|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teja.-povej...
10.8.2004 21:44:40   
filipinka
... po čem misliš, da bi se naj videlo, da je ponaredek:((. Ej, jaz sem prepričana, da je original:grrr:, ker sva kupila tudi lupinico Lifesaver z adapterji in original paše gor. A si ga ti kupila v SLO? Če ni skrivnost mi povej kolko si dala? Prosim te povej mi še, kje si kupila vrečo za noge, a je prav za ta voziček?
Hvala ti za inf., čeprav me vse niso ravno razveselile. Mi je pa všeč, da poveš, če kje kaj slišiš!
Lepo se mej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Teja.-povej...
10.8.2004 22:29:21   
Anonimen
Teja ga je kupila v Schmidtu:)
lp,:fis:

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Teja.-povej...
11.8.2004 7:20:42   
dory
Moja prijateljica je kupila scirocco 4 v toysu ko so bile akcije..ko sva jih primerjale je tisti kupljen v toysu zelo drugacen...manjsi, manj kompakten in ko sva ga nekaj casa primerjale sva ugotovile, da v bistvu je enak samo po izgledu..vse ostalo je iz precej razlicnih materialov...celo barva je drugacna...je tudi slabse kvalitete..ne vem mogoce je imela ona smolo...

Jaz sem vozicek kupila pri schmidu in sem dala 300eur, pol sem pa kupla tam se original vreco v isti barvi in previjalni ruzak...za ceno vrece in ruzaka bom se enkrat preverla :)

ce te se kaj zanima pa kar vprasaj :)

papa, teja

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Teja.-povej...
11.8.2004 10:35:00   
brbra
Ojla

Mi tudi imamo doma tyfona 3 disk in meni je pa malo sumljivo, ker tyfonov v toysu v juniju sploh niso imeli oz. jih sploh nimajo v prodaji- tako da mislim, da si kupila twisterja ali schiroco 3. Ne vem mogoče pa nas niso razumeli- samo cena 200 eur je bila takrat za scirocote, ki pa jih tudi ni bilo imali so samo štiriciklaše. No in ker je bil full poceni smo si ga ogledali in šli še do sdhmita pogledat kaka je njegova cena tega vozička- ampak kot pravi teja sta bila tadva vozička precej drugačna. Enako je bilo ogrodje, ampak površina vozička čisto druga(žepki, prevleka, gumbi,..) in potem nam je schmit pokazal prospekte in je tudi na prospektu drugačen kot v toysu. Morda je on imel kakšen novejši model v toysu pa kaj iz zaloge- ne vem.

Če imaš tyfoona mora imet amortizerje pri vseh kolesih- take rdeče in ogrodje je 2,5 cm debelo in ploščato- če tega ni potem imaš twisterja ali pa scirocota- ampak nč bat vsi asahiji so zakon.

Joj komaj čakam da bomo noreli okrog. :love:'):sloncek:')



Pa lep pozdrav

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Teja.-povej...
11.8.2004 12:20:59   
*daša*
jst sm bila dva tedna nazaj v toysu v gradcu in so meli na ogled dva typhoona(al kako se že napiše:ups: ) jih pa pred tem nisem nikoli vidla v toysu. sploh so pa imeli ful veliko izbiro vozičkov - predvsem nad izbiro asahijev in quinnyjev sem bla ful presenečena. tko, da je blo meni tud ful čudno kako to, da majo naenkrat tuk velik vozičkov (sicer še ne zbiram vozička za svojega:duda:(do takrat je še enih par let) jih pa vedno vse prečekiram:) ) ampak meni so se zdeli enaki tem na netu in tudi tko uredu in kompaktni. je pa res da ashijev še nisem vidla drugje kot v toysu.

no upam, da je z vašim vozičkom vse uredu

lp, daša

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Teja.-povej...
11.8.2004 12:23:18   
dory
Originalni asahiji so precej bolj kvalitetni kot ponaredki, ki se dobijo v toysu...prijateljca je imela mimogrede konstantne tezave s kolesi,ki so ji padala dol, pa zlagal se je ful na trdo, se trse odpiral..sej ne recem cena je res ugodna..ampak za kvaliteto rajs dam mal vec, kot pa da bi mela pol skoz tezave ... mal je za precekirat in premislit...moje mnenje :)

in ja strinjam se..asahiji so zakon!


papa, teja

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Teja.-povej...
11.8.2004 12:28:16   
*daša*
teja, a mogoče veš, kdo dela potem te ponaredke? mi je ful čudno, da jih toys prodaja. a potem se originalne asahije da dobiti samo pri šmidu? kaj pa v slo v arielu, a so tam tud ponaredki?:zmeden:

lp, daša

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Teja.-povej...
11.8.2004 12:30:39   
dory
Nisem jih se vidla v arielu ampak mislim, da je original...sej mogoce se motim ampak res ni primerjave med asahijem kupljenim pri schmidtu ali toysu..no tud 100 eur razlike v ceni je kar nekaj :)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Teja.-povej...
11.8.2004 14:33:48   
brbra
Ja v arielu so isti kot pri schmitu- preverjeno . Je pa tyfoonova cena v arielu samo voziček 140 k sit.
Midva sva pri schmitu plačala zanj 450 eur, kar je bilo precej ceneje kot v nemčiji, mislim da okrog 100 eur.

Zato mi je malo sumljivo da bi jih toys imel po 200 eur.
In v Celovcu v toysu je gospa rekla, da pri njih tyfoonov nimajo - morda zaradi schmita.
Takrat pa niso imeli niti enega tricikla,niti ene lupinice in samo eno košaro in še tisto znižano zaradi napake na blagu. Se mi je zdel precej slabo založen ta toys - nasplošno imajo zelo malo stvari iz kataloga oz. ostajajo le tiste z višjimi cenami.
Sta pa bila pred nami dva slovenca in sta se pogovarjala, da je v Grazu čisto nekaj drugega- ne vem.

Lupinica in vreča sta bili še dodatnih 150 eur+ adapter, ki nam ga je šenkal.

Pri nas bi vsa stvar skupaj stala nekaj čez 205 k sit z popusti, ki jih nudi ariel- tako so nam naračunali. Pri nas samo adapter stane 15 k sit- noro za kos plastike.

In še popravek ker sem zgoraj napisala da je debelina ogrodja 2,5 cm je mišljenih 5 cm, tako da naš je res kot traktor :bravo:')


lp

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Teja.-povej...
11.8.2004 14:36:57   
dory
Nas scirocco 4 pa stane v arielu 100.000sit..samo vozicek...kje je sele ostalo? Tko da tale toys mal obraca ljudi..sicer pa za malo dnarcka malo muzike :)

papa, teja

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Teja.-povej...
11.8.2004 19:17:01   
filipinka
Moram vam povedati, da naš voziček ma rdeče amortizere in 5 cm ogrodje. Je v original škatli Hauck Asahi, pa mislim, da če bi bil ponaredek ne bi Lifesaver gor pasal, pa vsi ti adapterji. Jaz sem prepričana, da sva kupila dober voziček, moj dragi je pa že jezen in ga je ravno odšel fotografirat, da bo baje puncam pokazal, da mamo dobro robo!
V. in :duda:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Teja.-povej...
11.8.2004 21:16:04   
Anonimen
v77, ne se sekirat:)

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?