|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 7:40:19   
puncica
Ojla punce kako ste kaj. men je slab za umret zjutri sem kr čakala kdaj bom na wc letela a pol mi ni blo treba, sem kozarc vode spila pa je blo kr bolš čeprav zdejle se me spet neki loteva, pa hodim spat ob pol devetih pa sem zjutri še bol zaspana, ma ne vem zmatrana sem za umret skratka cela štala, pol pa še tamala me nič ne šmirgla ko ma krizo z vrtcem, pol pa še sam jočem, pol me pa še na RR spravjo v slabo voljo, skratka ne more bit slabš. Dobr da se dans z enimi RR-jevkami dobimo da se mal skuliram.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 7:43:01   
puncica
Zdej pa odgovori:
LARA: ne nisem nič na kazalu, kja pa vem zadnič sem, šla gor pa je blo vse neki čudn, sploh ne vem če sem še prijavljena a ti si kej

sania: prvi pregled imam šele 4. oktobra, kje je še to takrat bom v 10. tednu

lenika: ja materinsko knjižico sem jaz dobila brez plačila na prvem pregledo, tako je bilo pri prvi nosečnosti, upam da bo tako tudi zdaj

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 7:55:52   
Anonimen
ojla!

kok časa ti je pa v prvo trajala tale slabost? no upam da hit mine!

js sem ok in spoznala sem da če grem kasnej spat da sem zutri velik bl spočita k pa če grem ob pol 8h. tko da probej, mogoče pr teb tut deluje

no drgač sem pa dons prov čudne vole..šefu sem povedala da sem noseča..sem mogla, ker so me hotl premestit..skor napredvala bi zdej pa tkole. po en stran mi je škoda, po drug stran se mi pa prov nč ne da na nov učit biznisa o katerem trenutno nimam pojma - zdej sem nabavnica, šla bi pa v trženje??!! kr neki!

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 8:16:23   
majamo
Dobro jutro babike.

Zanima me punce, če ste ve tudi tak na momente nestrpne in razdražljive, da bi kar popi...???
Meni ni nič slabo, malo me špikne, pa na WC hodim pogosto. To je pa tudi vse. Občutek pa imam da mi spodi nonstop neki teče, pa nonstop si moram nos brisat??? Ne vem če ma to kako vezo z nosečnostjo??
Jaz v službi še nisem nič povedala pa niti še ne mislim. Sem pa tko nesrečna v službi,ker so odnosi taki da bruhaš,   da bi šla za pol dnarja nekam drugam delat, če bi lahko. Mam sicer za nedoločen čas, pa plača tud ni slaba, samo včasih res ne morem več.
Ne bom več težila.
čavči

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 8:45:12   
sania
ojla punce,

jaz sem pa ful prehlajena, pa slabo se počutim - kot da bi me tovrnak povozu.

Naročila sem se na 1. pregled pa ga imam šele 7.10.

Zgleda, da danes ni moj dan .

Ja Majamo tudi take dneve imam in mislim, da je danes eden tak.

Lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 9:08:11   
sade
hello punce,
evo še ena majčica. Pridružujem se vsem, ki ste utrujene... ja tudi jaz sem....

Slabo mi je občasno, navadno takoj zjutraj, ko vstanem... pa popijem mleko in nekaj dam v usta in je boljše.
Pa razdražena in nervozna sem tudi na trenutke ja, kar popi.... in si kar ne znam pomagat.
Ja se to, nobena ni nič omenila... meni se je drugače moje skromno oprsje kar povečalo in sicer iz 75a na 75b. Kaj pa pri vas???
No držimo se, vse bo minilo... me pa bomo vesele
Lep pozdrav sade

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 9:18:09   
sonca
Pozdravljene!

Jaz sem vredu, nič slabosti, samo na WC moram dostikrat iti. Pri meni je edino to da pojem enkrat več kot prej. Samo jedla bi, potem pa se prenajem pa sem ful napihjena. Se je kateri tudi apetit povečal? NO na srečo zaradi tega nisem pridobila niti deke. Očitno sem vzela dobesedno in res jem za dva (včasih za tri).
Aja pa občutek imam da so postale bolj težke prsi, zrasle pa mislim da niso nič. Kaj bodo mogoče zdaj?

Sonca

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 9:34:13   
puncica
Pri meni se ni še nič povečalo, ne trebušček, ne joške ma nič, mogoče so samo joške bol trde na otip, ma kaj pa vem.

Lara, ma ne morem it spat bol pozno, če sem že ob osmih tam zmatrana, sej po moje bi bilo tud boljš, se bom pa na RR prklopla pa bo mogoče boljš.

