|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnje tistih, ki so se pustili presenetiti
21.4.2012 22:27:32   
kati82
Mene pa resnično zanima, kakšen je obutek, če zveš za spol otroka šele ob porodu, torej ko se otrok že rodi. Tiste, ki ste to že osebno doživele, napišite malo o tem. Sem zmeraj občudovala tiste, ki so se tako odločili, ker jaz sem preveč firbčna, da bi zdržala do konca. user posted image Oblačilca potem najbrž pripravite nevtralnih barv, čeprav je meni osebno fajn, da se ve kaj bo -  že zaradi oblačil, pa da mi ni treba še imen za oba spola zbirat. user posted image Čeprav, če se pa zmotijo, je pa zelo zoprno, ker potem nimaš imena in ga potem najbrž kar na silo določiš. No, ve se kar razpišite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
21.4.2012 22:38:59   
bskrle
Jaz sem 4x počakala do konca -in vedno je bila deklica.
Res lep občutek!

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu kati82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
21.4.2012 22:40:08   
LuLu
Jaz sem pri prvem želela vedeti kajo bo. In je bil fantek. Pri drugi nosečnost pa mi je bilo čisto vseeno, no malo sem si želela punčko. Nisem pa hotela vedeti.
Ker je bilo prvo dete tako fantastično in lepo in pridno spalo... čisto bp, sem se odločla, da je spol naslednjega čisto nepomemben podatek. Pa tudi to, da je to verjetno zadnja priložnost, da to doživim, da se presenetim. Predvsem to je bilo odločilno. No, in so mi (po carskem) prinesli črnolaso punčko. Meni nepozabno. In sem vesela, da sem se tako odločla.
Če bi še kdaj bila noseča, bi isto naredila. Ne bi želela vedeti.

(odgovor članu kati82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
21.4.2012 22:45:19   
Nina00
Midva sva se dvakrat pustila presenetiti user posted image

Meni je bilo pa ravno to všeč, da izvem za spol šele, ko otroka vidim. Sem bila tako začudena (pa mislim, da bi bila tudi, če bi bila drugega spola). Pa pri prvem sem šele čez par minut vprašala kaj je (so mi ga položili tako, da nisem videla).

Kar se tiče oblek, se mi ne zdi problem. Pač ne kupiš roza in ne kupiš oblekc in krilc. Po izkušnjah dobiš, če rodiš punčko, tako ali tako večino roza oz. zelo punčkastih oblekc za darilo.

Kar pa se tiče imena pa sem jaz hotela za vsakega otroka izbrat tako fantovsko kot dekliško ime, ker se spomnim, da je bilo meni kot otroku vedno tako všeč, ko mi je mama povedala kako sta izbrala ime zame in kako bi mi bilo ime, če bi bila fant. Sem hotela to tudi za svoja otroka. In jima je za enkrat zelo všeč, ko jima povem "drugo" ime.

Prijatelja sta pa vsakič naredila tako, da sta onadva vedela za spol, a nista nikomur povedala. Pa res nikomur. Prvič še tega nismo vedeli, da onadva vesta.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 21.4.2012 22:53:44 >

(odgovor članu kati82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
21.4.2012 23:36:22   
kat von d
Tudi jaz nisem hotela vedeti in če bom še kdaj noseča, bo isto. Ne vem, lepše mi je bilo to ugibanje, pričakovanje user posted image , čeprav, ko sem rodila sem v eni sapi vprašala, če je vse vredu in kaj je user posted image . Sem pa "čutila" da bo fantek, sicer sem imela veliko nevtralnih cotk, veliko pa bolj primernim fantkom, tud voziček sem izbrala modre barve...in najbolj srečna sem bila, ko so mi dali mojega zdravega lepega fantka. To je bla skoz moja želja, imeti sina, čeprav bi bila seveda tudi hčerke zelo vesela. No te si želim zdaj oz. zadnje čase me daje želja po še enem otroku.

Aja pa tud meni je full blo všeč, ko mi je mama pravila kako bi mi bilo ime, če mi ne bi bilo tak ko mi je user posted image .

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 7:52:03   
naja17
Jaz sem vedno govorila, da ne bom vprašala, vsi okrog mene so in sem mislila, da ko pride do tega trenutka, da zgleda enostavno ne morš, da ne bi vprašal user posted image No, ampak ni blo tako... Res me ni niti malo premamilo, da bi vprašala, celo strah me je bilo, da se G ne bi zarekel, sem ga vedno opozarjala user posted image ... In ni bilo lepšega trenutka, kot tisti, ko je prišel ven "fantek je"... In vsakič bi se isto odločila user posted image ...

Oblačilca... Khm ja, je kr težk najt nevtralno, ampak za štart sem nekaj našla, mož je šel prvi dan še po pajac - moder, naprej se pa itak dobiva....

