|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bleči dojenčku poleti?
30.4.2006 16:22:51   
luta
Pozdravljeni!
 A mi lahko kdo prosim pove kaj obleči dojenčku poleti? Sama namreč pričakujem prvega user posted image in pojma nimam kako je s tem. PDP imam 31.5.2006. Zadnjič sem nakupovala cotke v H&M-u in sem nakupila bodije in majčke na dolge rokave pa trenerkice in hlače itd.(vse št.62), nič pa nisem vzela z kratkimi rokavi pa tudi kratkih hlač ne. Zdaj pa sem zasledila na enem forumu,da bi naj user posted image poleti oblekli samo v bodi z kratkimi rokavi in mogoče še nogavičke in se bojim da sem vse te cotke kupila zaman in da jih moj pikec ne bo potreboval. To bi blo res škoda,ko pa so tako luštneuser posted image . Če je tako bom raje šla vse zamenjat inbom vzela št.68 pa jih bo lahko ponosil jeseni. Prosim za čimveč nasvetov!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
30.4.2006 16:35:36   
Anonimen
jah,no,saj boš tudi te malce potrebovalo,če bo fajn pihalo in če boste v senci npr.
Drugače pa jaz sem tudi rodila med poletjem in je zakuhal če sem mu dala dolge rokave,tako da je bil samo v nogavičkah in body-u z kratkimi rokavi,nekatere dneve je bil pa samo v nogavičkah,ker je bilo res svinjsko vročo in še tečen je bil.Ko sem ga pa slekla je bilo vse ok

(odgovor članu luta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
30.4.2006 16:43:23   
Anonimen
tabol da počakaš z nakupom ful velik kratkih zadev., kako je že fino met, če bo pa res svinjsko vroče in bo tamal švicar pol pa še vedno lahko sproti dokupiš. js sem v prvo rodila julija in je bla tamala več al mn v dolgem bodiju in bombažnih žabicah, če je blo okol 30 stopinj je bla samo v bodiju s kratkimi rokavi recimo...samo je pa tut razlika med novorojenčkom in pa 3 mesce starmu dojenčkam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
30.4.2006 16:57:49   
luta
Torej naj obdržim te cotke ki sem jih že nakupila in jih ne rabim menjat za večjo št.? Do kdaj približno pa lahko nosi št.62,če je povprečen dojenček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
30.4.2006 17:40:27   
Anonimen
62 je po moje za kakšne 3 mesece. Moj je imel pa 62 takoj, ker je bil rojen s 57 cm.
Rojen je bil 20. marca, poleti je imel majčke brez rokavov. In to ne bodyje, ampak majčke, ker je bilo res svinjsko vroče.
Samo to je sedaj s tvojim spet 2 meseca razlike. Možno, da bo tvoj dojenček imel večinoma kar dolg rokav. Saj bodije s kratkimi boš itak lahko še dokupila. Če pa jih imaš z dolgimi res veliko, pa kakšnega mogoče res lahko za večjega zamenjaš.

Hm, zdaj premišljujem, da je bilo tako vroče že 15. junija, torej ko je bil star 3 mesece, je že bil v majčki brez rokavov in kratkih hlačkah.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 30.4.2006 17:41:49 >

(odgovor članu luta)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
30.4.2006 17:53:45   
luta
Splišni hvala za tako natančen odgovor. Najbrž bom šla nekaj stvari zamenjat, ker se mi zdi res škoda da bi jih user posted image oblekla samo parkrat, ko bi bilo pač slučajno bolj mrzlo.

