|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka na Sejšelih
19.2.2015 14:41:55   
Passion
Pozdravljene user posted image

Zanima me, katero agencijo ste izbrale za poroko v tujini? razmisljava pa o poroki na Sejšelih user posted image
Ima katera izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka na Sejšelih
19.2.2015 16:41:49   
*Goričanka*
Nama je vse organizirala agencija Imperial Travel.

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 7:35:50   
Passion
Hvala za odgovor user posted image Sicer te agencije ne najdem več, sem pa poslala povpraševanje na Kompas in na Exotic Tours.

(odgovor članu *Goričanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 8:18:00   
*Goričanka*
https://www.facebook.com/ImperialTravelSlovenija

Mislim, da imajo sedež na Tavčarjevi ulici ....

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 8:38:47   
Jassika
Ko sem bila v tvoji koži user posted image  sem preposlala kar precej mailov. Imperial travel, Star travel, Lux-turizem, Potuj nekam, Kompas in Lokaturist. Pa mogoče še kam, pa sem pozabila. Sicer midva nisva šla na Sejšele, ampak Mauritius, ker je otok večji (več za videt) in cenovno ugodnejši. Še sama nisem verjela, ampak najbolj ugodno ponudbo sva proti vsem pričakovanjem dobila od Kompasa. Cena je bila res ugodna, otok čudovit, predvsem pa poroka točno taka, kot sva si jo želela. Edina smola je bila, ker je v tistem času letalski prevoznik, s katerim sva potovala stavkal, tako da je bilo potovanje mešanica grozljivke, tragedije, komedije, znanstvetne fantastike, psihološkga trilerja in na koncu tudi romantike user posted image  Z letališč sva videla pol sveta, o celotnem dogajanju bi pa lahko knjigo napisala. mogoče pa kdaj, če pa ne, bo pa lepa zgodbica za vnuke user posted image

Skratka pošlji ponudbo čim večim agencijam, midva sva pri vsaki agenciji izbrala 3-5 hotelov, pa so nama sestavljali ponudbe. Se je bilo kar težko znajti iz vseh teh papirjev. Sicer sva se na začetku poskušala sama dogovarjati preko lokalnih tur. agencij za poroko, ampak sva potem ugotovila, da nama bo vzelo preveč časa, pa tudi cenovno ne bi nekaj extra ceneje skoz prišla, tako da sva se odločila, da bova vse prepustila agenciji, da to uredi namesto naju. In ni nama bilo žal. Srečno, pa poročaj, kako bo. LP

(odgovor članu *Goričanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 9:21:11   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: *Goričanka*

https://www.facebook.com/ImperialTravelSlovenija

Mislim, da imajo sedež na Tavčarjevi ulici ....


sem bila pred časom tam ja...samo mi je pa zdaj ful čudno, da jim spletna stran ne dela user posted image a še sploh obstajajo?

sicer pa ti predlagam EWTC imajo luksuzna potovanja pa kar dobre cene

http://www.ewtc.de/Seychellen/Mahe/Hotel/Kempinski-Seychelles-Resort.html

(odgovor članu *Goričanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 18:41:58   
Passion
Uu super hvala za toliko info :-) bom poročala :-)
Sem pa tudi sama razmisljala o Mauriciusu ... No bomo videli, kaj me bo bolj prepričalo. A je imel Kompas na otoku predstavnika, ki vama je pomagal?

Rija, a vidva tudi razmišljata o Sejšelih? :)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 18:44:47   
Passion
Rija tale hotelček je pa ful ful lep user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 19:25:08   
Jassika
Ja, midva sva dobila lokalnega predstavnika (angleško govorečega, itak vsi govorijo angleško in francosko), pa sva bila edina Slovenca v hotelu in takrat daleč naokrog user posted image  Kar se tega tiče, Kompasu kapo dol, ker so kljub najinemu 5 x prestavljenemu prihodu (malo pretiravam) vse oaganizirali, da naju je na letališču počakal predstavnik in naju peljal do hotela (1.15 h). In za odhod, ki je bil predčasno, je tudi vse potekalo gladko. Tako, da naju so prijetno presenetili, čeprav sva večino časa kurila svojo internet povezavo, kar je bilo povezano tudi s precej stroški. Ampak hotel je imel brezplačni wifi, tako da sva se potem lahko menila zastonj user posted image  Če razmišljata o Mauritiusu, me kontaktiraj, jaz ga toplo priporočam.

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 19:34:01   
Jassika
Aja pa še to sem pozabila. Najin hotel je bil 4 *, ampak jaz mu komot dam 5. Če te zanima, samo povej, je bilo res lepo, lepše kot sva si predstavljala, ljudje pa preprosto čudovitiuser posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 19:40:00   
Jassika
Pa glede poročnega koordinatorja/ke... lahko izrečem samo pohvale. Ne vem, kako je na drugih destinacijah, ampak na Mauritiusu imajo vse res utečeno, tako da ni bilo niti najmanjših problemov. Čeprav nisem pristaš "goveje" muzike in sva sama sebe presenetila, sva na poroki imela tudi Tititititititi moja rožica od Modrijanov, tako da so se maximalno potrudili (pišuka, ko si tako daleč od doma te kar zagrabi domotožje, da bi imel  vsaj 1 "domačo"pesmico na sporedu). No saj pravim, če te bo še kaj zanimalo, le vprašaj user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Poroka na Sejšelih
21.2.2015 20:07:19   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: Passion

Rija, a vidva tudi razmišljata o Sejšelih? :)



sva user posted image ampak meni je to prišlo predrago, pa potem še vsa tehnična zadeva, pa vseeno bi rada nekaj prijateljev ob sebi...tistih res tadobrih...tak, da ima bližja destinacija vseeno nekaj prednosti...

