|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohistvo in previjalne Sadeko
9.11.2004 18:08:49   
kepa*
Pozdravcek!
Ker bi rada nabavila previjalno mizo in kako omaro za otrosko sobo, sem pisala na mail podjetja Sadeko, ce mi lahko posljejo katalog. Baje ga dobim po posti.
Ker pa sem jim pisala ze na zacetku prejsnjega tedna, me zanima, kdaj ga bom dobila? Kaksne so vase izkusnje? In tiste, ki to podjetje poznate, kaksne so kaj cene previjalnih miz in omar? Zanima me okvirno.
Rada bi katalog dobila cim prej, da me ne bi kaj prehitelo.:zmeden2:

Lep vecer vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pohistvo in previjalne Sadeko
10.11.2004 0:14:49   
mala Zala
Midva sva kupila posteljico za našo Zalo v Sadeku. Tam ni trgovine, ampak imajo poleg tovarne eno sobo, v kateri imajo razstavljene modele posteljic in previjalnih miz. Cene so kar nižje kot npr. v BC (vem, da tam prodajajo njihove posteljice). Midva sva dala za tako, ki je v BC okrog 30.000 SIT v Sadeku 23.000 SIT. Res pa je, da nimava prav daleč (Zasavje) in se nama je splačalo (enkrat sva šla celo zastonj, ker so imeli kolektivni dopust - raje prej pokliči, da se ti ne zgodi isto).

Je pa zelo kvalitetna izdelava, čeprav sem zadnjič brala eno punco, ki je pisala, da je dobila čisto poravsano postelco. Bodi pozorna!

Skratka, splača se! LP!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pohistvo in previjalne Sadeko
10.11.2004 0:17:38   
mala Zala
Aja, sori, za omare sprašuješ!!!!! Joj, sem bla prehitra. Za omare pa ne vem, če jih imajo. Pozanimaj se po telefonu 03/573-62-32. Če te pa zanima pot, pa piši, ti bom poskušala razložiti. Najbolje na privat, da bom zihr vidla. LP!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pohistvo in previjalne Sadeko
10.11.2004 9:25:42   
atinav
Ojla!
Jaz sem zdaj v soboto nabavila v Sadeko previjalno in posteljico. Jaz osebno sem bila z njimi zelo zadovoljna, predvsem z cenami in tudi prijazni so zelo.
Tudi jaz ti predlagam da prej pokličeš in vprašaš, če imajo na razpolago to kar želiš. Trenutno so začeli z novim programom in moram povedat da so res lepe in kvalitetne stvari. Odprto imajo vsak dan do 14 ure...in ker imajo full dela so tam tudi v sobotah do iste ure.

papa
:)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pohistvo in previjalne Sadeko
29.11.2011 19:06:54   
piamaria
user posted image Končno imamo tudi novo otroško sobico, pa ne doma za sestrini pupi.
Co. PLP project ji je izrisal, svetoval, dostavil montiral in naredil od ažŽ u nulo: soba, vgradna omara, dva x postelja, predalnik in pisalna miza 1250 EUR.
Men se zdi ....realno!
Kaj menite?
Gledali smo mladinske sobe po 1800 EUR manj niso bile, razen tisti rutar al pa lesnina šrot.
user posted image lp

_____________________________

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?