|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJKE
9.10.2005 11:15:55   
Nataša31
No, spet bom odprla novo temo, predvsem zato da se malce preštejemouser posted image ! mislim, da nas je že kar nekaj.
No kako ste kaj? Meni ni bilo 2 dni nič slabo (hvala bogu, ker sem delala), joškice me bolijo, predvsem ponoči ko se nevede obrnem na trebuh. No, danes pa spet neka slabost, hitro prepečenc tlačit v usta. Aja, sem mogla oblečt moje 'delovne' hlače in glej ga zlomka, gumbek me je tako zelo motil, da je bilo za znoret. Zdej pa ne vem, a je to napihnjenost ali kaj. Se moram tehtat jutriuser posted image !
Drugače še nihče razen naju (mene in dragega) ne vem, je še sladka skrivnost. Bomo počakal na UZ, ali pa še kakšen teden kasneje, tam nekje v 9. ali 10.tednu.
Odštevamo dneve do 19.10., da vidimo pikico! Moj dragi pravi da bosta dva, ker imajo v familiji.
Bomo videliuser posted image !
pozdravček

Taška, PDP 4.6.2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUNIJKE
9.10.2005 14:14:01   
biba77
Pozdravljena, Natasa31! user posted image

Jaz sem pa user posted image ... Kljub temu, da nimam slabosti, sem bila danes pol kilograma lazja. No, saj se sploh ne upiram user posted image - nisem presuha in apetit mi ne manjka in tudi pocutim se cisto v redu. user posted image user posted image
Ampak MOZOLJCKI! Vedno, ko sem na Dabrostonu, mi cvetijo po obrazu... user posted image
Ej, sploh ne vem, zakaj jamram. V bistvu sem tako srecna, da sem user posted image , da bi se MARSIKAJ DRUGEGA dala skozi, ne teh par pikic na obrazu...user posted image
Midva sva ze povedala. Moja nosecnost je vodena kot rizicna in ne vem, kako bi razlagala drugim, da kaj ne morem delat tega ali nosit onega ali... Upava na najboljse! In drugi z nama. user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JUNIJKE
9.10.2005 15:12:54   
Polona_J
Pozdravljene junijke!

Že kak dober teden vem, da sem tudi sama med vami (PDP po mojem izračunu: 12. 6.), čeprav sem dejansko slutila že prej. Do predvčerajšnjim sem se počutila skoraj predobro, zadnje dni pa me že muči huda utrujenost in zelo rahla jutranja slabost.

Tudi sama se spopadam z dilemo, kdaj povedti v službi, po eni strani še ne bi, a kaj ko mi tako z obremenitvami ni prav nič prizanešeno in tudi jaz sem imela že prej težave. Zato bo tudi moja nosečnost nemara vodena kot rizična, a na pregledu še nisem bila.

LP

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 8:24:27   
zaspanka
punce ali sprejmete še mene?
po treh zaporednih ss mi je v četrto zopet uspelo in s pomočjo dabrostona že 4 dan po pričakovani M ne krvavim. tako sem vesela, da vam sploh ne znam povedat. po zadnjem ss sem bila že čisto obupana, da mi nikoli ne bo uselo. še vedno s stahom hodim na wc gledat, če je kaj krvi. vem, da ni dobro da se tako sekiram, a zdi se mi prelepo, da bi bilo res. Izračunan PDP imam 17.6.
mi je pa že kar pošteno slabo. včeraj se je začelo. zdi se mi, da sem ves čas lačna, pa skoz neki grizljam, ker mi vse smrdi. shujšala sem pa tudi za 1 kg v dveh dneh, pa skoz nekaj jem. nimam pa nobene moči, da bi kaj naredila. upam, da bi kmalu minilo, da ne bodo že vsi takoj na začetku vedeli, ko pa me je strah novega ss.
punce ko bo kaj novega vam takoj sporočim. upam da bomo luštna in vesela druščina vse do junija in seveda še naprej.
držte se!
lep dan od zaspanke

trakec sem pa že kar naredila. prviča ga imam in sem prav ponosna nanj.

(odgovor članu Polona_J)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 8:54:44   
Nikita
Zdravo!

