|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kahlica
7.10.2005 9:59:24   
alja2004
zanima me kdaj ste začeli navajat otroke na kahlico? kdaj in kak dolgo potem traja da postanejo čisti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kahlica
7.10.2005 10:01:51   
viv_
Naši se na kahli zmede, tako da hodi zdaj kakšne 3 mesece (decembra bo stara 2) občasno kakat na wc. Sicer so jih pa zdaj začeli odvajat od pleničk tudi v vrtcu.

lp

(odgovor članu alja2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kahlica
7.10.2005 11:02:49   
KODA
Naš dva smo na kahlico dajali okoli 1leta.Sprva je zgledalo tako kot ena vrsta igre.Postopoma.Drugače pa kahllice nista kaj dosti uporabljala,wc je jima bil bolj simpatičen.Kupila sem jim otroško desko za na wc.Videk(3leta),se ravno zdaj odvaja od pleničk.Predvčerajšnim sem pozabila kupiti plenice,pa sem mu razložila,da ni pleničk in da mora iti na wc.No,od takrat naprej lepo hodi na wc.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kahlica
7.10.2005 12:15:58   
jazz
Kot sem brala, so otročki pripravljeni sprejeti kahlico šele nekako po 16 mesecu, oziroma, ko začnejo razumeti zakaj tako. Marsikdo- recimo tudi moja tašča, bi ga že najraje posadila gor pri desetih mesecih...pa nima smisla, če še ne zna niti povedati kdaj ga lulat ali kakat. Včasih pa so res začeli s tem siljenjem ful kmalu, ker se jim ni zdelo več prati pleničk!!!!

(odgovor članu alja2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kahlica
7.10.2005 12:32:58   
Urša
Se strinjam z jazz... meni so tud sorodniki neki časa solili pamet, da je že skrajni čas, da so njihovi otroci kakali not že pred enim letom...itd. user posted image  
Jaz sem mojo user posted image  seznanila s kahlico pri letu in pol. Se je samo gor usedla in takoj vstala. Ni še razumela za kaj se to uporablja in tudi nesmiselno se mi zdi vztrajat... Naj ji služi kot igrača. V vrtcu bodo začeli naslednji mesec s skupinskim navajanjem na kahlico kar se mi zdi super!user posted image  Skratka, nikamor se ne mudi.

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kahlica
7.10.2005 12:48:24   
Žirafca Helena1
Jaz pa že našega malčka od petega meseca dajem na kahlico, saj je vedno kakal ko smo ga usedli,. Tako je velikokrat kakal na kahlico, ker mu je bilo lažje. Zdaj , ko je star skoraj 10 mesecev, pa v pleničko sploh ne kaka.
Enkrat smo šli na dopust in smo pozabili kahlico, potem ni kakal dva dni. Komaj se je navadil, da je pritisnil v pleničko. Ta teden pa je dobil virozo z drisko in se je samo enkrat "podriskal" v pleničko. Vse ostalo pa je opravil v kahlicouser posted image user posted image user posted image . Jaz pravim da ga nič ne silim, saj na kahlici ful uživa pa vedno tudi lula tako da on sigurno ve zakaj tam sedi.

Pa lepo navajajte otroke na kahlice!

(odgovor članu alja2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kahlica
7.10.2005 14:59:51   
rainbow
Ojla!

naša je bila dve konec avgusta, pa še nič s tega; doma imamo kahlo, pa tudi nastavek za wc, ampak naša še noče. Baje ni dobro nič silit.

lp

(odgovor članu Žirafca Helena1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kahlica
7.10.2005 18:49:43   
Pupica
Prvič nekje pri 10.mesecih. Že v prvo je bil uspeh. Kakec. Od takrat naprej do sedaj to je 3 mesece, hodi redno zjutri  po zajtrku kakat, po dopoldanskem spancu ko se zbudi (lula) in po popoldanskem spancu(lula). Vendar vmes še vedno vsaj 1x kaka v pleničkouser posted image Vendar ob različnih urah, tako, da je ne ujamam za na kahlico. No pa sej imamo še kak let časa, da bo tudi sama povedala kdaj jo tišči.


(odgovor članu alja2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kahlica
7.10.2005 19:30:20   
ZARA
eh...Stara je 17 mes in ji je kahla deseta briga, jst je pa tud nič ne silim, bo že...če bo...Ma ne da se ji sedet gor, kej je ultra naspidirana in nima časa za take resne stvari...zaenkrat jo uporablja samo, kot igralni rekvizit...vsaj nekaj...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kahlica
7.10.2005 22:31:55   
Pi-kica 1
Jaz ga dam na kahlico vedno, ko ga previjam. V roko mu dam kakšno igračko in prav rad malo posedi na njej. Zadnji teden pa tudi skoraj vedno lula, tako da že ve, zakaj je kahlica. user posted image user posted image user posted image

LP

Pi-kica 

(odgovor članu alja2004)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kahlica
8.10.2005 0:08:08   
žiža
Jaz jo tud dajem na kahlico nekje od 9. meseca. Običajno kadar jo previjam in v glavnem vedno tud polula user posted image  kaka pa kakor kdaj
Meni je kahlica super user posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kahlica
8.10.2005 14:03:38   
dory
no pr nas tamalmu ne potegne zakaj je kahla...enkrat jo ma na glavi, enkrat notr daje igrace...ko mu dopovem,da se na kahli sedi in kej naredi pa vtakne notr obe nogi in pocepne...ne vem kako nej mu dopovem da je kahla za druge namene user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?