|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 17:36:36   
AlenkaIST
Ima katera mogoče izkušnje z dopustom v Grčiji? Je to primeren kraj? Sem v 12 tednu, tako da upam, da so najhujši dnevi zamano. Ne vem edino kako bom prenašala vročino. :ups:
Vsaka ideja bo dobrodošla, hvala! :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 17:54:39   
clea
Bila sem v grčiji ampak ne :nosecka:,zato ne vem kako je s tem.
Dol je res ful huda vročina!Sem v petek na avjonu sedela zraven enga grka,ki je ravno prišel iz aten in je rekel,da je dol 35 stopinj pa da bo ta teden baje še več (37 in več).
Drugače pomoje ni panike,ker veliko punc tukaj na forumu pravi, da ni problem, če si noseča in greš na letalo.

Saj verjetno boš kje blizu morja,da se lahko malo ohladiš!Pa par litrov vode (kupljene !!!)zraven pa je.
Hotelske plaže imajo skoraj vedno na voljo tudi senčnike,brez česar ne gre!

Pojdi, uživaj in poročaj kako je bilo!:morje:
Lp.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 18:02:23   
tinkamiška
Tudi jst sem bla v Grčiji, pa tudi še nisem bila takrat nosečka. Verjetno je malo odvisno kam v Grčijo greš. Sama sem bila na Santoriniju v mesecu juliju, pa je bilo čisto vredu, ker tam ves čas piha veter in se zato ne občuti vročine. Je pa res, da sem imela ves čas pri sebi vodo, sej se jo da kupit na vsakem koraku. Sva takrat z možem šla tudi na divje plaže, kjer je bila kakšna senčka in je blo prav fajn, je pa tudi tako kot je rekla Clea, da imajo hotelske plaže ležalnike in senčnike, pa tudi pijačo strežejo:)

Ti želim, da bi uživala in se načofotala:)

Tinka

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 18:43:20   
Anonimen
V Grčiji zna biti res zelo vroče, vendar je to suha vročina, ki se jo da veliko bolj prenašati kot pa to soparo pri nas.
Na otokih ponavadi piha in je itak občutek vročine zato manjši.

Lep dopustek in veliko čofotanja želim.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 19:08:20   
AlenkaIST
Lansko leto sva bila z možem na Cubi pa je bilo super. Samo takrat ni bilo še nič. Mi pa vsaj slabo ni več, tako da upam, da bi bilo v redu. Sploh pa pogrešam VODO. Bi bila vsak dan na bazenu pa G odsvetuje. Razmišljava pa o rodosu.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 19:24:42   
Jessy
Točno tako, kot je rekla Ankica! Suho vročino je lažje prenašati, kot soparo. V bistvu niti nimaš občutka, da je tako vroče.
Jaz sem bila na celini in na Kreti, pa je povsod znosno (nikjer pa nisem bila :nosecka:).
Edino, kar se imaš za paziti je, da boš dovolj pila in da boš pila ustekleničeno vodo. Kar se pa hotelske hrane tiče pa nismo imeli nobene slabe izkušnje, niti nisem še nikogar slišala, da bi imeli težave s hrano.

Piti, piti in piti!!! Drugače pa kar pojdi in uživaj še namesto nas, ki letos ne gremo nikamor!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 19:50:54   
miševi
Moja sestra je bila 4 mesece in pol noseča, ko je šla z nami v Grčijo. Šli smo na Samos - bilo znosno, ker skozi pihlja, pa senčnike smo najemali.
Pazi, da veliko piješ in če ješ sladoled, jej pakiranega, ne v kepicah, itd...

Jaz mislim, da če ni zdravstvenih ovir, da lahko greš.

Osebno sem bila že večkrat v Grčiji in je bilo tudi pri 35 in več stopinjah vedno znosno.

LP:rozica:

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 22:49:27   
eva1
Jaz na tvojem mestu nebi šla-kaj pa če se ti kaj prepeti-lahko padeš, zakrvaviš, jaz sem čez noč postala edematozna+visok pritisk, lahko dobiš drisko od tamkajšne hrane-in zaradi tega lahko popadke, splav(je Pušenjak že pisal o tem-poglej mal njegove odgovore)!
Jaz milsim, da bo še veliko časa za tašne počitnice, sicer je pa tvoja odločitev! Jaz zase vem, da nebi šla!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dopust v Grčiji
27.6.2005 23:08:54   
Aleksandrin
Pozdravljena AlenkaIST,
bila sem že dosti krat v Grčiji: Lezbos, Karpatos, Samos...
Razen čistoče, npr. na nekaterih otokih imajo težave z vodo,tako da jo kupuj ustekleničeno, ni prav dosti drugače, kot pri nas. Kvečjemu boljše, ker je bolj suh zrak in se vročina boljše prenaša.
Dobro bi bilo, da si urediš zdr. zavarovanje z asistenco, priskrbiš info. o najbljižji bolnišnici (upam, da jo ne boš rabila, ampak nesreča nikoli ne počiva), po sobah imajo že povsod klimo, pa povprašaj kaj vse vsebuje namestitev, da ne boš pol razočarana (bazen, restavracija, v bistvu dodatna ponudba).
Pazi se sonca, (odkar sem jaz bila ni bilo nikoli slabega vremena) tudi če si temnejšega tipa, svetujem ti visoko zaščitni faktor, pa tudi kakšno pokrivalo, da ti pokrije tudi ušesa (lahko tudi dol kupiš), da te ne doleti kakšen glavobol.
Ti kaj pomaga?
Lahko mi pišeš tudi na privat, pa še kaj počvekava.
Joj kako ti privoščim ,sem z mislimi že dol, je ful lepo, boš videla 9nebesa.
LP :sloncek:

