|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 180 181 [182]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 8:37:49   
yennika
Jutro mamice!Kaj ste še vse pod kovtrom?

Jaz sem danes zgodnja, knedl pa še drnjohauser posted image ...pečem torte...je pa še toooliko za naredit, jutri je namreč naš dan d.Bomo naredili otvoritev našim malim septembčkom, čeprav je že borovnička za to zelo dobro poskrbela.user posted image

Tejča, kam si se skrila?Kako se počutiš?Malo povej, veš da smo babnce radovedne, kako in kaj je na stvari, no na bebici?Je bilo načrtovano?

Julam, a ti si pa začela kar navijat.user posted image Ma saj bi imela takoj, ker biološka ura že verjetno kar tiktaka-čez pol leta bom 30-pa če dobro pomislim, bi rada malo zadihala.Ne, saj nimam kaj, mali je od rojstva zelo zlat, nezakompliciran skratka.Pa vseeno....saj veste, malo pa vseeno premzam.No, če mojega dragega vprašaš, on ga bi že včeraj naredu.user posted image Tak, čez kako leto bi pa tudi jaz.user posted image Medtem pa že mogoče kaka rinčka pade.Če pa se prej kaj zamuštra, pa bom rekla sam hvala bogu!In bom zelo srečna.user posted image Saj zelo uživam v vlogi mame...

Žiža, kje si pa ti?Selitev uspela?

No, kje ste, haloooooooo...

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 10:43:06   
Anonimen
PUNCE, PROSIM ZA POMOČ

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.



(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 11:20:44   
adrijana.sara
Pozdravček!

Najprej Biba12 - kam se pa da kaj poslati ali je kako drugače to organizirano?
Čeprav jaz Sarine stvari vse shranjujem oz. posojam naprej, bi se mogoče kaj našlo. Lahko pa še naprej povem, se vedno kdo pojavi, ki kaj ponuja.

Julam ja ženske smo radovedne, nam boš še kaj več izdala? Kar izlij dušo...user posted image , nikoli ni preveč informacij! Res sem vesela za vasuser posted image

No, Nike copatki so pravkar prispeli (v enem dnevuuser posted image  za superge.si-jim hitro malo reklame naredim). Misilm, da ne bom vračala, samo probat jih pa ne morem, ker spi. Zgledajo pa super.

Borovnička sem po tvojem sporočili bila tudi v hervisu, pa tistih, ki so mi bili všeč niso imel več. Razen dvojnih prevelikih. So mi bili tisti črni tudi full lepi, pa mi nikakor ne potegne črna barva na malem otroku. Tako, da sem se odločila za naročilo preko neta. Hvala za informacije!

Naj še to povem... predvčerajšnjim zvečer sem se na netu odločala med dvema modeloma in grem mojga vprašat ( zaspal je pred tv) katere in on odločno odgovori, da te. Včeraj pa se pogovarjama in me vpraša kaj ji boma zdaj kupila za roj.danuser posted image  In ga spomnim, da je odločitev padla prejšnji večer in je bil on tisti z zadnjo besedo, pa me je sam čudno gledal - pol se mu je začelo mal svitat in je rekel, ja sam si me res neki spraševalauser posted image  M0ŠKI...

Jaz se tudi ne morem odločiti za še enega otroka. Se mi zdi, da je že to včasih preveč, kako bi šele šlo z dvema. Sploh te dni, ko je Sara prava tečka (kar nisem navajena) in kar nekaj cvili in sama ne ve kaj bi. Verjetno je res vreme... pa še ponoči mi zelo slabo spi in se kar nekaj vstaja, pa pogovarja, pa v spanju joka - tako, da sumim malo zobkeuser posted image  Karkoli je že, naj kmalu mine... Saj vem, situaciji se vedno prilagodiš - pa pravijo, da je še potem, ko si enkrat iz planic, nočnega prebujanja...da se še težje odločiš... bomo še malo razmišljali!

A se sploh kateri da zdaj to prebrat, meni se neuser posted image  - kar noter padem s svojim razmišljanjem... grem naprej koristna bit, dokler še mala tečka spi.

Javite se kaj!

Ko ven pogledam, bi rekla, da smo trenutno v zadnjih dneh jeseni - adijo pamet, kake spremembe - iz trideset v bundouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 11:54:41   
incabinca
biba12 - povej kam lahko pošljemo/nesemo? 

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 13:23:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

biba12 - povej kam lahko pošljemo/nesemo? 


Punce, hvala!!! Sem vedela, da lahko računam na vas..user posted image user posted image

Če ste za to, bi se najraje kar jaz oglasila po stvari, da ne bi plačevala poštnine. Samo napišite mi iz kje ste in se bom oglasila.

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4530
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 15:01:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4531
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 20:35:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4532
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 20:37:33   
tevža
TEJCHA  user posted image  - juhuuu, jupiiiii, yeee, toooo, huraaaa! user posted image user posted image user posted image  
 
 
midva sva danes končno dočakala očija, tako da se za vikend poslavljam, saj se bomo cartali za nazaj in naprej, saj v pon. zopet odhaja.
 
pridno pišite....
 
 
pa-pauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 21:31:40   
alenka11
Ojla

Zdaj mi je pa že nerodno karkoli napisat, ker se toliko časa nisem javila user posted image . Se opravičujem za mojo lenobo oz. neorganiziranost s časom. Sploh ne bom naštevala izgovorov user posted image . Nikakor mi ne znese user posted image .