Sicer pa majamo, moji izpadi so tud takšni, enkrat bi se kr zdrla na enga, čez eno minuto pa sem čist mirna, sej na RR se to vidi, potem so se pa kr spravle na mene in evo, bla čist žalostna in poklapana. Ja hormoni delajo sto na uro. Pa še včeraj sem kr neki trobla, ko nestrpn voznik pa drugač sploh nisem. Ma res sem bla včeraj ko tempirana bomba, danes pa povožena za umret, pa zmatrana, pa ne vem kaj še vse

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 9:53:28   
majamo
UF puncica se bo bolje boš vidla. Za ene na RR se ne sekiri, saj veš kak je, vsak lahko piše kaj hoče.,,,

Jaz bi pa šla najraje do šefice ji eno primazala, pol ša šla kar domov spat.
Malo prej je spet pizdla pa lajala ko pes. Kak mi gredo taki na živce. Kar delaš ni vredu. Za težke debile nas ma. Z diplomo čučam pa take bedake poslušam,   jooooj!!!
V ponedeljek tak mam pregled pri G. pa bom vidla če se lahko kaj zmenim, ker ko se tak razpi... se mi kar obrača vse tam dol. Če ne bi bila bi verjetno šla boks trenirat, da se malo sprostim.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 9:59:49   
sade
joj joj punce, ne se jezit zaradi službe... niso vredni, pa še zdravo ni za nas in naše .
Čez eno uho not in takoj čez drugo ven. Nekaterim se pač ne da pomagat. No jaz tako rešujem probleme s svojimi šefi... drugače jih pa .
Res niso vredni naših živcev.
Sade

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 10:01:52   
sania
Jaz bom morala pa vso garderobo že sedaj zamenjat, me vse že ful tiši. Pred meseci sem nehala kaditi in do sedaj pridelala 4 kg, sedaj pa imam še bolj slabo prebavo in sem še dodatno ful napihnjena. Kakšne so kaj te nosečniške hlače? A bi jih lahko že sedaj nosila, ali bi bilo oćitno, da so to nosečniške hlače? Nočem zapraviti celega premoženja, zato da bom imela v omari vse možne številke hlač, a kompiciram ?

Kdaj pa mislite povedati svojim staršem, prijateljem..., da ste . Midva s fantom sva se odločila, da ne poveva nikomur (razen moji dobri prijateljici, ki tudi dela na tem) dokler ne bo očitno, mogoče za božično darilo .

Lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 10:08:10   
majamo
sania:
midva tudi ne poveva prej. Imam slabo izkušnjo iz prejšnje neuspele nosečnosti ko sva povedala pri 7 tednih glih za božička, pol pa sem jan. v 9 t imela splav. Pol pa vsi mislijo da te tolažijo če ti govorijo, da si še mlada, pa da bo, pa da se še nisi fejst zredila pa take lovske finte. Niti mami ne povem, ker je od sreče vsem sčvekala, čeprav sem ji kasneje bila hvaležna da mi je stala ob strani.
veš sem postala vraževerna, saj pravijo da je bolje biti tiho prve 3mesece.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 10:34:53   
Anonimen
povedala že vsem, ker mi je trapast bit tih.

punčica...ja sej js tut kej več k ležat na kavču ne morm po 8 zvečer, pa gledam tv naprimer. dons je četrtek so fajn komedije cel ečer na prvi..pol se pa ob ene 10h spat poberem

lp, lara

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 11:54:26   
sania
Ja, Majamo točno poznam ta občutek. Prav zaradi tega tokrat ne razglašam te novice na veliko, saj ko se bo vidlo se bo vedlo, prej pa ne. Tudi jaz se nočem pretiroma veseliti do prvega pregleda. Najsrečnejša pa bom ko vam bom napisala, da sem bila pri G in videla srčka.

Čeprav nekaj me pa zanima: O sem imela od 26-31.8, pregled imam 7.10, se pravi, da bo star v resnici 5-6 tednov (in ne dobrih 8-glede na zadnjo M-6.8.). Ali je takrat srček že viden

Sem spet zakomplicirala

Lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 12:09:21   
majamo
Jaz sem G klicala zaradi zcedka in se isočasno naročila na prvi pregled, ki ga imam 19 ko bom že v 7t. Je rekla da nima smisla prej hodit na pregled ker se nič ne vidi.Je rekla da je vprašanje če se že bo takrat kaj videlo???   Nosečnost se pa meri od prvega dne M.

Jaz bom tudi najsrečnejša ko bom gor vidla utrip. Prvič ga žal ni bilo.

Upam na najboljše
majamo

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 12:23:47   
puncica
Ja lara pri nas bi že gledl ampak kaj ko mamo sam sneg, pol pa te to še bol uspava, če kej berem pa itak, tako da najbolj me RR vrže pokonc, sploh kake take urnk kreg debate

Sicer pa ne mi še nismo povedal, bomo pa v kratkem mogoče čez 14 dni, al pa še do 1. pregleda počakamo potem pa, takrat bom že v 10. tednu

nosečnost se meri od prevega dne M, tako da je vse to všteto v to kdaj imaš pregled, verjetno ga imaš tako v 8 tednu, če se ne motim, takrat pa se bo po moje že kej vidl, ne vem no. Boš vidla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 14:31:10   
lenika
Da se še jaz malo javim. No meni so se prsi že tako povečale, da bom mogla modrce že kar menjat. Drugače nimam še nobenih posebnih nosečniških znakov, komaj pa čekam prvi pregled, ker se bom šele, ko bom videla srček lahko zares veselila in povedala tudi vsem ostalim. Lepo se imejte in naj vam čas do prvega pregleda čim prej mine.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   MAJČICE (četrtek, 15.9.)
15.9.2005 15:23:30   
LanaM
Rok poroda imam 11.5.2005. Zaenkrat nimam še nobenih težav z nosečnostjo. V službi pa bom povedala šele po prvem pregledu, ki ga imam 4.10, ko bom noseča 9 tednov.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?