|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno počutje-pomoč
12.8.2004 22:04:38   
filipinka
Skoraj ne znam opisati kaj se dogaja. V trebuhu me nenehno tišči, kot da bi malega non-stop čutila. Aja, sem v 34. tednu (konec; v soboto že 35.), ali mu že postaja pretesno? Tudi trebuh mi dokaj pogosto otrdeva in zdi se mi, da tako, da me kar malo boli. Boli ali skeli me tudi nekje na desni strani pod rebri, ali je to želodec? Aja, tudi v nožnici mi je neko čudno, pa še lulat me pogosto tišči. Adijo, čisto fuč sem, kajne? Zdaj mi bo najbrž kqatera napisala, da ni zdravnik, da naj grem kar do njega. Kaj čem tam, če je na dopustu in imam pregled šele čez dva tedna. Treba bo trpeti! Povejte, če se je katera počutila tako! In kaj vse še je do konca nosečnosti sledilo!
Hvala in čao, V. in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čudno počutje-pomoč
12.8.2004 23:21:41   
Miša7
Hojla,

jaz sem v 37 t. , pa se mi godi čisto tebi podobno.
V noge sicer ne otekam, mene bolj mučijo prsti na rokah, ko se zjutraj zbudim, jih ne morem niti skrčiti od zatečenosti, tako so okorni, zraven tega pa imam že kakšen teden non stop mravljince na blazinicah prstov na desni roki (je imela katera podobne težave?:zmeden:GROZA
Tako, da vidiš, da imamo tudi druge bodoče mamice "simptome nosečnosti", ki pač spadajo zraven, juhu:((

Lahko nočko, Miša37t:miska:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čudno počutje-pomoč
13.8.2004 7:13:50   
tamala
Meni se je to dogajalo kak teden pred porodom:zmeden::(
Glede na to, da so mi PDP kar naprej prestavljali, sem rodila po G. evidenci nekje v 36/37 t, v porodnišnici pa so zapisali 40.t!

Bodi pozorna, morda se začenja veliki finale!!! pazi na druge znake. In ne skrbo, vse bo ok!;):)

Malo še, pa bosta zmagala!

D, 21t


(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čudno počutje-pomoč
13.8.2004 13:39:42   
janjja
To je normalno. vsaj pri meni. Neprestano napenjanje in tiščanje ter zatekanje vseh udov. sem v 38 tednu in mi je danes na UZ rekla da naj bom vsak dan pripravljena.
Ti pa imaš 35 tednov, mogoče pa se preveč naprezaš in premalo počivaš? Poskusi vsaj eno uro na dan ležati, boš videla da bo boljše.;)
Aja pa še to. Po 37 tednu je otrok donošen (po mnenju moje G) in si lahko vsak dan pripravljena da bo prišel angelček:angel: na svet. Pa lep pozdrav, če bi nilo pa prehudo pa se le obrni na zdravniško pomoč.;)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čudno počutje-pomoč
13.8.2004 13:51:12   
dory
Hey,

tudi pri meni je blo isto...pa sem postala vse bolj pozorna na otrdevanje in brce tamalega...trebuh sem veckrat ko ne nosila okrog ko kamen...pa da ne govorm, ko sem sla na sprehod sem mislila, da tamalega kar v rokah domov prinesem :)

No svetujem mi le, da res pazi na gibe in njihovo intenziteto...pri meni so bili iz dneva v dan po 35.tednu slabsi in skoraj v 37,sem zahtevala ctg in tamalega smo komaj resili...

Drugace pa tkole je proti koncu...ko si okoren, ko noci niso vec prespane, ko romas celo noc na wc...ampak je lustno..zdele ti je odvec, ko bo pa to za tabo bos se kako pogresala...


pazi na vaju.

papa,teja

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čudno počutje-pomoč
13.8.2004 19:44:40   
filipinka
Hvala vam za nasvete. Joj, saj ne vem, če sem dobro ali ne, Zdi se mi, da ne ločim med gibi in med krči. Mislite, da naj sem mirna in da naj štejem gibe? Če jih ne naštejem 10 naj grem nekam v porodnišnico?
Danes sem se spet ves dan potepala, to pa tudi ni prav kajne? :hudicek:
:((Ne bi še šla rodit, ker še v torek greva v Avstrijo po posteljninico in previjalno, samo to še nam manjka. Oprano in zlikano pa mam že vse!
Saj že komaj čakam, a do 25.8. še moram zdržat, ker mam takrat pregled.
V. in :duda:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čudno počutje-pomoč
13.8.2004 20:27:12   
dory
Deset gibov bos gotovo nastela..ce ne cez dan pa prot veceru al pa ko se odpravljas spat..ce ne nastejes dovolj gibov takoj poklici ginekologinjo...ona te bo dala naprej na ctg...potepanje...zakaj pa ne? ce se dobro pocutis pol v akcijo...bos vsaj fit, ce ti ne bo koristilo pri samem porodu, pa potem, ko bos okrevala po porodu :)


Drzim pesti..se malo pa bos ponosna mamica :)

papa,teja

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?