imela nobenih problemov; delala sem z istim tempom; je pa rwes da sem se parkrat zasekirala a je vse kul in nestrpno čakala preglede. Nima smisla da se s tem obremenjuješ - kar bo pa bo. Tako kot ti je namenjeno tako se bo zgodilo!

Želim ti lepo nosečnost!
Lp, Polona

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vaše mnenje
21.6.2005 16:14:32   
Urša
Direkt k tvojemu vprašanju: Ali mislite da če bi sedaj probala test in da če slučajno ne bi bila več noseča da bi mi verjetno pokazal samo eno črtico.
Meni je test še 2 tedna po sp.s. pokazal dve črtici, ker so bili hormoni še prisotni, isto je bilo pri krvnem testu, samo njihov nivo je bil prenizek.
Katja, ne obremenjuj se s tem, res, ni dobro ne zate ne za :duda:. Vse bo še vredu, te pa razumem, da te skrbi, sploh ker je to prvič. Drži se in bodi vesel srečka :nosecka:!

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?