|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolnica
27.10.2010 18:59:51   
boni25
Ojla punce
Mene zanima če je otrok star 2,5 let in je sprejet v bolnico ali si lahko z njim vse dni ponoč in podnev z njim?Zanima me pa za ljubljano in novo mesto?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolnica
27.10.2010 19:03:57   
ledenaa
Seveda

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolnica
27.10.2010 19:06:41   
ada2
ja, do 6 let si lahko z njim brezplačno, dobiš vse obroke, samo v službi moraš dati dopust. no, razen če ti tvoj osebni zdravnik napiše bolniško za tebe, ampak to je tak, dobra volja zdravnika. jaz sem dala dopust, pol so me pa sodelavke napadale, zakaj nisem od osebne zdravnice zahtevala bolniške. ampak imam vsaj čisto vest, da nisem nikogar goljufala. dopust imam pa itak večinoma vedno za otroke, da kam gremo, ali smo skupaj doma... tako pa sma bila z najmlajšim pač na "dopustu"  v bolniciuser posted image


_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolnica
27.10.2010 19:11:40   
boni25
Hvala mal sm bla zmedena,ker na teh papirjih za sprejem pa kaj vse moras uredit,nič ne pise o tem.Pise sam to da pač lahko otroku pustis igrače pač njegove najlubse stvari in sm razumela kot da ne mores ostat z njim.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?