|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maruška - prosim pomoč
2.8.2004 9:04:38   
MATEJA.*
Ojla, zasledila sem, da si napisala, da Hipp izdeluje riževo kašico, ki jo lahko dajemo otročku že po 2 tednu starosti. A mi lahko poveš kje jo dobim. Iskala sem jo namreč že v DM-u, Mullerju, Mercatorju, pa nikjer ne vejo za to kašico.
Prosim, če mi poveš kam naj jo grem kupit, ker naš fantič je skoz lačen in ponoči se je začel že spet prej zbujat, ker ima premal. Je že spal do 6h - 7h, zdaj pa pa spet ob 4h-5h.

Hvala za čimprejšen odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Maruška - prosim pomoč
2.8.2004 18:28:44   
Natasa-4
Hojla

Res imaš srečo, da si sploh kdaj spala po več kot 5 ur. Naš je star 10,5 m pa še vedno vsako noč rogovili na 3 - 4 ure, pa žejen, pa lačen, pa polulan. Groza. In res je, kar pravi Putka, tudi če mu boš dajala kašico bo še vedno lačen. Saj pri našem je tako, več ko zvečer poje, bolj je ponoči lačen in žejen.

Lepo se imejta

(odgovor članu MATEJA.*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Maruška - prosim pomoč
2.8.2004 19:42:04   
MATEJA.*
Punci vidve pa mal pretiravata. Imam že dve punčki stari 12 in 9 let, in vem kako te stvari grejo. Naš nima nobenih kolikov, pa nič ne joka ponoči. Poje svojo flaško in takoj nazaj zaspi, sploh nisem neprespana. Vem pa, da mu je prej zadostovala flaška za več ur, zdaj se je pa začel prej zbujat. Nič ni res, da več je, bolj je lačen. Kje si pa to slišala? Mal izkušenj sta mi pa prejšnji dve že dali, tako da mal vem. Če prej ne, pri 4-h mesecih je zvečer počasi že treba mal zgostiti mleko, ker pa seveda očitno vidve to ne počneta, pa kar vstajajta 3x ali 4x na noč. Ko otrok začne jesti tudi kaj drugega kot mleko, se bolj nasiti in je bolj zadovoljen, dalj časa sit in dalj časa spi.
Sicer pa vsaka po svoje. Prijateljica že od 4. meseca dodaja kašice in zvečer zgosti mleko, pa punčka lepo spi od 20h pa do 7h zjutraj, ni nikoli ponoči lačna, ali žejna.

No ja, vidve po svoje, jaz pa bom tako kot mislim, da bo OK.

LP

(odgovor članu MATEJA.*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Maruška - prosim pomoč
2.8.2004 19:45:18   
MATEJA.*
Pa še to sem vama pozabila povedati, da moj fantek ni več čisto majčken, ampak je star 3 mesece. Od prvega dne ssmo spali vsaj do 4h, po 1 mesecu do 5h-6h, zdaj pa sept do 3h-4h, ker je prej lačen. Ni star 2 tedna, pač pa tista kašica baje obstaja od dveh tednov dalje.

LP

(odgovor članu MATEJA.*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Maruška - prosim pomoč
2.8.2004 20:54:13   
mehurčica
Joj, Mateja*, ko bi naš tudi tako lepo spal zaradi gostejše hrane bi bilo fajn. Skoraj vsako noč se zbudi drugače, ne glede na to ali mu dam zvečer mlečno kašico ali ne. Mogoče se kakšna 2 dni v tednu zgodi, da mu ne dam pa isto spi kot če bi mu dala.:zmeden:

Gosto hrano sem mu poskušala dat pri 4m in je ni hotel. Pri 5m je mlečne kašice že veselo papal, ampak ni zaradi tega nič več spal-brez dojenja. Malo pred 6.m je začel odpirat usta in lepo požirat tudi sadje, pri 6m pa sem mu ponudila zelenjavo in jo ima tudi zelo rad. 12.8.bo star 7 mesecev in se še vedno dostikrat zbudi že ob 24h ali 1h(spat cca.ob 20:30)in se hoče dojit.
Kako je šele pri naši ringarajevki Maliki.:( Meni se prav smili in ji želim, da bi Vito končno malo več spal ponoči.:angel:

Hotela sem ti samo to napisat, da niso izkušnje mamice pomembne za manj nočnega dojenja oz. hranjenja in ni nujno, da bo spal ponoči zaradi konkretne večerje. David včasih poje 200g mlečne kašice za večerjo pa ni nič drugače. Čeprav vsak dan vseeno upam, da bo.:)-

Jaz mislim, da mu lahko kar daš malo te kašice, saj ne more bit nič narobe. Če bo, boš pač nehala dajat. Mislim, da imajo v Šparu, ampak nisem 100%! Upam, da bo vsaj tvojemu uspelo podaljšat spanec!:bravo::sloncek:

Pa-pa:miska:

(odgovor članu MATEJA.*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Maruška - prosim pomoč
3.8.2004 12:29:03   
MATEJA.*
Putka, jaz ne dojim že 2 meseca. Za našega velikana nisem imela nikoli dovolj. So mi že v porodnišnici svetovali naj si takoj kupim kakšno škatli mleka. Naš fantek je imel že ob rojstvu 4570 g in 57 je bil velik pe 38 cm obseg glave.
Najprej sva se dojila, pa ni imel nikoli dovolj. Skoz, na 1 uro sva se dojila, pa se je spet kmal jokcal, pa se vse vnete bradavice sem imela. Zato sem nehala. Zdaj popije vsake 4 ure 180 ml na flaško. Zvečer bi mu pa rada dodala malo v mleko, ker se je spet začel okoli 4h zbujat, pol mu dam pa flaško, pa plane po njej in golta kot da mu že 2 dni ne bi dala jesti.

Imaš prav vsak otrok je drugačen, eni ne bodo spali kljub gosti hrani. Ni pa res, a več poje zvečer, bolj je ponoči lačen.
Umap, da boste kmalu dobro spali. Ko pa je polna luna, ali je otrok bolan, pa noben ne spi dobro, tudi naš ne. Saj še odrasli ne spimo dobro, če smo bolani.

Pa lepo se rihtajte!

(odgovor članu MATEJA.*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?