|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema pri sadni torti
29.9.2012 14:28:36   
malaMravljica
Kompliciram s tortami kaj. Ne, samo vedno imate take mega ideje tu in potem vprasam.

Delala bom dve torti, tisto lesnikovo verjetno kar z originla receptom za biskvit in tista bo za doma. Ker pa hodiva v eno igralno skupinico tudi tam za roj dan vsak nekaj prinese in naredit eno sadno torto je se najmanjsi problem.

V mislih imam en preprost in lahek svetel biskvit, ga prerezem in malo namocim z svetlim sokom, oblozim z ulozenim sadjem ( breskve, jagode in hruske) in zraven namazem z neko kremo. Tu me sedaj zanima? Imam smetano, mascarpone in skuto. Kaj ce bi kar vse to skupaj zmesala? ??
Po vrhu spet tanka plast sadja in premazano z isto kremo. Lahko z isto kremo torto celo premazem ali bi bilo bolje samo s smetano??? Za okrasitev sem pa razmisljala, da bi kar cist malo grozdje ali borovnice ali maline vzela. Mali ima maline mega rad in jih imam dovolj doma, bi jih zlozila okoli ob robu, nasredi pa ime in leta z grozdjem ali borovnicami ker so manjsa zrnja. Saj bi bila to fajn torta za male otrocicke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema pri sadni torti
22.10.2012 17:51:44   
j.b.
Kako je uspela torta? Je bila mešanica skute, smetane ter marcaponeja okusna?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krema pri sadni torti
23.10.2012 12:05:00   
malaMravljica
Celo zelo okusna je bila. Ker nisem vedela kako bo, sem naredila probo in so bili vsi navduseni, potem sem pa drugo rundo se mal izboljsala, v kremo sem dala se 2 vanilij cukra in je bilo res fino. To je taka torta, da te ne zastopa po dveh vilicah, kamot bi 2 kosa pojedel. Notri pa sem dala vlozene jagode, hruske, marelice, visnje in sveze maline in grozdje, gor sem pa okrasila z malinami, pa se rob sem z mletimi mandlji potresla. Je bila lepa in fina. In prava sadna torta user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?