|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avguuuuust
25.6.2005 9:14:32   
Tiamo
Jutro :zaspan:

Kje ste? še spite?;)

Tudi danes sem spala samo do 6.00. :(( Ni šlo dalj :(

Potem sem si naredila zajtek, pojedla sem enga jajčka v mehko kuhanga... mi je tok zadišal. zdaj se mi pa gor paha, pa slabo mi je,...čist sem slaba.:((:(

Danes imamo piknik. :sloncek::sloncek::sloncek:

Naj vam povem včerajšnjo lepo gesto v Leclerku, ko sem šla z bratom nakupovat za piknik. Gužva je bila taka, da me je minilo sploh kaj kupovat. :grrr: Vseeno sva na hitro nabrala, kar sva potrebovala in se postavila v vrsto na blagajno, kjer je rezervirano za invalide in nosečnice. Pred mano so bili trije, ampak ne invalidi in ne nosečnice...blagajničarka me pokliče naprej, unim trem pove oz. pokaže tablo, kjer piše rezervirano za :nosecka: in invalide. Si morte misliti, imela sem prednost..kar je zelo lepo od njih. Čeprav nisem šla naprej, sem se lepo zahvalila. :rozica::rozica::rozica: Res lepo :rozica::rozica: sem bila kar presenečena :rozica::rozica:

se tipkamo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avguuuuust
25.6.2005 10:03:48   
urši77
No, lepo je slišat da še kje obstajajo vljudni ljudje:)

Tudi mi imamo zvečer piknik, no ja bolj pozno popoldne...na srečo spadam med povabljene, tako da mi ne bo treba nič pripravljat:)

V četrtek smo bili pa na pregledu in UZ-ju. Pa sem izvedela da je naša :roza: v medenični vstavi, da bo na svet "prikakala" in ne najprej prijokala. In da jo nosim precej nizko(od tod tudi boleča simfiza in trtica) tako da z UZ-jem ni mogla niti nogic dobro pogledat.Je rekla da moram bolj počivat, da ne bomo sprovocirali prezgodnjega poroda. Če pa mi slučajno odteče voda, pa takoj v ležeč položaj, noge malo privzdignit, da ne bo popkovnica izpadla in takoj v bolnico. :(
Sem kar malo žalostna prišla domov, ampak bo že....če drugače ne bo šlo, bomo pa rodili z CR.

No, danes sem že malo boljše volje,a vseeno...

Smo pri koncu z prenavljanjem, tako da naslednji teden še tiste male cunjice operemo, pa bo...

LP in uživajte v sončku:)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avguuuuust
25.6.2005 11:57:16   
Jessy
Zdaj smo pa že tri nosečke, katerih otroci so obrnjeni pokonci. Meni sicer še ni rekel "ta zadnje" besede, da ni več možnosti, da se obrne, saj je prejšnji teden bil še dokaj visoko in obstaja možnost, da se sam skobaca okrog - čeprav sama v to močno dvomim. Ali ne boste nič poskušali z zunanjim obratom??? Meni je to G že napovedal, če čez 1 teden ne bo obrnjen na glavico.

Tia, to so pa res lepo naredili v Leclerku. Sem bila tudi sama enkrat priča takemu dogodku, vendar takrat sem bila le opazovalka in še nisem bila noseča. Saj je prav tako! Drugače pa ne bi imelo smisla, da imajo postavljene table, če se jih ne upošteva.

Meni je pa danes spet vroče kot :hudicek:. Včeraj, na pikniku, je bilo tako prijetno hladno, saj je bil piknik tik ob vodi. Sem bila kar presenečena, ko me je okrog 23h malce zmrazilo in sem si celo jopo z dolgimi rokavi oblekla čez. Kar nisem mogla verjet, da je to možno.
No, danes pa spet vročina! :(

Se mi zdi, da bomo kmalu začele pripravljati torbe za v porodnišnico, kajne??? Meni manjka še 5 tednov in 3 dni do PDP. Če bom mogla iti na obračanje, bom mogla pa še prej postlati posteljico in pripraviti torbo, ker lahko obračanje sproži tudi porod.

Zdaj se grem pa malce stisnit k :love:! Lepo se imejte in se še kaj tipkamo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avguuuuust
25.6.2005 12:45:41   
urši77
Ja, meni je tudi rekla da ima še malo časa za obrat, samo da prostora bolj primanjkuje:)
Meni manjka še malo več...točno 9t, pol bo pa veselo:)

Vročina......ah, da sploh ne govorim...me kar obliva.
Bi zdejle pasalo ene 10* manj:)

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avguuuuust
25.6.2005 13:03:17   
Tiamo
Hy,

meni trenutno ni vroče...se klimam..blagor meni...ste vabljene....samo ne vem kje bomo sedele, ker sem prodala sedežno garnituro :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: tako,da bomo začeli naslednji teden postavljat steno, potem pa opremljat otroško sobico :kuza::duda::kuza::duda::kuza::duda::kuza:

Meni manjka še 41 dni 9nebesa, kok gre hitro vse naokoli, se spomnim, ko je bilo še 100 dni!! Nimam še nič naštiman! Sploh se nemorem odločit v katerih oblekcah bo šla naša :duda: domov, verjetno bom cel kovček samo vlačla :)-:)-:)-

Mi gremo na piknik popoldne tam cca 18:00, upam, da se bo vsaj malo shladilo, drugače bom klimo s seboj vzela.

se tipkamo..

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avguuuuust
25.6.2005 15:37:28   
monja
Joj, avgustovke, tale vročina pa mantra!

Sem bila danes dopoldne samo na tržnici, pa me je sonce tako nakurilo v glavo, da sem se mogla v temo dat in z zaprtimi očmi počivat. Me je migrna dajala.

Zdaj pa sploh ven ne grem.

Povejte mi, a so vaše :duda: ob tako neznosnih temperaturah tudi bolj lene, kar se tiče obračanja in brcanja. Naša :duda: je danes ekstra pri miru. Majbrž čuti moje slabo počutje.

Malo je pomagal osvežujoči tuš, pa bi lahko kar nonstop pod curkom vode stala.

Upam, da bo malo popustila tale vročina, če ne drugače z dežjem...

Lepo se imejte na piknikih. Pa kje bolj v senčici se skrivajte...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?