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Poroka na Sejšelih
22.2.2015 10:17:44   
Passion
Waa super, hvala za tako podroben opis. Kaj pa recimo se ti sam tam odločiš na kakšen način naj ti okrasijo prizorišče poroke? Mislim najbrž imajo nekaj izbir, pa si potem ti sam izbereš tisto, ki ti je všeč. Kako pa je z ličenjem in frizuro? Si si to kar sama uštimala ali so ti oni pomagali?
user posted image

Rija midva bi se pa sama poročila, pa sva potem mislila en piknik nardit, ko prideva nazaj. user posted image Za katero destinacijo pa sta se potem odločila? Meni zaenkrat še noben ni poslal ponudbe nazaj. tako da še čakam.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Poroka na Sejšelih
22.2.2015 10:30:59   
Passion
Jassika :) sem ti poslala sporočilo pa ne vem, če je šlo skozi

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Poroka na Sejšelih
22.2.2015 10:46:28   
Jassika
Glede dekoracije je čisto odvisno od tega kateri poročni paket bosta izbrala (vsak hotel ima 3-4 poročne pakete, ki vsebujejo različne stvari). Midva sva npr izbrala osnovnega, kar je pomenilo urejanje vse dokumentacije (sodišče in matični urad), poročni priči, matičarja in prisotnost hotelske ekipe, osnovna dekoracija (kar je pomenilo 2 šopka na mizi in pa okrašen vsak steber poročne "hišice" - ampak ne v celoti, samo spodnji del - je pa bilo čudovito in dišeče lokalno cvetje), poročna večerja s šampanjcem in izbranim menijem in seveda torto, 20% popousta na wellnes (tukaj mislim na ličenje in firzuro, pedikura, manikura....), ritual odpiranja šampanjca s sabljo, darilo za mladoporočenca (klobuka, cekar , sadje in vrhunsko vino), glasbo na poroki (cd s tebi izbrano glasbo), pa mogoče še kaj, kar sem pozabila. Midva sva doplačala mojo frizuro, make up - oboje s probo, manikuro in pedikuro (kar je btw trajalo 5 ur user posted image ) in fotografa (s poročnim albumom), kar je vse skupaj zneslo mislim da okoli 300,00 EUR. Mislim pa, da ima vsak hotel na Mauritiusu vsaj 2 možni lokaciji za poroko. Večinoma je to plaža - hotelska, pa botanični vrt v kolikor ga ima in pa na plaži kakšnega bližnjega otočka, kjer je vse bolj intimno in svečano. Midva sva se odločila kar za hotelsko plažo, pa je bilo res lepo. Pazit moraš samo to, da pravočasno rezerviraš hotel, ker imajo povsod samo 1 poroko na dan in zato sva midva rezervirala že 6 mesecev prej. 

Tudi midva sva se poročila sama, doma pa sva naredila 2 piknika in je bilo čisto super. Ko sva povedala, kako se bova poročila, so nekateri imeli dosti za povedat, ampak na koncu so se sprijaznili, saj sva vsem dala vedet, da je to najin dan, ki ga bova naredila tako, kot bo nama všeč. Mogoče škoda, da ni bilo prijateljev, ampak jaz jih iskreno povedano nisem pogrešala, ker je bilo tako vse skupaj "na izi", poročne obleke brez pretiravanja, bila sva bosa... ne vem no, jaz si poroke drugače sploh ne znam predstavljati - takole je bilo za naju popolno user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Poroka na Sejšelih
22.2.2015 10:49:43   
Jassika
Passion, ne nisem dobila zs, ti pošljem jaz, pa če boš lahko nanj odgovori 

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Poroka na Sejšelih
13.3.2015 11:39:52   
stilka
Passion a sta že rezervirala poroko na Sejšelih? Kateri hotel sta izbrala?

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Poroka na Sejšelih
15.9.2015 8:29:14   
majkeljanuar
Naši znanci so se ravno tako odločili za poroko, sicer ne na sejšelih ampak Mallorci. Vse so jim organizirali oziroma pomagali organizirati pri turistični agenciji Potuj nekam. Tole je njihova stran www.potujnekam.com/

(odgovor članu stilka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Poroka na Sejšelih
10.4.2016 15:27:40   
Nikica14
Pozdravljene! Mene pa zanima če je katera od vas imela civilno poroko v lastni režiji na Mauritiusu? Namreč s partnerjem nisva pristaša hudih ceremonij in želiva da je ta dan samo najin in pa seveda preprost. To bi rada izkoristila v sklopu dopusta. Hvala vnaprejuser posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Poroka na Sejšelih
10.4.2016 15:30:07   
Nikica14
Pozdravljene! Zanima me, če ima katera izkušnjo s civilno poroko na Mauritiusu v lastni režiji brez raznig agencij. To se pravi združen dopust in poroka :-) hvala vnaprej

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?