|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hoja navznoter in ortopedska obutev
3.4.2011 20:26:00   
tekač
sin hodi z desno nogo od kar je shodil navznoter sedaj je star 3 leta.že nekaj časa hodiva  k otrokovemu zdravniku ki pravi da nama ni treba ničesar skrbeti da bo bolje.bila sva tudi v ljubljani pri ortopedu pa pravi da je vse dobro da ni nič narobe z njegovo nogo in naju poslal naprej k nevrologu.kaj bi bilo to lahko narobe z nogo in kje v ljubljani ali okolici prodajajo kvalitetne otroške čevlje ali kaj drugega pomaga? hvala vnaprej za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hoja navznoter in ortopedska obutev
3.4.2011 21:29:44   
marjetica8
Moj fantek ima ravno tako eno nogico (levo) malo navznoter, drugače mu pa vleče nagice na X. Konec meseca bo star dve leti, v razvojno sva hodila od 7. meseca zaradi motnje mišičnega tonusa in asimetrije. Na zadnjem pregledu (en teden nazaj) nam je zdravnica obrazložila, je ta nogica, ki mu jo vleče navznoter ostanek asimetrije in da se to uravna do četrtega leta starosti. Priporočila je cicibanove čevlje, ker imajo ortopedski vložek in mu popravlja lego nogice. Strogo je ukazala, da mu ne smem pod nobenim pogojem pustit sedet t.i. na W - rita med koleni/nogice nazaj. Taka poza naj bi bila idealna za spodbujanje hoje na X. Priporoča se sedenje po turško, če to ne gre, kakorkoli drugače, samo na W ne.

(odgovor članu tekač)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hoja navznoter in ortopedska obutev
3.4.2011 21:58:12   
tekač
kje pa si kupila te čevlje za hojo(ciciban)?

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hoja navznoter in ortopedska obutev
3.4.2011 23:08:40   
šrimpf
cicibanove čeveljčke prodajajo v trgovinah MASS, ciciban trgovini sta tudi v BTC-ju, Hala A, v kleti, in na Litijski cesti, nasproti kitajske restavracije (če si iz Ljubljane)

< Sporočilo je popravil šrimpf -- 3.4.2011 23:10:02 >

(odgovor članu tekač)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 20:26:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šrimpf)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 20:33:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hoja navznoter in ortopedska obutev
4.4.2011 21:22:03   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

..najboljše je da bosi hodijo...
tudi pri mali opažam da ful lepš hodi če je bosa, kot pa če ima neke trde čevlje gor...


Ja- nam je tud rekla da naj bo poleti čim več bos, za pozimi pa cicibanke, oz. čevlje z ortopedskim vložkom. Ciciban ma sicer načeloma kar trde čevlje, so pa nekateri modeli, ki so mehki in prožni, majo pa kljub temu ortopedski vložek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: hoja navznoter in ortopedska obutev
4.4.2011 21:35:12   
rozilu
Se kar pridružujem vprašanju oz. dodajam podvprašanje.

Tudi moja pupica (18m, shodila pri 15ih) hodi kar navznoter, pa se mi zdi, da prej ni. Hodi pa še kot en kavbojc, tako narazen in nogice včasih bolj, včasih manj zvrača not. Posebej me je to mama danes opozorila, ko je imela obute nove čeveljčke. Potem sem jo sezula (za not) oz. obula mehke sandalčke Pediped (ki jih je zdaj imela kot copatke) in opazovala - in definitivno manj zvrača nogico not.

Tako da jaz mislim, da je predvsem zaradi čeveljčkov, ampak... Do zdaj je imela skoz mehke copatke (cele usnjene ala robeez ali une "bosanke"), čeveljče ene izmed mehkejših Elefanten; edino zimski škorenjčki so pač malo trši, pa itak ni dosti hodila v njih. Zdaj je dobila nove, ki so trši od elefanten, ampak še vedno mehkejši od kakih cicibanovih. V bistvu me zanima kdaj je čeveljček dovolj mehek oz. kaj preveč trd. Saj sem ful zagovornica mehkih čeveljčkov, in bi jo imela skoz v pedipedkah al pa boso, samo to tudi ne gre v vsakem vremenu.


(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?