Sicer ne spadam med vas (vsaj ne vem še, da bi), ampak imam pa eno vprašanje. Glede na to, da ste junijke me zanima kdaj ste delale teste, da že vete da ste noseče? user posted image  Jst sem mela namreč zadnjo M 10.9. in je danes še vedno nimam. Ker sem že fosilka vem, da to še ni čas za veselje in se še nisem odpravila v lekarno po tester. V primeru, da sem noseča, bi bil moj PDP 16.7., kar pomeni, da bi spadala k vam. Ampak kot pravim testa še nisem delala, zato se mi je prav zanimivo zdelo, da je tema JUNIJKE že tak obiskana user posted image

Kljub vsemu čestitke vsem novopečenim user posted image .

Uživajte v sreči, ki jo imate

Nikitauser posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 8:58:16   
zaspanka
živjo!
jaz sem imela zadnjo M 11.9. in jo imam vedno na 24 dni. tako, da sem test delala v petek in je bil+ in ker po 3 ss nisem mogla verjet in sem se vsak dan bala da imam privide sem ga delala še v soboto (+), v nedeljo 2 (2x+) in danes zjutraj +, sedaj pa čakam na izvide še na bHCG. sej vem da sem mal nora ampak 3ss v treh mesecih so me kar sesuli. no upam, da bo tokrat zdržalo. držim pesti za tvoj + test!

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 9:31:06   
biba77
Jaz sem imela zadnjo M 8.9. in bi ciklus naj bil dolg 30 dni (s Klomifenom, Dabrostonom in nadzorovan z UZ). Test sem delala v sredo (5.10.), v cetrtek se enega (6.10.) in v petek sem imela Beta-HCG 276.
Mislim, da lahko naredis test. Drzim pesti, da se nam pridruzis! user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 9:36:44   
Klarissa
dobro jutro!
a ve tud tako slabo spite, kot jaz? od petka, ko se mi je na UZ pokazala gastacijska vrečka in vsa si ziher, da bova starša, ful slabo spim.
z zaprtjem nimam problemov. še ob 4h zjutraj moram na wcuser posted image

a kavo še pijete? jaz jo šeuser posted image , kakšne 3-4 skodelice na teden. ampak bom morala počasi nehat. mam slabo vest.
pa slabo vest imam, ker premalo sadja in zelenjave pojem. bom več!
sem pa danes Pušenjaka brala, da je dovoljena 1 kavica oz. en zelen čaj dnevno. ne vem. in da če pridemo do 8 tedna s pikico, potem imamo 95% možnost, da donosimo. komaj čakam, da bom bolj umirjena.
papauser posted image

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 10:00:16   
AlinaPrapi
Ojla Nataša31, klubu junijk se pridružujem tudi jaz... Glede slabosti mi na srečo ni treba tekati na WC, imam pa stalno en velik cmok v grlu, neko težo v želodcu in nimam pravega apetita. Motijo me močni vonji, nič prijetno, ampak bo že! Tudi mene občasno že motijo hlače, saj ne da bi me tiščale, ampak najbolje bi se počutila, da me sploh nič ne bi "držalo" okoli pasu. Okoli joškic je pri nas podobno, sploh (kot praviš tudi ti), če želim spati na trebuhu... in tudi pri nas je vse še skrivnost - prvi pregled imam namreč šele 11.11., ampak se bom poskusila dogovoriti že prej, da vsaj lahko tudi "uradno" potrdimo, da je z nami mala pikica. Poročaj, kako gre, pa lep pozdravček!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 11:35:05   
biba77
Dobro jutro, user posted image user posted image user posted image user posted image !

Klarissa, tudi jaz zelo slabo spim ponoci. Danes sem od pol treh do petih gledala v temo, ob sestih pa mi je zvonila ura, da sem vzela Dabroston. user posted image Cez dan pa lahko spim tudi do 6 ur.user posted image
A do 8 tedna, pravis? Ja, jaz se imam cele 3 do tja...user posted image
Jaz prave kave ne pijem. Naredim si pa Bianko z mlekom: to je instant nadomestek za kavo in je iz jecmena, slada, cikorije in rzi. Mi je prav ok, sploh, ker sem tudi prej pila kavo z mlekom.user posted image

Glede apetita pa moram tudi jaz potrkati. Nimam se nekih napadov na hrano. Mi pa blazno pase Turisticna pasteta (tista z zelenjave in rib) in ZEJNA!!! sem non-stop. Hodim z flasko vode okoli in dnevno spijem vec kot 3 litre. Me cudi, da nisem pogosteje na straniscu...user posted image user posted image




_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 12:36:00   
Klarissa
alo,
jaz sem tudi zelo žejna in po hrani mi je slabouser posted image , vendar ne vedno.
VPRAŠANJE: katere tablete s folno kislino jemljete: jaz en dan vzamem Tifol drugega pa Centrum, itd. pa ve?
papa v tem lepem sončkuuser posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 13:09:17   
daya
Pozdravljene!

