|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KG in nosečnost
24.8.2004 19:53:13   
Liuy
Pozdravljene punce!

Sem stara forumovka, vendar nova v tej rubriki....:)-

Imam eno vprašanje (na področju kilogramov)....

Visoka sem 1.67 in tehtam 67 kg, kar je kar malo dost-preveč. Spadam še ravno v mejo normale...he,he....
Noseča sem 15 tednov in do zdaj, se zredila še nisem....hvala bogu....:)-

Hja, no, pa sem vprašala Dr. Pušenjaka, ali je vredu, da to težo obdržim do konca nosečnosti, pa mi je rekel, ne le, da moram, ampak je za mojo sedanjo težo to celo priporočljivo, ker je itak malo previsoka, kar pa je seveda rekel, da plodu nebo škodovalo.

Saj, da neboste mislile, da sem "zakompleksana" s KG al kaj podobnega, ampak če se preveč zrediš, je večje tveganje za nastanek višjega krvnega pritiska, sladkorne bolezni, ....bla,bla.....:)-, no in me zanima, ali je katerakoli izmed vas zanosila s takšno ali drugačno telesno težo in seveda šla rodit z isto težo, kot je zanosila???

Za nasvete in odgovore se vam vnaprej lepo zahvaljujem.....:sloncek:

Pa, pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KG in nosečnost
25.8.2004 9:03:26   
Donja
Se popolnoma strinjam z mio. Jaz sem štartala z 57, pri porodu pa sem imela tudi 82 kg. Pa ni bilo panike. Sicer sem se večino zredila v zadnjih dveh mesecih, ker se nisem mogla odrečt pecivu. :)-:(( Pri porudi pa je takoj šlo 10 kg dol. Tak da se ne sekiraj. Pol ko so neprespane noči in tekanje z vozičkom in dojenje pa gre tudi precej dol. Edino hitro po porodu začni telovadit. Sicer najprej vaje, ki so temu namenjene (jaz sem jih dobila v porodnišnici) potem pa naprej glede na to kako se boš počutila. Lepo nosečnost in zdravega otroka ter čimmanj porodnih bolečin ti želim

LP

(odgovor članu Liuy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KG in nosečnost
25.8.2004 12:14:20   
Seven*
Preden sem zanosila sem imela 62 kg. Ko sem sla rodit je bila cifra 82 kg. :)) Dva meseca po porodu imam se 4 kg viska. :)

(odgovor članu Liuy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KG in nosečnost
18.9.2004 13:15:11   
TARA in MAJ
NO DA VAS POTOLAŽIM VISOKA SEM 174cm IN SEM ZANOSILA PRI66 kg NOSEČNOST JE BILA TEŽKA SAJ SEM VEČINO ČASA PRELEŽALA DOMA IN V BOLNIŠNICI ZAČETEK 9.mes.PA SEM RODILA TEŽKA 98kg.MALI JE SEDAJ STAR 7.mes.JAS PA MORAM ZGUBITI ŠE 8.kg.IN ZATO TUDI REDNO TELOVADIM IN DRŽIM SE TUDI PRI HRANI.:sloncek:

(odgovor članu Liuy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?