|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Femara in dabroston
6.6.2016 15:32:52   
tinchyx
Zivjo punce, ze skoraj 4 leta se trudiva za otrocka... letos januarja sem bila na laparo in histeroskopiji... prejsnji mesec sem zacela z jemanjem femare od 5-9 dne, 15-25 pa dabroston... oboje po dve tabletki na dan.
Zanima me,ce je katera jemala kaj od tega in ce se je pokazaluser posted image
Vem da je tema o femari ze odprta...ampak je zzeeelllooo stara...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Femara in dabroston
9.3.2018 13:25:46   
Mariposa08
Pozdravljena! Mal je stara tema mapak tok spet ne, upam da ti je v tem casu ze uspelo in si docakala user posted image , ce pa ne si pa vsaj neke spodbudne besede lahkoo dava user posted image . Jaz sem 2 leti nazaj zanosila po 1 letu truda, sicer femare nism jemala, dabroston tbl pa samo za sprozitev M , imam namrec PCO. In posledicno tudi na vsake toliko casa mi tudi M izostane. Po 6 mesecih neuspesne zanositve takrat mi je G predpisala klomid tbl sama pa sem na spletu nasla tudi ferilup tbl ki so mi za obulacijo in redno M zelooo pomagale in po 3 mesecih jemanja le tega ter prej tudi klomida sem koncno zagledala user posted image . Zal se je ta nosecnost prekmalu koncala ( ss ), vendar po skoraj 2 letih greva s partnerjem zopet u novi boj za najino strucko.

Sedaj pijem Dabroston tbl za sprozitev M in pa fertilup tbl ( vsebujejo tudi folno kislino ,G je rekla da lahko tudi to pijem , da skodit ne more), ko pride M moram piti dabroston od 16.dne ciklusa do predvidene M, ce ne uspe moram zopet h G da mi zraven predpise se klomid tbl. Upam , da bo kmalu uspelo , tudi G mi pravi da bo trajalo jaz pa usega tudi nocem verjeti ampak ko bo bouser posted image .

No v upanju , da odgovoris na moj post ali pa kazera druga te in vas lepo pozdravljam user posted image

(odgovor članu tinchyx)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?