|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalna podloga
6.2.2008 14:03:51   
pikica_30
mene pa zanima, kje se lahko kupi tista lesena previjalna podloga, ki jo lahko poljubno premikaš: npr. daš na komodo, posteljo, pralni stroj...ali se dobi različnih velikosti npr. 60x80 ali 80x80? kaj pa blazina (mehka podloga) za na vrh? hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: previjalna podloga
6.2.2008 14:08:02   
TONČI.
Videla v baby centru v Lj.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: previjalna podloga
6.2.2008 14:18:58   
sneška_
Jaz sem je kupila v pikapolonici nekje okrog 20 evrov je bila

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: previjalna podloga
6.2.2008 16:28:51   
Naja30
V BC. user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: previjalna podloga
6.2.2008 20:36:58   
pikica_30
in koliko so velike: širina x globina?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: previjalna podloga
2.9.2016 15:25:22   
MarieSophie
Mene pa zanima, katere previjalne podloge oziroma blazine se vam zdijo boljše - trše ali mehkejše? Ter še eno vprašanje, ki se ne tiče te teme - rabljena banjica za kopanje... da ali ne? Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: previjalna podloga
28.10.2016 9:34:59   
bucka*
Živjo!

Kar se tiče previjalnih podlog, so vse ok, odvisno pa je, kaj rabiš, oziroma kako jo boš uporabljala. Sama sem pri prvem dojenčku imela narejeno po meri (dobila rabljeno), zdaj pri drugem je pa malo manj prostora, se bo pa treba spet drugače organizirat :)
Gledala sem previjalne podloge s trdo podlago, ampak se mi zdijo čisto preozke, tko da sem to opcijo takoj ovrgla. Raje sva sama naredila (iz iverčne plošče) podstavek, ki ga bova dala na običajno komodo, nanj pa previjalno podlogo. kupila sem pralno podlogo, ki ima spodaj nedrseče dno, takih dimenzij, kot mi je ustrezalo. Čez itak pride podloga za enkratno uporabo, je bolj praktično, ker na začetku precej lulajo :) tako iverčno ploščo lahko daš tudi na kakšno mizo, nekateri dajo na pralni stroj...
Za dojenčka je bolje, da je med previjanjem/preoblačenjem na trši podlagi, tko da varianta previjanja na postelji naprimer, samo na podlogi, ni ravno priporočljiva za vsak dan. tudi zate ne, fino je, če je na pravi višini. Če nimaš prostora, obstajajo tudi stenske previjalne mizice, ki se zložijo.

Kar se pa tiče banjice za kopanje... čisto odvisno od tvojega prepričanja... sej se jo da oprat, razkužit, kakorkoli. Mi smo pri prvem imeli dve, ker smo bili še malo bolj leteči (ne na svojem) in kot rezerva je služila moja banjca (27 let stara). Zdaj pri drugem bomo uporabili tisto, ki jo je prvi dobil novo :)

upam, da sem ti kaj pomagala :)


(odgovor članu MarieSophie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?