|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
20.7.2004 0:16:27   
Seven*
Pocasi imam vsega dovolj. Nasvetov, kaj se sme jesti in kaj ne. Najvecja finta pa je, da cisto vsaka pove drugace. In ce vseskupaj zdruzis, ugotovis, da itak ne smes nic jest. Sploh pa nastane problem, ce si se poleg vsega taksen napol vegetarianec, ki ima zelo rad mlecne izdelke..

Danes sem se zalotila, da prav prestraseno buljim v hladilnik in ugotavljam kaj smem pojest.. Najboljse bi itak bilo, da bi cel teden jedla samo krompir..

Ja, vse bi naredila za to, da mojega malega ne bi sraufalo, ampak vse ima svoje meje. Saj mora tud mama pojest nekaj vitaminov in prezivet..

Ne zdi se vam. Res sem tecna. :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
20.7.2004 7:57:42   
Erdbeere
Jah Seven sej maš prav, vsaka pove nekaj drugega, je pa res, da jest nisem smela sadja, pa mlečnih izdelkov, sam sej kot sem že povedala počasi začneš probavat druge jedi in kmalu ugotoviš kaj lahko in česa ne, pa čimveč sreče pri dojenju, pa brez krčkov :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
22.7.2004 12:49:17   
frutka_
Draga Seven, v isti kaši sva...:zmeden::zmeden::zmeden:jaz sem prebrala zelo dobro teorijo zakaj malčke šraufa na MON na forumu o dojenju. ;)Vtipkaj krči pri dojenčkih, na iskalniku in tam je ena zanimiva teorija o četrtem tromesečju, ki nja bi bil vzrok nelagodja pri bejbijih.

Mojega še zaenkrat ne šraufa kaj dosti. Jutri bo mesec dni star in upam da ga niti ne bo začelo... Tvoj mali Jakob bo pa počasi že dva meseca...je že veliko pridobil na teži? Moj se je zredil v mesecu dni kilo! Sva bila pohvaljena v posvetovalnici!

LP:morje:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
22.7.2004 12:52:32   
frutka_
Aja, noch eine frage.
Imaš "mano" na kakšno vrsto hrane. Jaz bi namreč cele dneve samo čokolado jedla, in to odkar sem rodila. Pa je sploh v nosečnosti nisem jedla kaj veliko, medtem ko sem bila otrok, pa sem jo oboževala. Zdaj pa se mi meša od sladkega...kaj pa kilogramčki...tako ne grejo dol, s čokolado...:zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
22.7.2004 23:35:58   
Seven*
Midva sva se zredila 1.4 kile v enem mesecu. :) Drugace pa nimam neke mane na kaksno hrano. Sem pa srecna, ce mi kdo kaj skuha, ker ponavadi cel dan ne utegnem nic jest in se potem nafutram z raznim Junkfoodom. Meni je po porodu ostalo se 5 kil viska. Upam, da bodo kmalu odsle. Hmnja.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
23.7.2004 8:57:51   
frutka_
Jaz sem k sreči še doma pri mami, ker se še nisva preselila v stanovanje. 9nebesaMami mi pomaga, ne vem ,ča se ji bom kdaj lahko zahvalila za vse. Sicer pa se tudi moj možek zasuče okrog štedilnika. On prav rad kuha, hvala bogu. odlično zna pripravljati morske jedi in omake jaz pa sem specialist za preizkušanje novih receptov in sestavljanje solat ter restanega krompirja in pakl žup...:zmeden:kaj čemo. Celi kup knjig me ne more navdušiti nad kuhanjem, morda bo bolje, ko se bova preselila in bom imela svojo kuhijno in gospodinjstvo. Malo me je prepričal Jamie, ker pač tako ql kuha!
Meni sta ostali še dve kili...ampak jih s čokolado že ne bom dol spravla. Kaj je bilo na UZ kolkov. Res otroci jokajo in jih zvežejo nekam pa slikajo?!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
23.7.2004 20:40:49   
mehurčica
Seven, tvoj mali se je pa isto zredil v enem mesecu, kot David. David se je od 1.-2.meseca toliko zredil.:)