Tudi brala vas nisem veliko, samo zadnjih par strani.
Tejcha Č E S T I T A M!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO za pogum.

Kaj je novega pri nas: Aleksej že dober teden HODI!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj že tudi malo teče in veselo vpije mama mama mama. Prav nasmejemo se mu vsi, je kot Charlie Chaplin.
Cel teden sva se uvajala v vrtec, čisto brezveze, ker ga nisem smela pustit malo samega. V ponedeljek ga pustim za celo dopoldne samega in ga bo šla pred spanjem iskat tašča. Sploh ne vem kako bomo to speljali. Jaz začnem z novo službo in sem čist živčna že zaradi tega, pol me pa še za malega skrbi.

Ah se bomo že navadili oz. se bom že navadila. Mislim, da bom jaz bolj jokala kot Aleksej. Zakaj je treba že v službo user posted image user posted image user posted image .

Tudi mi imamo Nike superge samo drugačen model in smo tudi zelo zadovoljni.

Kaj še napišem, aja kahlice tudi mi še ne uvajamo in tudi ne vem kdaj bi se tega lotili. Mislim, da ga moram najprej naučit samostojno jesti pol pride pa še kahlica na vrsto. Mogoče user posted image .

Rojstni dan bomo praznovali doma v obliki piknika. Upam da bo sonček. Za vabila se pa verjetno ne bom trudila. Ne bo časa.

Toliko na kratko. Sem že utrujena in grem kar vodoravno.
Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki.

_____________________________

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 21:36:59   
yennika
Čer,

morem se javit....samo toliko, da vam povem...lani tak čas sem bila že sprejeta v porodno sobo.Uuuu, je blo luštno, imeli smo se tako lepo....v krogu mojih sodelavk in ponosnega očka...res me ganejo ti trenutki in z dragim danes vse podoživljava....trajalo je dobre 3 ure,skoraj brez bolečin,ob 1 in 15 pa se nama je rodilo to čudovito dete, Klemen!

Še zdaj imam shranjen sms, ko mi je zjutraj atek napisal:Kar ne morem spati...bila si odlična!user posted image

Sem hotela prvo sliko od knedlčka prilepit, pa shrani.si spet ne dela.Poslikan imam tudi cel porod-kar verjamete ali ne nisem vedela dokler, da sem prišla domov in mi je dragi s ponosom pokazal.

Jutri se pa le spomnite kaj na nas, ko bomo veselo pihali in upam, da ne bomo zraven kihali.user posted image

Lahko noč in prečudovit vikend tudi vam.



_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.8.2007 21:56:46   
adrijana.sara
Dobita čestitko jutri, še ni čas. Če pa na netu zabluzim, pa po polnočiuser posted image . Sam dvomim, sem že zdaj fuč.

No, se jutri vidimo na sosednji strani - ali kako pač to deluje. Ne bi vedla. Nas bom pa sigurno našlauser posted image . Tako dolgo bom pa že iskala...

Alenka11 user posted image  - kako lepo, da si se oglasila. Smo te že pogrešali! Javi se še kaj ob priliki in nam poročaj o novostih. Pa ČESTITKE za prve korake!user posted image

Nike copatke smo testiral in so super. Tako, da ni bil zgrešen nakup.

Nočke

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 7:00:25   
Tanyka
Yennika-si bila 1 septemberka lani, ki me je prehitela-se spomnišuser posted image user posted image user posted image


                                  user posted image  Klemenuser posted image
 
user posted image user posted image user posted image user posted image     vse najlepše in najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 7:26:23   
Tanyka



user posted image  
   
  
  26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

  04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           -   Vita       
            MIRIJAM             - Tobija
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan




    19      user posted image in

      12    user posted image                     






_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 7:29:10   
Tanyka
Še tema iz čvekanja v pričakovanjuuser posted image


http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=751925&mpage=67&key=

_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 8:19:11   
julam
KLEMEN! Vse najboljše!!! Čestitke tebi in  mamici!!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 10:32:05   
adrijana.sara
user posted image VSE NAJBOLJŠE, KLEMEN! Mamici pa lepo podoživljanje najlepšega dogodka tega sveta!user posted image
 
Uspešno praznovanje, vreme vam bo očitno naklonjeno...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 11:53:26   
tevža
Klemen, vse najboljše! 

Matevž z mamico
 
user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 21:11:28   
Dajanax
Me z Vito sva tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1827517&mpage=1&key=&#1827517

pridite za nama!!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.9.2007 21:46:32   
dalin
Klemen želim ti vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan.Veliko zdravja in razigranih dni,pa da bi še naprej razveseljeval svojo mamico in očija.
user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.9.2007 9:31:21   
tevža
za Zalo in Timoteja! VSE NAJBOLJŠE.....


user posted image


(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
   [Brisano sporočilo]
2.9.2007 10:36:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 180 181 [182]
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 180 181 [182]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?