|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO
24.1.2006 19:17:38   
renbos
Pozdravljene,
prosila bi vas za pomoč.

Ugotovili so nam alergijo na jajca, na izvide za mleko še čakamo. Po mojih ugotovitvah je naša pikica alergična tudi na mleko, zato sem ji poskusila dati pregomin. Vendar se mi zdi da ji tudi ta škoduje zato bi ji rada dala še riževo mleko.
Če ima katera izkušnje z riževim mlekom, ali ga lahko dajem svoji pikice, ker je stara šele osem mesecev. Ali ga dajete piti otrokom tudi kot samostojnega, saj midve imava še tri mlečne obroke in zato ne vem ali ji ga lahko dajem tudi kot samostojnega in ali ga samo pogrejem ali tudi prekuham.

Zahvaljujem se za pomoč in vas lepo pozdravljam!

Renata
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO
25.1.2006 7:17:19   
Arwen
Živjo!  Riževo nikakor ne more nadomestiti Pregomina, saj nima potrebnih beljakovin in drugih snovi, ki so pomembne za rast in razvojuser posted image . Lahko ga seveda uporabljaš za kašice, ampak vedi, da od njega otrok ne dobi nič. V primeru alergije na Pregomin, ti ostane samo še ena varianta in to je Pregomin AS. To je ena fina zadeva, narejena iz prostih aminokislin, dodani so vsi potrebni vitamini, podobno kot pri navadnem Pregominu. Naš user posted image ga obožuje, je pa res, da ena škatla stane nekaj čez 10.000 SIT. Jaz ga naročam iz Nemčije, je veliko ceneje. Na recept ga zlepa ne dobiš.user posted image Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj. Lp, T.

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO
25.1.2006 11:26:10   
renbos
Arwen hvala za pomoč, bom probala še naprej z Pregominom in upam da bo šlo.
Koliko pa stane Pregomin AS, ki ga dobiš iz Nemčije.

Lep pozdrav
Renata

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO
25.1.2006 13:36:06   
tehnofil
Riževo mleko je za mene pravzaprav voda v kateri je opran riž. Ni dosti razlike. Da se mu reče mleko je pa hudo zavajanje.

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ALERGIJA IN RIŽEVO MLEKO
26.1.2006 11:36:49   
Arwen
Renbos, jaz sem dobila na eBayu škatlo Pregomina AS za 14 evrov, torej nekje za ceno navadnega Pregomina pri nas. user posted image lp, T.

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (14%)

lana (38%)

neža (46%)

vanesa (2%)


Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!