|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
8.3.2013 7:48:57   
zita
Moj sin bo drugi teden dobil zobni aparat, že od 3 leta nepravilni ugriz, zdaj je star 7 let, v 2.razred . Sicer je optimističen, nič ne rpavi, da ga ne bi nosil, samo dejstvo je, da si on ne prestavlja kako je to. Bo tudi prvi v razredu z njim in glede na to, da ga bo prve 3 mesece moral nositi non- stop, se mal bojim kako bo to v šoli.
Kako so vaši otroci sprejeli zobni aparat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
8.3.2013 10:31:00   
Paštetka
a že pri 7. letih?

Ker meni so rekli, da dokler mu stalni ne bodo vsi ven pogledali, da ni šans, da mu dajo aparat. user posted image

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
8.3.2013 10:39:35   
zita
nepravilni ugriz je ugotovila pri 3 letih, pol smo vsako elto šli na kontrolu, pri 5,5 letih je rekla da bomo še mal počakali, ker smo glih dojenčka dobili :-), potem pa smo lansko leot začeli urejat. Ima pa že kar neki stlanih zob, zdaj je sam počakala, da sta odpadli zgornji dvojki, ker sta se majali. Je pa za nepravilen ugriz, baje je diskapanca zelo majhna (mislim da se tko reče), ker je še omenila, da mogoče zavarovalnica ne bo krila stroškov, ampak so priznali.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
8.3.2013 10:41:53   
Doll
Mi imamo tudi nepravilen ugriz,star bo 6 let.In je rekla ,da bo dobil aparat ko bo imel vse stalne zobe,prej ne

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
8.3.2013 10:45:59   
janjček
Naš dobi v torek aparat zaradi nepravilnega ugriza,maja bo star 5 let.Ortodontinja je rekla,da je najbolje čimprej urediti ugriz,dokler so še bolj mehke kosti,ko se enkrat utrdijo,je že težje.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
8.3.2013 11:06:50   
Janya
Tudi moja je dobila aparat v prvem razredu zaradi krivega ugriza in na začetku ga je nosila samo doma....stanje se ji je tako popravilo, da ga že v tretjem razredu, ko ji bi ga morali narest novega zaradi izrasta 6tk to sploh ni bilo več potrebno....tko da je pametno čimprej aparat zrihtat....ni pa imela nobenih težav v šoli še vsem ga je mogla pokazat in razlagat kako ga je imet.....

(odgovor članu janjček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
10.3.2013 13:12:05   
moci
pri nas ga je dobila pri šestih, na začetku je komplicirala, da jo boli in pljuvala slino, zdaj se je pa čisto navadila. ga pa nosi samo ponoči, tako da je precej lažje. 8 ur na dan naj bi ga nosila.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
10.3.2013 14:49:07   
ac
Moja hči ga je dobila pri petih letih, ko je šla v šolo. Nositi ga je morala non-stop. Ker se ga sname med jedjo, me je precej skrbelo, da ga bo kje izgubila, ampak ga je lepo pospravljala v škatlico, ki jo je imela ves čas okrog vratu. Je bila tudi edina v razredu z aparatom, ampak se ji ni nihče posmehoval, vse je zanimalo, kaj ima in jim je pokazala in vse sošolke so potem starše prosile, če imajo tudi one lahko tak aparat - je bil roza s srčki user posted image Tako, da očitno pri teh letih čisto lepo sprejmejo zadevo. Edino vsak odrasel se je čudil, kako to, da ima aparat že tako zgodaj, pa sem ene 1000x že razlagala, da je aparat za čeljust in ne za zobe. Se ji je pa ugriz že precej popravil, tako da ga ima sedaj (po dobrem letu in pol) samo še ponoči. Na srečo, ker na koncu se ga je zgleda že malo naveličala in velikokrat pozabila nanj in ga imela kar v torbi. Se je pa njej ene trikrat že zlomil. Pač smo ga nesli nazaj k ortodontinji v popravilo. Ne vem pa, kako dolgo ga bo morala nosit. Konec meseca gre dat novi odtis in dobi novega, večjega. Ima pa zgleda veliko otrok to 'nepravilnost', saj je letos v njenem razredu že ene pet otrok z aparatom.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zobni aparat- kako so otroci sprejeli?
20.3.2013 10:11:51   
zita
No, da povem, dobili smo zobni aparat.. brez problema ga nosi, priden,skrben, redno čisti zjutrja in zvečer. V šoli, čeprav je bil prvi v razredu, ki ga je dobil je prava atrakcija,. Je učiteljica rekla, da je ena sošolka prišlla k njej, da bi ga še ona imela...V bistu je že tako, da ga ima v ustih pa sploh ne ve da ga ima :-)..
tako da sem izredno vesela in ponosna mami na svojjega sinauser posted image



(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?