|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avent flaške za dojenčke
18.8.2005 17:38:06   
Meggi

Zanima me ali je katera uporabljala za čisto male dojenčke (0-3m)one aventove flaške, ki ne tečejo. Ne vem točno kako se jim uradno reče, ne.

Ne vem ali bi znal otrok vlečt. Sprašujem iz radovednosti ker se znova pripravljam za opremo za drugega otročka itak pa računam da bo polno dojen-a, a za rezervo saj veste. Ne vem koliko jih to lahko zmede od prsi in tisti ploščat nastavek. Vseeno se mi pa zdi boljše to kupit, ker lahko kasneje uporablja-* kot pa navadno flaško ki vse ven teče.

In še nekaj, ali je dopustno da se uporablja pri drugem dudo, katero je prvi le vlačil po rokah- in je seveda odprta. Bakterije in te stvari ob prekuhavanju gredo stran ali je vseeno boljš razkirat spet tistga jurja, a ?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avent flaške za dojenčke
18.8.2005 17:55:06   
Vrtnica1
Te Aventove flaške za novorojenčke, ki so tudi proti krčem so ZAKON! Naš Žiga je bil 5 tednov prezgodaj rojen in je imel slab sesalni refleks in ko sem mu po navadni Nukovi flaški za novorojenčke dala čaja pit, se mu je tako vsakič zaletelo, da je mene skoraj kap. Zgleda, da ga je totalno zalivalo. Potem sem kupila te Aventove in so res ZAKON! Pije lepo kot na zizku:bravo:. Absolutno priporočam! Če mu pač ne bo šlo, pa kupite samo nov cucelj z več luknjicami. Dudika se pa lepo prekuha, pa je.
Lp, V.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avent flaške za dojenčke
18.8.2005 18:23:56   
Marogica
Meggi, če sem prav razumela, sprašuješ, za nastavek pri steklenički, ki ni duda. Če je to to, kar misliš, ti lahko povem, da naš ta prvi sploh ni znal jesti in piti na dudo od rojstva (no pil je samo čaj, drugače sem dojila). Tako smo kupili tisti nastavek, misim, da je od o-3 in ni bilo problemov. Tako da smo pri njem skoz uporabljali samo te nastavke. So pa zakon.
Ta drugi pa pije samo na dudo in nastavka ne mara, čeprav je star že 8 mes.
Kar pa se "rabljene" dude tiče-tudi mi smo še imeli eno, dve od starejšega, pa sem vseeno kupila nove. To se je vlačilo bogvekje od ust pa rok.... Ne vem, sem imela boljši občutek

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avent flaške za dojenčke
19.8.2005 7:25:51   
Meggi
Me presenečate fajn se mi zdi no res. VIdla sem dva pakirane te flaške - in jih bom šla res iskat.
Res moja prva princeska - ji je bila navadna flaška španska vas. Seveda je tu odvisnost od mamice in njene papike.

A ko te pogleda z nežnim pogledom misleč:
"Mami, hvala, ker si mi dala," je božanski občutek.

Vsem uspešno dojenje in pristen stik z otrokom

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?