|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa še mal receptov od 6m naprej
8.7.2004 20:43:23   
Alika
POROV PIRE
25g margarine ali 2 jedilni žlici olja
175g pora,dobro opranega in narezanega
225g krompirja,olupljenega in nakockanega
450ml piščančje juhe
2 jedilni žlici smetanovega sira
Margarino segrej v kozici,dodaj por in na blagem ognju kuhaj do omehčanegaoz.nekako 10min,pri čemer občasno premešaj.Dodaj nakockani krompir in juhoter pokrito cmari 25-30min do omehčanega.Zmiksaj v kašico in dodaj smetanov sir.(Namesto juhe sem jaz zalila kar z vodo.)

TESTENINE 1
25g testenin
25g špinače
25g tune(iz konzerve)
25g skute
Skuhaj testenine.Posebej skuhaj špinačo,pretlači tuno in skuto,vse skupj zmešaj in po želji zmiksaj v kašico.

TESTENINE 2(TOLE JE OMAKE ZA CELO DRUŽINO)
testenine po želji(najbolje so široki rezanci)
250g tune
2 srednje veliki bučki
1 manjša čebula
1 kisla smetana
Testenine skuhamo.Na olju odlitem od tune popražimo nasekljano čebulo,dodamo narezano bučko in dušimo,da se bučka zmehča.Pritresemo tuno in kislo smetano in pustimo na ognju toliko časa,da zavre.Po želji solimo.
Pridenemo testenine in premešamo,za malčke pa naredimo kašico.

PIŠČANEC Z RIŽEM IN FIŽOLOM
75g stročjega fižola
50g riža
3 jedilne žlice jabolčnega soka
50g kuhanega piščanca,brez kosti,razkosanega
Osoparite fižoldo omehčanega,riž pa kuhajte v vodi.Vse sestavine vmešajte skupaj in zmiksajte.Pretisnite skozi cedilo(po želji),da dobite gladek pirejček.(če bo pregost,dodajte malo jabolčnega soka.)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa še mal receptov od 6m naprej
21.7.2004 8:56:25   
malika
Alika super recepti. Zanima me samo kateri smetanov sir si uporabila.A je to npr mozarela?:zmeden:
Sploh se ne morem spomnit nobenega, ker jih še nisem uporabljala.

Lp

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa še mal receptov od 6m naprej
23.7.2004 19:28:46   
Alika
Lahko uporabiš philadelphio,ta je sicer mal draga ampak zelo okusna.Da pa ti ne ostaja odprta škatla(pr ns je ponavad splesnla,k sm jo zmer nekam založila),pa se dobi tudi kiri smetanov sir,ki je pakiran v manjše kvadratke in lahko uporabiš samo enega.Dobr je pa tud od ljubljanskih mlekarn.V glavnem čist po želji,pr nobenem ne morš dost falit.
pa prijetno kuho :bravo:
lp Alika

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?