|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 8:19:53   
ksenjak
Dobro jutre punce!

Mene pa zanima, če je katera hodila na fitnes v nosečnosti (oz. če mogoče hodi) in če, na katere naprave. Jaz sem se odločila, da bi hodila na fitnes, vendar samo na kardio naprave, se pravi, tek, lahkoten stem in mogoče lahkotno kolesarjenje. Ali je to dobro za mojo pikico?

Lp, Ksenja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 9:15:50   
Dolina
Hoj,

če si vajena fitnesa in boš znižala nivo zahtevnosti in ne boš pretiravala, ti ne more škoditi. Jaz sem ravno pogledala kaseto od Vzajemne Vadba med nosečnostjo in tam tudi omenjajo sobno kolo in ostalo - samo prilagojeno stanju nosečnosti.

Lepo vadbo in nosečnost9nebesa

Lp, Dolina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 11:08:40   
ksenjak
To si me pa res potolažila. V bistvu sem bila prej bolj vajena aerobike, ki pa je še bolj intenzivna od fitnesa, zato pa sem se zdaj določila raje za to vrszo telovadbe.
Hvala še enkrat za odgovor in lepo nosečnost še naprej tudi tebi.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 11:14:42   
Dolina
Saj obstaja tudi aerobika za nosečke. :bravo::bravo:
Tudi na tej kaseti od Vzajemne je en vadba posneta in je prav fino.

Lp, Dolina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 11:17:09   
ksenjak
Tudi pri nas obstaja, vendar mi ne odgovarja, pa še samo dvakrat na teden je. Moti pa me tudi, da sem potem vezana točno na dan in uro, pri fitnesu pa ne.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 11:20:34   
Dolina
Aja, to je pa res. Jaz grem jutri prvič probat aerobiko. Upam, da bo v redu, ker sem že po naravi bolj aktivna in mi gre posedanje doma prav na živce. :zmeden:

Fajn se mej, Dolina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 11:23:10   
ksenjak
Daj pa potem jutri ali naslednji dan malo napiši, kako je bilo in kakšne vaje ste kaj delale, da bom vedela, kaj še na fitnesu lahko tudi sama delam.

Lp in lepo razgibavanje

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 11:37:09   
Dolina
Bom.
:)
Lp, Dolina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 11:39:32   
žorž
Ksenja, jaz sem hodila na fitnes v 4. in 5. mesecu. In sicer sem naredila tako: lepo sem se zmenila z izkušeno inštruktorico, da mi je pokazala vaje in dala napotke (to je najbolje narest). Isto priporočam temi, s tem da obvezno zahtevaj inštruktorja, ki je že imel nosečnice! Sicer je pa tako: utrip sme iti čez 140 in izključi vse vaje za trebušne mišice; jaz sem bila na kolesu (tistem, ko sediš naslonjen nazaj) 5 min., potem vaje za noge, roke in hrbtne mišice, na koncu pa še na orbi tracku ene 10 min. Odvisno od počutja. Če boš hodila, moraš obvezno gledat na svoje počutje -> če boš utrujena, nikar na fitnes, tudi če ti vest tako govori. Sicer pa bolj priporočajo sprehode ... če ti kaj odtehta.
LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   fitnes v nosečnosti
30.8.2004 12:03:31   
ksenjak
V bistvu sem se za fitnes odločila prav zato, ker se, vsaj zaenkrat, počutim super. Sprehode imam zelo rada, vendar mi je včasi prav zoprno, ko se moram sprehajati čisto sama, na fitnesu imam pa kar nekaj prijateljev, s katerimi se lahko še kaj pomenim in mi čas hitreje mine. Tako, da sem res mislila delati samo na kolesu (in dobro da sedaj vem, da je biljši tisti, kjer si naslonjen nazaj) in pa hoja na tekaču.

Lp, ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   fitnes v nosečnosti
31.8.2004 22:03:53   
Dolina
Se javljam po prvem obisku aerobike za nosečke v Fit&fun. Meni je bilo super. vaditeljica je prav zabavna, gre pa drug teden na porodniško.:)-:)-

Ves čas si merimo utrip. Začnemo z ogrevanjem, potem smo tej kombinaciji dodali še 1kg težke uteži in delali še vaje za roke zraven.:bravo: Če ne moreš, lahko delaš brez uteži. Sledile so vaje za medenični del in križ - stiskanje poprka, pa še vaje za trebušček in nato strečing. Vse delamo "s pametjo in počasi". Vmes pa še kakšne novičke, kaj lahko počnemo, jemo, kaj ne priporočajo, kam v starševsko šolo....

Bilo je zabavno in spruščujoče, pa še namigaš se.

Lp, Dolina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   fitnes v nosečnosti
1.9.2004 8:33:26   
ksenjak
Ja to je pa prav super. Sem včeraj na internetu zasledila stran, kjer opisujejo tudi, katere vaje za fitnes smeš opravljati v nosečnosti, kolikokrat na teden in koliko časa. Pa da je zelo pomembno merjenje utripa/min, saj v nobenem primeru ne sme presegat 140. Jaz sem bila sedaj na fitnesu že dvakkrat, zelo na easy, ampak bolje to kot pa sedeti doma.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   fitnes v nosečnosti
1.9.2004 9:05:31   
Suzi*
Ojla!

Jaz sem bila tudi včeraj skupaj z Dolino na aerobiki za nosečke. Bilo je lušno. Utrip pa naj ne bi presegal 140 do 150 na minuto. Moram rečt, da po treh mesecih neaktivnosti, sem se počutila kokr :sloncek:. Utrip sem imela od začetka ves čas med 140 in 150, groza. Pa niti ne morem rečt, da sem bla ful utrujena al pa zadihana. Upam, da bo sčasoma bolš. :)

Je pa v vsakem primeru bolš nekaj počet, kokr pa poležavat doma. Pa še fino je, ker se družimo in si imamo veliko koristnega za povedat. Že za prvič sem izvedla kar veliko novih in uporabnih stvari. :bravo:

lp, Suzi 14t

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   fitnes v nosečnosti
1.9.2004 9:13:52   
ksenjak
Hojla, Suzi*!

Saj to sem ravno mislila, s tem ko sem rekla zelo na easy. Če hočeš obdržati utrip tam nekje na 140, delaš zelo zelo počasi in se ti zdi, da ne bo nobenega efekta. Ampak te lahko potolažim, da sem se prej aktivno ukvarjala z aerobiko in ko sem šla kdaj pa kdaj na fitnes, sem pri pulzu 140 tudi bolj kot ne mirovala. Kar je tudi prav, saj se kalorije porabljajo takrat, ko še normalno dihaš in ne takrat, ko si ves zadihan in ko švicaš. Je očitno že prav tako. Meni je najbolj važno, da bo s pikico vse OK, tudi če ne morem telovaditi ravno tako, kot bi si želela.

Veliko užitkov obema v vadbi še naprej in predvsem razvajajta sebe in svoji pikici.

LP, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: fitnes v nosečnosti
11.1.2016 8:58:06   
Saša105
Zdravo, je ko kupoval Fitness naprave tu? MOre mi ko vec reci dal se splati il nej?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?