Frutka, kdo te je tako prestrašil?:)- Tam imajo 2 blazini tako narejeni, da se dojenček ne more prevalit in leži med njima na boku. Ti si pri njegovi glavi in mu lahko kaj govoriš. Če ne zavrača flaške(tako kot včasih moj-s histeričnim jokom), jo moraš vzet s sabo, da ga tam pomiriš, da je miren. David ni potreboval niti dude. Samo gledal je začudeno, kaj se dogaja.:)-

Joj, jaz pa imam še kr 3 kile gor od nosečnosti. Dol bi jih pa rada še spravla vsaj 5.

Pa-pa:miska:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
24.7.2004 17:59:09   
KATY&TIMMY
ciao!jaz sem z prehrano imela tudi en kup problemov :(.vsak dan sem jedla eno in isto.piščanec in krompir,poli salama,rdeča pesa in cmoke polnjene z sadjem pa kakšno suho pašto.vse em imela vrh glave,sem že sanjala piščance!!!!!:(( enkrat se mi je zahotla telena solata,ki jo obožujem,pa nismo spali,takšne krče je imel.:(( tako se je nadaljevalo nekje do 3-4 mesec.zdaj ima 11m,pa jem vsega,nnamreč še vedno dojim.:bravo: je pa odvisno,moja sestrična je jedla VSE!!!!!!,pa fantku NIČ!!!!!:)-;) lp,:morje::sloncek::rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
30.7.2004 13:43:08   
Anonimen
ciao pravkar sem zasledila recept za doječo mamico in otročka pečeno mlado koruzo z sojino omakco ali pa kuhano koruzo z malo soli in petršilčkom:)-;)

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
30.7.2004 14:06:47   
Anonimen
RECEPT ZA DOJEČO MAMICO IN OTROKA:PEČENA MLADA KORUZA potrebuješ:4-8 koruznih storžev,3 žlice sojine omake,malo sezamove soli(zdrobljena szamova zrnja in soli skupaj)2 žlici olja koruznih kalčkov... Koruzne storže slečemo(LISTOV NE ODTRGAMO)in odstranimo laske,koruzo namažemo z sojino omako in potresemo z sezamovo soljo in jih premažemo z oljem,liste spet zapremo.Storže pečemo na žaru ali v pečici pri 220 stopinjah 15 minut. KUHANA MLADA KORUZA 4-8 koruznih storžev,voda,sol,dovoljena margarina,petršilj. olupljene storže damo v vrelo vodo pokrijemo in kuhamo 10 minut vodo lahko prihranimo za juho ali omako z njo lahko zamesimo kruh vroče koruzne storže ponudimo premazane z margarino ali potresemo z sesekljanim petršiljem..POSKUSITE PA DOBERTEK!!!!;):)

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
31.7.2004 9:50:00   
malika
Mehurčica, ti za par dni posodim mojega Vita, če bi rada shujšala! Uspeh poleg njega 100% zagotovljen!
:)-:)-:)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
31.7.2004 21:17:36   
mehurčica
Jaaaaa, pridi Vito malo k meni!!!:)-

Pol bi se pa ziher onadva toliko zaposlila, da me sploh nebi rabla in bi bilo še huje. hehehe:)-

Tak da bi bilo boljše, če samo menjama za kaki mesec. V tem času pa bi te lahko šlo malo več dol. Ali pa prej, če praviš da imata taki tempo.
:miska:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A lahko dojeca mama sploh kaj je?
4.8.2004 10:56:20   
klarisa
Seven, sama nimam še izkušenj (upam pa, da kmalu, ker grem konec avgusta v 3. postopek IVF-ICSI) prilagam pa ti naslednji link, če bo kaj pomagal:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=1510&t=1491


lp,klarisa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?