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dopust v Grčiji
28.6.2005 8:09:07   
pinka1
Ja tudi jaz sem konec 11 tedna in bi rada šla na poročno potovanje na Santorini ali kak drug grški otok - ko bom nekje 13 - 14 teden. Meni je G. rekla, da ne vidi nobenih ovir, da ne bi šla. Me je malo potolažilo, ko berem, da je vročino lažje prenašati kot pri nas in da piha. SUPER. Potem pa grem še za tri tedne v Dalmacijo, pa ne vidim neke razlike med Grčijo - ker že sama vožnja z avtomobilom dol ti ziher - če sploh ti, bolj škodi (5-6 ur) kot pa npr. urca ali dve z letalom. Tak da meni se zdi, da če se v redu počutiš, da pač greš in ne delaš panike. Sem pa tudi že bila na Kreti in se mi tudi hrana zdi kr OK. Poznam dosti punc, ki so kr neki brezveze panične - pa nč ne upajo med nosečnostjo delat.....itd. Ne vem, jst pravim, da delaj kakor se ti pač zdi - jaz se držim tega, da dokler se v redu počutim, počnem skoraj vse isto kot pred nosečnostjo, ko pa me malo zmatra, pa seveda počivam....

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dopust v Grčiji
28.6.2005 8:36:54   
rija
Grčija je prekrasna, sem bila že štirikrat, samo ne vem, če je primerno za nosečnico. Če greš na kakšen otok, so povezave s celino po navadi počasne in redke. Kaj pa če se kaj zgodi, pa rabiš nujno zdravniško pomoč? Moja prijateljica se je poškodovala pri padcu po stopnicah, pa je mogla iti na šivanje. Mislim, da raje ne bi vedela, kako je zgledala ambulanta oz. "bolnišnica"!
Sama sem noseča isto kot ti, pa sem kar odpovedala najin dopust v septembru, ker si nočem v nobenem primeru karkoli očitati.
Sva pa z mojim :love:naredila že plane za naslednje leto: takrat bo :duda: stara ca 7-8-9 mesecev in bomo vsi skupaj odleteli nekam na prekrasen dopust. Še celo življenje bomo lahko raziskovali svet. Resda pa ne več tako brez skrbi in sami...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dopust v Grčiji
28.6.2005 8:48:38   
AlenkaIST
Hvala za vse nasvete. V petek bom povprašala še G potem bom pa videla. Upam, da bom lahko poročala o prijetnem oddihu, pa kjer koli že.
:sloncek:

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dopust v Grčiji
28.6.2005 8:55:20   
Urša
Jaz sicer nisem bila v Grčija, sem bila pa :nosecka: v Egiptu, v 6.mesecu in ni bilo nobenih problemov. Si je treba mal v glavi poštimat, pa je. Je pa res, da sem se glede hrane zelo pazila, pa sem vseeno prebavne motnje staknla... sem pila ogromno vode in se je rešilo. Letos sem spet :nosecka: in tudi nameravam na dopust z letalom (mogoče celo v Grčijo), samo bo malo bolj naporno, ker bo zraven še naša malčica.
Veliko užitkov v Grčiji ti želim!:morje:

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dopust v Grčiji
28.6.2005 9:19:29   
tinkamiška
Pinka jst sem ravno prišla iz dopusta, sem bila noseča 12t, ko sem šla in sicer na Korčulo, vozila sva se skoraj 12 ur, ker sva se vmes ustavljala, ves čas sem imela ob sebi vodo, pa naj še povem, da nimava klime v avtu. Pa sploh ni bil noben problem. Sva štartala ob 3h zjutraj in se lepo počasi vozila. Na morju sem uživala, se kopala in imela super. No samo tolk da veš, da ne boš edina, ki gre v dalmacijo noseča;)

Za Grčijo sem pa že napisala svoje mnenje:)

LP,
Tinka

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dopust v Grčiji
28.6.2005 10:56:27   
pinka1
Tinkamiška, vem!Prav zato se ne sekiram in si ne delam velikih problemov, ker sem mnenja, da če se v redu počutim.....
Edino, kot sem napisala, me za Grčijo malo skrbi, ampak bom videla....Moja G. je mnenja, da ne bi smelo bit nič narobe če grem. Bomo videli.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?