(odgovor članu luta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
30.4.2006 18:06:29   
Marogica
Saj št. 62 bi naj pasala vsaj 3-4 mesece, vsaj pri mojem ta večjem je bilo tako. KAr se pa oblačenja poleti tiče, pa to: Moj ta večji se je rodil 29.4 in smo bili od ca konca maja pa do konca avgusta samo v bodijih s kratkimi rokavi, razen ko smo šli na obisk, sem mu dala kakšne kratke hlače in majico, ker se spodobiuser posted image . Ko pa je bilo malce bolj hladno, pa sem oblekla pajacka. Jaz bi na tvojem mestu samo bodije z dolgimi, za bodije s kratikimi rokavi zamenjala. Naš ta drugi se je rodil decembra, pa mu jih pod pajaca nisem nikoli oblekla. Raje pokrila, če je bilo potrebno-pa saj smo kurili in je bilo v hiši 23 stopinj.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu luta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
1.5.2006 7:32:42   
SaaS
Luta, jaz imam rok 2.5.06 in sem se že isto spraševala. To je moj drugi otrok, prvi pa je rojen leto in pol nazaj, novembra. Kar imam od njega cunjic št.56 in 62 so vse dolgi rokavi in dolge hlače. Pa sem se kar odločila, da bom z nakupom počakala, da vidim kako bo vroče takrat. Bom pač prosila mami, da mi gre v nabavo po nekaj bodijev s kratkimi rokavi. To sem naredila že pri prvem otoku, ko sem po kakšnem tednu ugotovila, kaj bi še rabila. Saj če točno veš, kje stvari dobiš, katere hočeš, sploh ni problem.

(odgovor članu luta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
1.5.2006 7:33:42   
SaaS
Luta, pomota, rok imam 2.6.06, še kakšen mesec.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
1.5.2006 9:04:59   
Anonimen
JAz sem rodila 2.6. Imela sem 8 bodijev z dolgimi rokavi in prav toliko s kratkimi, 3 celo brez rokavov in štiri kratke hlačke. Seveda tudi žabice, dolge hlačke, trenirkico.... vse je prav prišlo. Ko so bili dnevi mrzli, so prišli prav dolgi rokavi, ko je bilo julija 35 stopinj, pa je bil res samo v kratkem bodiju in nogavičkah. Tako da sigurno kupi tudi kratka rokava.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
1.5.2006 11:59:45   
bori1
Moja prva user posted image je rojena sredi avgusta in sva nosili 2 benkici in pajaca, ter sčasoma dodajali plasti. Sedaj imam rok user posted image 15.06. in nameravam prvi mesec oblačiti 2 benkici in pajac - ali hlače, kasneje pa bom po potrebi dokupovala. Prvič smo 62 nosile do 4 meseca, tako da sem sedaj dokupila tisto, kar se je spralo- zapralouser posted image . Naša patronažna je kar "rezervirana" kar se slačenja dojenčkov tiče. tudi poleti naj bi imel zunaj dolg rokav in hlače (seveda tanko in bombažno), za zaščito pred soncem. V hiši pa boš itak imela hladneje in ne 30 stopinj, kajne? Mislim, da ti ni treba nakupljenega menjavati, boš šla pač julija glede na vreme še enkrat v večji (številke) šoping.

lp, Bori1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
1.5.2006 14:13:59   
luta
Punce hvala vam za tako izčrpne odgovore. Zdaj mi je vse že malo bolj jasno.user posted image   Bom upoštevala vaše nasvete.

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
12.5.2006 11:37:05   
asso
Res je čisto odvisno od poletja. Mi smo npr. lani poleti bili stari 8 mesecev in je imela večino poletja dolge tanjše hlače in zgoraj dolg bodi - to večina v hiši, ker je bilo hladneje kot venih pa tudi gibala ni ne vem koliko, da se bi segrela.
Za ven pa sem ji oblekla kratke, ker je bilo sonce in je že občutek toplejši. Bilo je pa takšno poletje, da je kar hitro shladilo in smo tudi večkrat za ven imeli dolge... Jaz sem za ugotvaljanje koliko je njej toplo že od rojstva naprej ugotavljala za tilnikom. sem jo potipala in videla koliko je topla oz. hladna oz. celo spotena in na podlagi tega jo tudi oblačila...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu luta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kaj bleči dojenčku poleti?
12.5.2006 13:16:21   
dskubin
aja pa če je od drugih znamk 62 za 3 mesece, je od h&m sigurno za kakšen mesec več, ker so malček večje oblekce user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)


Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!