No pa da se vam še jaz priduržim. Vidim da nas je že kar veliko. Jaz imam rok okrog 17.6. Doma imam že 2 letno hčerko. Prvi pregled pri gin imam že 17.10, ker sem imela pred 2 mesecema splav in so me zelo hitro naročili tokrat. Upam da bo zdaj vse ok, me je pa seved zelo strah, ker imam že 2 slabi izkušnji. Slabo mi zaenkrat ni še nič, me pa bolijo prsi in to je bil tudi prvi znak, zato sem tudi naredila test. Drugače pa sem tudi jaz imela zm 10.9 in ti Nikita predlagam da narediš test. Jaz sem ga že v četrtek prejšnji teden in je bil pozitiven.

Drugače pa sem doma že od prejšenjega tedna ker sem bolna. Jutri pa grem spet v službo.

Lp,

daya

Vam še kaj napišem ko bom imela pregled in ko se bo kaj novega zgodilo.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 13:58:01   
mulan
Pozdravljene user posted image !!
Koliko nas je ze?! Saj sploh ne morem vec sledit.. Ma je prav lepo, da se nas klub veca.
Jaz sem tudi zelo zejna!! No, sicer zdaj manj kot nekaj tednov nazaj (tam nekje po ovulaciji, predvidevam), ko sem ves cas visela zraven aparata za vodo v sluzbi, a na wc sem zelo malo hodila. Se na sladkorno sem pomislila prej kot pa na nosecnost! Pa ceprav sva bila z dragim aktivna! Ce pomislim, da sem ze pred nosecnostjo veliko pila, mi je zdaj kar user posted image  ko moram toliko vec... Vodo imam pa itak vsepovsod: v torbici, avtu, doma v skoraj vsaki sobi kako flaso...
Prsi me, na sreco, ne bolijo vec toliko. Sem se bala, da bo kak mesec tako kot je bilo na zacetku...
Slabost me daje vsake toliko. Jem lahko skoraj vse, samo imam pa vecino casa obcutek slabosti, ma ne une taprave, ampak kot da je in ni.. ne znam opisat. Sem pa danes bila zunaj, bilo je ful VROCE (sem v Singapuru), sonce sijalo, jaz pa sem morala na Filipinsko ambasado, ki je precej oddaljena od avtobusne postaje... Pa se tam je bilo vroce in ko sem koncala sem spila pol litra vode (imela v torbici), nato cez nekaj minut kupila se 3 dl soka iz svezih jabolk, pa vseeno nisem prisla k sebi.. Zato sem se rajsi odvlekla nazaj domov, direktno pod tus. Se slabo mi je ratalo od vrocine!! In pol vidim da imam otekle noge!?!?! A je to mozno, tako zgodaj v nosecnosti?!? In jutri moram spet na ambasado...user posted image razmisljam o taksiju..
Do 8 tedna naj pocakam, pa bom skoraj sigurno donosila? Joj, saj se to zdi se tako dalec.. se 9 dni... Bom ekstra dobro cuvala pikico do takrat!
Cau!
user posted image

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 14:36:56   
Nikita
Daya, sej ne da do danes ne bi pomislila na test user posted image  ... težava je v tem, da mojga možega do srede ni domov in jst ne bi rada delala testa sama. Sej če bi bil negativen ne bi blo tak težk kot če bi pokazaluser posted image . Pol se pa ne bi mela s kom veselit, jokat, vriskat in objemat. Po telefonu se mi pa zdi da tud ni tisto pravo. Bom še vidla, če bom zdržala do srede. Je pa res, da mi je v veliko "pomoč" dejstvo, da doma nimam nobenega testa več na rezervi user posted image  in tak tud ne morem zapast skušnjavi. Bomo vidl....bomo vidl... mogoč pa že jutr kj sporočim user posted image

uživajte srečke user posted image

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 14:49:58   
biba77
No, upam, da se nam najkasneje v sredo pridruzis! user posted image