Imena - moja najljubša tema user posted image , tako da itak bi v vsakem primeru imela za oba spola

(odgovor članu kat von d)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 9:29:48   
2sneg13
2x sva zadržala zase. Prvič nisem hotela vedeti pa je bil UZ tako očiten, da sem hotela samo potrditev,če prav vidim! Drugič sva pa vprašala, ampak sva bila tiho, kot da ne vemo.user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 9:49:36   
HHH
Obakrat sva vprašala za spol. Ampak enkrat sva bila zelo presenečena,ker so ga zgrešili. user posted image

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 13:02:19   
polho3006
Prvič nisva vprašala, ampak sem od vsega začetka bila prepričana da je fantek. Moj šesti čut je deloval pravilno. Sedaj drugič me je pa bolj zanimalo in sva vprašala in naj bi bil fantek, ampak jaz imam že od vsega začetka, tako kot prvič, občutek da je punčka, tako da...bomo videli čez dva meseca.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 14:02:01   
Najaa
Prvič nisva vedela do konca. Sem pa skoz čutila, da je punčka in tudi skoz me je na roza vleklo pri nabavljanju stvari. user posted image Čeprav prej roza barve sploh nisem marala. Kupovala sem nevtralno, sicer pa sem tudi veliko dobila tako da če bi bil user posted image bi pač izločila roza barvo. Občutek, ko ne veš kaj je, je zelo lep sam težko je čakat do konca. Pri drugi hčerki sem pa zdržala do 28t pol pa vprašala, ker sem imela od prve res ogromno oblačil in sem hotla če bi bila fantek, dat stran kar ne bi rabila. No pol sem pa vse zadržala. user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 15:42:03   
aprilčica07
Midva tudi prvič nisva vedela. Moj je sicer hotel, da vprašava, ampak jst se nisem strinjala. Je rekel, da itak ne bova nobenemu povedala. Japajade ga poznam, bit takoj raztrobil vsem. user posted image Sama sem ves cajt slutila, da bo fantek in res je bil. Občutek je fenomenalen.

V drugo sva pa vedela, ampak ne po lastni želji. Pač sumili so kromosomsko napako in sem šla na AC. Ni pa isto, no vsaj nama ni blo, če veš kaj bo, oziroma če čakaš in zveš ko se rodi. user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 18:05:54   
sazi
Meni je bilo prav lepo. Sem rodila, so mi ga položili na trebuh in rekli, fantka imate - tako sem si predstavljala, ko rodiš in spoznaš svojega otročka.
Glede oblekic sem bila pa itak vedno proti temu, da se prav močno liči. Mojadva - oba sta bila bolj v bež, oranžnih in podobnih barvah - tudi voziček je bil oranžno zelen.

(odgovor članu kati82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 20:00:50   
rakica82
Midva sva bila oba za, da ne vprašava in nisva. In je bilo tako lepo ko sem rodila in je babica rekla deklica je user posted image . Res lepi občutki.
Sva kupovala bol jnevtralne barve, velik ocunjic sva dobila pa sem potem dala na stran kar ni prišlo prav za punčko. Pa kljub temu, da midva nisva kupila nič roza imamo roza cunjic ogromno, ker ti itak potem za dadrila vsi nosijo po barvah.

Za imena je pa tudi meni tako lepo, ko mi je mami rekla ,če bi bila fantek bi bila pa tako.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
22.4.2012 21:59:41   
Liiya
Midva tudi pri prvem nisva želela vedeti spola. Skozi celo nosečnost sem imela občutek da nosim fantka. V porodnišnici so mi otročka položili na prsa in prekrili spol da sva najprej malo prišla k sebi. Ko je doktor rekel poglejta kaj imata in sva videla da je punčka je bilo presenečenje nepopisno :) moj je skor dol padu. Oba sva bila presrečna in dobila sva najlepšo princesko.

Oblačila sva kupovala bolj neutralna, ampak so se mi vsa zdela bolj za fantka, tako da je moj takoj naslednji dan v porodnišnico prinesel roza žabice :).

Zdej sem v drugo noseča in bova vprašala za spol.
Izkušnja ko nisva vedela spola je bila res nepozabna in bi vsakemu priporočala da to izkusi. :) še zdaj se vedno smejim ko se spomnim kako sva spoznala najino princesko :)

lp vsem

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
23.4.2012 7:31:55   
danyy
Z možem tudi nisma želela vedeti za spol, sem pa jaz res komaj zdržala, da nisem vprašala.Pa še na vseh 3 UZ je ginekologinja lepo videla spol, ampak sem se nekako zadržala.
Nisem pa imela nobenega občutka kaj nosim, čeprav so mi "stare tete" napovedovale pupo (dobili smo fanta).
Oblačila in vso opremo sem kupila v nevtralnih barvah (to bi verjetno v vsakem primeru- da bo še za drugega otročka).

(odgovor članu Liiya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: izkušnje tistih, ki so se pustili presene...
24.4.2012 10:46:36   
Zelvica1
Prvi prvem otročku vse do zadnjega nisem vedela kaj bo, čeprav sem bila sama 100% prepričana da bo punčka in res je bila. Tudi imena za fantka nisem imela. Pri drugem otročku sem pa že mogla vprašat, ker je bila hčerka čisto vznemirjena, če sem omenila, da bo dobila bratca, zato sem vprašala za spol, da bi jo počasi navajala, ampak je bila zopet deklica. Tokrat sem noseča v tretje in ne bom vprašala za spol, ker je bila prva izkušnja resnično neprecenljiva. Oblekce sem imela bolj nevtralne barve, res pa je, da jih nisem imela veliko, ker sem vedla, da jih bo nazadnje še preveč. In res je bilo tako. Vse kar sem dobila potem za darilo je bilo v roza barviuser posted image Če bo tokrat fant, bo moral ponositi roza pajackeuser posted image Joke. Imam pa še vedno pajacka, v katerega sta bile oblečene prvi dve hčerki in tudi tretji otroček ga bo nosil.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?