|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katastrofa - Hotel Jure Solaris Šibenik
8.8.2009 15:11:56   
Ekaz
Vrnili smo se s Šibenika, kjer smo v naselu Solaris bivali v hotelu Jure. KATASTROFA! Hotel ima štiri zvezdice in sploh nismo dvomili v to, da bo OK. Nikakor ne zasluži štirih zvezdic. Stene v sobi umazane, po tleh fleki, oprema stara, balkoni nikakvi in ograjeni z nekimi "gartri" kao proti soncu (imaš občutek, kot da si v zaporu), da ne govorim o pogledu z balkona - večino le-teh gleda na atrij hotela, kjer imajo poleg grmovja parkirane mini traktorčke, postavljene odslužene zarjavele sode, vrtno opremo....tudi hrana ni nič posebnega, sicer je je količinsko dosti, vendar non stop eno in isto. Npr v desetih dneh je bil ponfri (ki ga obožujejo predvsem otroci) le enkrat. Kopalnica je tudi katastrofalna, ima sicer novo ogledalo, to pa je tudi vse. Tuš kabina - groza - zgleda, da so bile prej neke druge pipe in iz stene kar štrilijo neki ventili.

Piše, da je hotel obnovljen. Sobe imajo le nova vrata in ogledalo v kopalnici, lep je tudi bar ob recepciji. To pa je tudi vse. Skratka, hotel je nikakav, medtem ko je naselje lepo in primerno za mlade družine. Če se boste odločili za Solaris, izberite drug hotel.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 9.8.2009 16:51:51 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
8.8.2009 15:17:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Vrnili smo se s Šibenika, kjer smo v naselu Solaris bivali v hotelu Jure. KATASTROFA!


Pritozi se hrvaskemu ministru za turizem. Pravi, da se javi tudi za 10 kun:

http://www.jutarnji.hr/magazin/clanak/art-2009,8,8,,172157.jl

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
8.8.2009 17:36:49   
Anonimen
OMG!!!pa cena je tudi za 4 zvezdice???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
9.8.2009 16:40:55   
*bubi*
Take stvari je treba malo pofotkat.

Mi smo bili 2 leti nazaj v h. Niko in me je motila izredno mala soba.


Kaj Jure je imel letos AI?

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
9.8.2009 19:40:38   
Ekaz
Ne, ni bil AI. AI je imel Andrija.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
10.8.2009 23:36:27   
manyka
Olja,

mi smo bili v Andriji, pa smo še bolj razočarani. Soba primerna za begunce, hrana katastrofa, prijaznost - o tem ne bi, skratka po nekaj dneh soglasno spakirali in odšli domov. Ne priporočamo niti najhujšemu sovražniku. Aranžma pa drag - all inclusive pa niti a od all.

Vse razen hotelskega naselja Solaris Šibenik !!!


Lp Manyka

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
11.8.2009 10:19:56   
Ekaz
Je sploh potem kater hotel v Solarisu dober? Meni je bilo tam sicer všeč, le hotel ne.

(odgovor članu manyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
11.8.2009 22:13:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Je sploh potem kater hotel v Solarisu dober?


Ne vem ce user posted image

Tam sem bila nekaj let nazaj, sicer se ne spomnim, v katerem hotelu...ampak takrat dva dni nisem tam jedla nic, razen kruha, ker je bila hrana tako zanic. Pa nisem zbircna, ampak enostavno je bilo vse brezokusno in nekako cudno.

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
11.8.2009 23:05:12   
luka jan
Po moje v Solarisu ni dobrega hotela. Res škoda, ker sam resort je prečudovit.
Zanimivo je pa to, da imajo vsi hoteli 4 zvezdice. Pa kateri kreten jim je to dodelil?user posted image Ko sem bivala v Istri v hotelu s 4 zvezdicami sem bila res zadovoljna, tile v Solarisu pa si res ne zaslužijo več kot 3, ali še manj. Po moje bo moral prit tujec v to naselje, poštimat hotele, potem pa bo še za it.
Mene mikajo za drugo leto app, sam nisem čist ziher če bom raskirala, me bojo žejno peljat čez vodo, tako kot so me že enkrat.user posted image
V hotel sigurno ne grem več, ker sem na lastni koži sprobala kaj pomeni zanje prenovljen hotel. Male sobe, hotel pošiman tako tako, mal ploščic že odletava, okna so predpotopna...All pa je itak brez zveze, pol smo pa hodl še v Dalmatinsko konobo jest, kjer je bilo super, pa mi res ni blo za it na dve večerjI. Pa ko smo si najeli čoln za cel dan tud nismo jedl v hotelu, tako da zame hotel ni. Sem poskusila, pa verjetno ne bom več.


< Sporočilo je popravil luka jan -- 11.8.2009 23:07:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
14.8.2009 18:35:10   
bamby
Sem prav presenečena nad kritiko hotela Jure user posted image . Davnega leta 1990 sem bila tudi sama tam, izredno zadovoljna. Hrana je bila odlična. Vsak dan 4 menuji, v enem izmed njih je bil vsakič s pomfrijem. Vse ostalo je bil bife (juhe, solata, deserti) z veliko izbiro.
Soba je bila res bolj majhna, kar me takrat ni motilo, ker sem bila brez otrok. Sem si pa mislila, da imajo tudi večje - družinske sobe. V eni sem skozi vrata celo videla, da so imeli hladilnik.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
15.8.2009 20:14:26   
ThinkPink
Kaj pa, če bi zahtevali drugo sobo? Nam se je enkrat zgodilo (bila sem v 7m nosečnosti  z ogromni trebuhom), da smo dobili eno mini sobo z nikakvim pogledom, kopalnica oz. tuš tako miniaturen, da se niti noter ne bi spravila, soba je bila od dvigala oddaljena celo večnost hoje...itd Glede na ceno, ki sva jo plačala, in dejstvo, da sva hodila mimo sob, ki so bile veliko večje  - videla, ko so eni imeli odprta vrata, vsa šla na recepcijo in zahtevala drugo, večjo sobo in jo začuda tudi dobila. Ta je bila 2x večja, lepša, kopalnica pravi luksuz...jau ne vem zgleda so naju hoteli kar zrinit nekam.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik
16.8.2009 21:39:41   
Ekaz
Smo dobili drugo sobo. Prva je bila sicer nekoliko večja, vendar je balkon gledal res na ropotoijo: traktroček, sodi, neko vrtno orodje, kupi šavja...zato smo vzeli raje drugo, ki je bila nekoliko manjša, vendar smo vsaj na boriče gledali. Da o dvigalu ne govorim. Mini dvigalo, ki vodi samo v en krak hotela. Vanj vozička otroškega nismo spravili. Zato smo tamalo nosili po stopnicah - je bila kot Kleopatra.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?