Klarissa, jaz jemljem le Tifol, saj imam kar raznoliko prehrano. Ce bom pa zaradi slabosti ali kateregakoli drugega razloga spremenila nacin prehranjevanja, bom pa tudi Tifol nadomestila s kakim kombiniranim dodatkom.

user posted image

< Sporočilo je popravil biba77 -- 10.10.2005 14:50:09 >


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 15:24:11   
zaspanka
biba77 a ti jemlješ dabroston tudi sredi noči. ker jaz imam trenutno le 2 na dan pa mi nihče ni rekel kdaj naj ju vzamem, tako da jemljem enega dopoldne in enega popoldne, ko se pač spomnim. sicer imam pa že jutri prvi pregled pri ginekologinji (zaradi 3 ss) pa se bova za naprej zmenili. prsi me malo bolijo, slabo se počutim pa ves dan. saj ne da bi prav bruhala, le taka 'švoh' sem, pa zavrti se mi vsake toliko časa. amapka ponoči pa od petka od prvega + testa sploh več ne spim. če bo šlo tako dalje se mi bo zmešalo. upam da bo danes kaj bolje. jemljem pa samo vsak dan 1 tifol, čeprav prehrana ni ravno raznovrstna. se bom jutri vse pogovorila.
uživajte

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 17:44:37   
Nataša31
Ojla JUNIJKE!

No, danes spet slabouser posted image Tok slabo, da sem se morala ustaviti zjutraj ko sem se peljala domov, ker sem mislila, da si bom pobruhala avto. Morala bi met zraven prepečenc... Potem pa se grem tuširat, si hočem dat gor haljo, pa me tako bolijo bradavičke da je joj. Pa nasploh prsi. Sem se pa danes pogovarjala z pikico v trebuščku, pa jo žgečkala. Punce, naše pikice se že odzivajo na dotike trebuščka, verjele ali ne.
UZ počasi prihaja, D DAY je 19.10, se pravi še malo več kot en teden. Se mi itak zdi, da gre zelo hitro.
Ker mi cel dan ni nič pasalo za jest (sem shujšala, ne morem se prisilit da jem , ker mi je potem slabo), sem si zdaj naročila špagate boloneze. Upam, da jih mi ne bo treba stran vržt, da mi bomo še potem tako pasale kot zdajle v mojih mislihuser posted image !
Pridne bodite, se beremo!
Taška PDP 4.6.2006, 6t 3/7

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: JUNIJKE
10.10.2005 20:46:59   
biba77
Dober vecer, user posted image user posted image user posted image !

Zaspanka, jaz jemljem Dabroston 3x/dan, kar je obicajna praksa v primeru OBMP (oploditev z biomedicinsko pomocjo). V lekarni pa mi je se rekla, da naj bodo casovni razmiki cimbolj enakomerni, tako, da ga jemljem na 8 ur: ob 6.00, ob 14.00 in ob 22.00.
Ko sem ga imela predpisanega 2x/dan, sem ga jemala na 12 ur.

Tudi jaz ponoci zelo, zelo slabo spim. Ali pa zaspim kot ubita, potem pa se zbudim med drugo in tretjo uro zjutraj in ... gledam temo. Ne vem... upam, da ta nespecnost hitro mine. Zdaj sem sicer na bolniski in ni problem, ko lahko dopoldan prespim, kako pa bo kasneje? user posted image

Mene so prsi danes zacele "zgeckat". Se ni nobene sile.user posted image Obcasno imam cisto rahel glavobol, ampak tudi gre; vrti se mi pa ne.

Natasa31, jaz imam na isti dan kot ti UZ, 19.10user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat samo upam, da ni IMN in da rastemo.

