|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec - da ali ne?
16.8.2004 10:10:51   
miša1
Moja punčka bo novembra dopolnila 2 leti.
Pazi jo moja mama.
Problem je v tem, ker je letos maja zbolela in je pristala v bolnici. Jaz sem bila takrat normalno čisto iz sebe in sem tamalo vpisala v vrtec s 1. septembrom in smo dobili mesto (komaj).
Sedaj je moja mama boljša, počuti se v redu in pravi, da če bo zdrava, jo bo seveda pazila.
Sedaj se pa ne morem odločiti, ker tudi ne vem kako bo. Saj veste, zdravje ... Čez noč lahko zboliš. Med letom pa težko otroka vpišeš. Punčko bi morala ob 5.30 uri zbuditi.
Ali veste, kako je s "čakalno listo"?

Prosim svetujte mi.

Lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vrtec - da ali ne?
17.8.2004 12:09:45   
Donja
Ne vem od kje si ampak mislim da je v celi Sloveniji problem z vpisom sredi leta. Meni je moja mama malega tudi pazila do 3 leta. Pol pa sem ga vpisala v vrtec s 1. 9. ampak na žalost takoj ni smel v vrtec, ker je bil okužen s salmonelo in je pričel vrtec obiskovati 1.10, ko je bil popolnoma negativen izvid. Za september ga je prostor čakal in tudi nisem nič plačala. Ko sem ga vozila k mami sem ga tudi zbujala nekje med 5.30 in 5.45. pa je bilo vse ok. Spat pa je hodil ob 8.00. Sem pa se definitivno odločila, da če bom še imela kakšno bebico, jo bom dala v jasli. Smo imeli dva problema, prvič ko sem šla v službo in je moral pri mami ostajat in se privajat, čeprav jo je poznal in sva bila dosti tam. Pol pa še drugič, ko se je moral na vrtec privajat. Hvala vzgojiteljici, ker mu je ful pomagala pri uvajanju ampak je tudi rabil kakšne 3 mesece, da se je sprijaznil z vrtcem. Sicer pa je naš zelo fajn in na otroke res pazijo. Nobenega prepiha, če je kateri malo moker, ga takoj preoblečejo. In zelo malo otrok zboli. Res pa je da smo bolj na vasi. Verjetno je v mestnih vrtcih drugače, čeprav ne bi smelo biti.
To je samo moje mnenje, ti se boš pa morala sama odločiti. Je pa tudi priporočljivo, da nekje pri 3 daš otroka v vrtec zaradi družbe, igre, socializacije... Se pa ogromno naučijo in ogromno stvari spoznavajo in delajo kar doma ziher ne.

LP

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vrtec - da ali ne?
22.8.2004 19:54:20   
Anonimen
:sloncek:ciao miša če le moreš če je možno naj jo mama čuva revčica bo pobrala vse bacile pa kar naprej bo bolna,pa še tako zgodaj pozimi v mrazu bogica naj spančka na toplem doma.:angel:Če bo mama zdrava kar ji tudi želim naj jo ona pazi.Jaz bom tudi mojega vnučka pazila čimdlje bo možno ga res ne pustim v vrtec bo šel ko bo imel 4 leta in bo malo bolj odporen in bo lažje preboleval prehlade.Pa lep pozdrav:rozica:

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vrtec - da ali ne?
22.8.2004 20:03:55   
ZARA
Oj MISA1...lep pozdrav...
Kako si???
Bol mal te zasledim na forumu,sm ze sprasvala po teb....
A gre....
Glede vrtca pa pojma nimam pomoje,ce bi jo mami lahk pazila...bi blo bols,a jo bos revco tko zgodi iz postelce metala...
Revcki teli detki :duda: fletki,a niso???
Kej se javi....

papa:sloncek::metulj::sloncek:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vrtec - da ali ne?
29.8.2004 17:55:47   
Anonimen
Ja Ana nekako imaš prav vendar če je le možno ne tako zgodaj in tako majhni.Saj gre lahko v vrtec pri 4 letih ko potrebuje družbo,tudi takrat se bo lahko utrdil imunski sistem in lažje je tudi mamici z malo večjim bolnim otrokom,imam izkušnje drugače ne bom tako govorila,moji so šli vsi v vrtec šele v malo šolo,pa je čisto v redu z njimi,prav tako so dobili vse otroške bolezni kot tisti v jaslicah le da jim je bilo lažje prebolevat.Zakaj bi otroka žetako zgodaj izpostavljali bolezni če pa to no potrebno.:sloncek:

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Spanje
binyy

Kdaj spravite spat 4.leta starega malčka?

ob 20 h (62%)

ob 21 h (23%)

ob 22 h (5%)

nimamo pravil glede ure (5%)

kadar sam zaspi (5%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!