|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   milupa riž in banana
7.1.2011 13:38:57   
žanaja
pozdravljene,

prosim za nasvet...,nasa deklica bo 10.1. stara 4 mesece, in ker se doji kar na dve uri cez dan, dam ji se dodatek-novalac, če prosi, in vedno tudi ponoči, me zanima če je ok, da ji zacnem dajat milupin riz z banano, ki ima ze dodano mleko...,magari zvecer, da bi lepo noč prespala. Koliko pa naj ji dam za začetek? Žličko? ali v flaško? Ali naj z vsem skupaj se počakam?
Hvala,lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: milupa riž in banana
7.1.2011 14:12:33   
tix
Ker bo stara 4m lahko daš kašico 4+ mislim, da brez problema. Ni pa rečeno, da bo kaj pomagalo, moj 6m pred spanjem poje gosti obrok + dojenje pa se vseeno zbuja ponoči 2-3 ure 

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: milupa riž in banana
7.1.2011 15:27:21   
žanaja
koliko ji pa dam? ji dam na flasko ali zličko poskusim?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: milupa riž in banana
7.1.2011 15:32:58   
divans1
Jst bi kar na žličko probala, sam ni pa res nujno, da bo kej bolš spala, moj je šele pri 7,5 mesecih prespal noč, zdj pa spet neki štrajka. user posted image

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: milupa riž in banana
7.1.2011 18:26:56   
tix
na škatli je napisano razmerje, jaz sem na začetku naredila tretjino. Sem pa dala po žlički 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: milupa riž in banana
7.1.2011 18:40:25   
Mašna
Moj bo star 19ega 4 mesece in mu dodajam že 14 dni to kašico. slab teden po dve žlički, prej eno. tako kmalu sem začela, ker je hotel jesti na manj kot dve uri in sem sklepala, da imam premalo mleka. no, po 14ih dneh še zmeraj ne spi celo noč user posted image kljub dodani kašici zvečer. dam mu pa čist navadno riževo kašo brez dodanega sadja, zmešano v moje ali umetno mleko - kadar mu gre težko dol pa še mal pocukramuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: milupa riž in banana
8.1.2011 8:36:10   
žanaja
(odgovor članu divans1)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 5
RE: milupa riž in banana
7.1.2011 18:40:25

Nova sporočila
Mašna





Objave: 17
Član od: 6.1.2010
Status: odsoten Moj bo star 19ega 4 mesece in mu dodajam že 14 dni to kašico. slab teden po dve žlički, prej eno. tako k






Sinoči sm kupla navadno riževo kasico, ker una mi je delovala presladko, pa se ena pupa je tako napisala, pa ni hotla jest, kot da ne bi znala dol popapat...sej mogoče ji čist malo, sam glavo je skoz k prsim obračala, pa jokat je začela. Bom poskusila še po steklenički, za vse ostalo bom pa še malo počakala, sej se nikamor ne mudi. Je pa spala od 22 30 do 4 30, pole smo se podojile in od 4 35 do 7 30. Dans sm prov zbujena :)

(odgovor članu Mašna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: milupa riž in banana
8.1.2011 12:22:09   
nusi
Samo da ne boš razočarana, večini dojenčkov te kašice ne pomagajo da bi prespali celo noč.

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: milupa riž in banana
8.1.2011 13:02:19   
divans1
Res je!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: milupa riž in banana
8.1.2011 20:16:46   
strumf
jaz tudi menim, da ti zaradi tega ne bo prespala celo noč. naš je star 9 mesecev pa še vedno ne prespi cele noči. res je da se več ponoči ne hranimo-ponudim mu faško vode-ponavadi potem zaspi nazaj. smo se pa dolgo časa budili na noč 2-3 krat. tako da jaz na tvojem mestu ne bi prehitevala z gosto hrano, sploh pa ne z dodatnim cukranjem. ko bo mala znala dovolj zrela za GH se ti tudi pri žlički ne bo jokala. naš je ko je bil zrel za GH kar mahal z rokami ko je videl žlico in to je bilo pri 5,5 mesecih. lepo počasi.

ker ko ti pa začne jest, so pa na vrsti zobi, bolezen, pa spet ne boste spali. tako pač je.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: milupa riž in banana
8.1.2011 20:24:09   
mayci
Tudi pri nas kašica zvečer ni pomagala, da bi kaj dlje spala, ne na žličko, ne v flaško... Niti marala je ni jesti, sadje ima pa tako rada.. Tako da, jaz sem ji jo dajala nekaj dni, potem pa prenehala..

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: milupa riž in banana
8.1.2011 23:44:34   
deveta
Jaz sem ji tudi kmalu po 4m dajala malo riževe kašice, samo ni bilo neke razlike (se je do nekje 5 m dojila zelo pogosto tudi ponoči (na 3,5 do 4 ure)). Pol sem jo za kakih 14 dni ukinla in še vedno ni bilo razlike. Vedno enako se je zbujala. 
Dajala sem ji manjši obrok po žličkah (ne pije iz flaške). Zdaj ima 7,5 m in poje večerjo okoli 8 in se še podoji čez. Okoli polnoči ali enih se zbudi in prav pohlepno zgrabi joško in se doji. In ponovno se doji okoli 5 ali 6 zjutraj. Zaenkrat mi je to super, ker se je še do pred kakim tednom zbujala skoraj vsako uro. Bujenje na eno uro pa se je začelo nekje po 6 m, kjub večeji. Čeprav je lakota pogosto merilo za dolžino spanja, ni nujno da je zmeraj tako.
Lahko poskusiš pa boš videla, če ne bo učinka opustiš ali ohraniš. Boš videla kako ji paše.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: milupa riž in banana
22.1.2011 0:40:06   
nina.z
pa dejte no rajš jim naredte domač gres alpa kej tazga ne pa že kuj pr 4ih mescih tiste umetne zadeve iz škatl.. moje mnenje pač..

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: milupa riž in banana
26.1.2011 10:37:06   
pika pok
še moje mnenje in izkušnja
jest sem začela mojemu sinu dajat mlečno kašico pri dobr 5 mesecih ker se je ponoči 2,3 x še vedno zbujal in dojil. odkar pa mu dajem mlečne zadeve pred spanjem  pa prespi celo noč. če se pa že zbudi, pa zadostuje duda.
če sem sama imela preveč mleka sem ga čez dan izbruzgala in mu zvečer naredila gres. če pa ne, sem mu pa te kupljene zadeve dajala in je bilo tudi v redu. ponavadi od Hipp-a. včerej sem pa kupila kašico od Miluppa sem pa misnila da bom jest bruhala ko sem odprla vrečko. tko je zasmredlo po vse živi kemiji. pa še ful je sladka. tko da on millupe sigurno ne kupim več.
žanaja, ker si v dvomih ali po žlički ali po flaši...meni je patronažna svetovala da je bolje po žlički (če seveda zna že jesti) ker sej veš, cuclji že tako in tako niso dobri za dlesni in kasneje zobe...

(odgovor članu nina.z)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?