Izcedkov nimam nobenih in ... se vedno kar ne dojemam srece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: JUNIJKE
11.10.2005 6:04:37   
mulan
Klarissa, sprasujes glede folne kisline. Jaz tudi jemljem tifol, centrum pa ne vec ker pise da ni primerno za nosecnice. Meni se zdi, da zato, ker ima dosti vitamina A, ki naj ne bi bil primeren za nas.
Jaz sem zadnjic v lekarni vprasala kaj naj jemljem, pa mi je rekla, da ce jem raznoliko prehrano, je za zdaj tifol dovolj. Kasneje, ko se pa nase potrebe vitaminov in mineralov spremenijo, pa je dobro jemat kaj z zelezom in drugimi minerali, spet odvisno od nase prehrane. No, takrat bomo pa itak lahko vprasali nase ginekologe, a ne?
Pa srecno naprej!
user posted image  

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: JUNIJKE
11.10.2005 12:58:49   
Klarissa
alo,
a je katera že bila na UZ?
Jaz sem bila v petek in mi je UZ pokazal točno 5tednov. sedaj me pa BLAZNO skrbi!!!! ker se je samo videla gastacijska vrečka 0,52cm in ne vem če je to normalno?????
berem po netu, kaj vse bi se moralo že 5. teden razvijat, meni pa se še plod ni videluser posted image user posted image user posted image
Na pomoč!!!!!!!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: JUNIJKE
11.10.2005 13:29:48   
biba77
Klarissa, se tukaj se ti javim.
Glej, spodaj sem ti skopirala:

5 tednov:
During the next few days, your baby's heart will start early contractions, which later become distinct beats. By the end of the third week of gestation (five weeks in menstrual age) the length of the embryo is about 1.5 to 2 millimeters long. All of your baby's major organs are under development, and facial features, such as ears and eyes, begin to form. The neural tube, which will later be referred to as the spinal cord, will fuse this week. And buds appear that will soon be the arms and legs. No wonder you are so tired!

6 tednov:
Your baby's length is now about 3 to 5 millimeters -- about the size of a peppercorn! The brain is forming three separate parts: the forebrain (memory and reasoning), the midbrain (translates messages from the brain to organs and limbs) and the hindbrain (regulates breathing and muscle movement). At this point the embryo is now three-dimensional and completely enclosed in the amniotic sac. Your baby's heart is now beating and blood circulation is evident. The kidneys and liver are growing fast, and the neural tube, which connects the brain with the spinal cord, closes. The placenta is rapidly developing, however, it will not take over hormone production until about week 12.

Ne skrbi, vse bo dobro.
Jaz sem na UZ narocena naslednjo sredo, ko bom ravno zakljucila sesti teden in upam na najboljse! user posted image



_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: JUNIJKE
11.10.2005 13:31:28   
Anonimen
Joj koliko nas ima pregled 19.10. komaj čakam, pa upam, da bo to za vse JUJIJKE najlepša sreda letos user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: JUNIJKE
11.10.2005 13:37:51   
Klarissa
nekaj podobnega sem brala biba77 in zato me je začelo zelo skrbeti. kako naj bo to pri meni res, ko pa se še plod ni videl ampak le vrečkauser posted image
saj bo vse vredu. bo!bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: JUNIJKE
11.10.2005 14:58:50   
bubamara2
Hej, tudi sama imam pregled 19tega. Mislim,da bo nekako 7 teden, začetek osmega. Na dveh internetih naslovih mi namreč različno izračuna, pa ne vem čisto.

Hja, pridružujem se vašim izjavam o jutranji slabosti ter o utrujenosti. Ampak v službi pa zaenkrat še vse odlično user posted image , čeprav imam delo z mladostniki, ki so zelo naporni. Ampak si mislim, da bo dete zelo družabno, ker vedno posluša čebljanje otrok. Bo že.

Tudi sama držim pesti, da bo vse steklo ok tako meni, kot tudi vam.

lp, bubica

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: JUNIJKE
12.10.2005 8:14:32   
DrejcDrejc
Klarisa, naj ti povem, da običajno ginekologi naročajo na prvi pregled po osmem tednu in to ravno zato, ker se do takrat lahko zelo slabo vidi, kaj sploh je v maternici. Zato nič ne skrbi, ker se v petem tednu običajno res še nič konkretnega ne vidi. Počakaj na naslednji pregled, če bo to po osmem tednu, boš pa že imela kaj za videti.
Jaz sem sicer aprilka, pa mi je tolk luštno prebirat vas frišne nosečke, sej niste jezne, da malo uletim, ne? user posted image

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?