|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alternativa mlečnim izdelkom
4.2.2010 21:31:49   
šrimpf
Pozdravljeni!

Moj sin je star 6 mesecev in pol, ima potrjeno alergijo na kravje mleko, sicer zelo malo odstopa od normale, pa vendar. Pri petih mesecih smo po nasvetu gastroenterologa začeli uvajati gosto hrano, torej sadje, zelenjavo in  kašice.

Meni se zdi, da ima zelo enolično prehrano, in nekako ne vem več, kaj bi lahko bila alternativa raznim jogurtom, skutkam in podobno. Zjutraj se dojiva, okrog desetih dobi kašico s sadjem, sledi kosilo (zelenjava+oh+meso vsakih nekaj dni), popoldne dojenje, okrog 6 spet kašica, zvečer dojenje. Kašice poje med 60 in 120 ml.
Zadnje čase se tudi nekako noče več dojit, zato se bojim, da dobi premalo hranilnih snovi. Mleko za alergike gladko izpljune, poje ga izjemoma v kašici.


resno ne vem več, a delam prav, a bi se mogla več dojit, kaj bi mu lahko še dala?
Patronažna o alergijah ni vedela nič, pediatrinja je pa rekla, naj je vse, razen mlečnih stvari (v skoraj vsaki stvari so dodane mlečne beljakovine), toreej si z njo tudi nimam kaj pomagat. Prosim za kak nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alternativa mlečnim izdelkom
5.2.2010 0:03:42   
živa
Nimam pojma o alergijah, mi je pa prišlo na pamet sojino in riževo mleko. Pa kaj skuhaš na njem, recimo?

A rumenjak se pri teh mesecih že daje?

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...





sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)


Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!