|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec odprt tudi ob sobotah?
10.1.2007 22:23:17   
žarnica
No,naš vrtec je odprt do od 5h-16h. Danes pa smo dobili vprašalnike za starše, če potrebujejo varstvo še dlje in ali potrebujejo varstvo ob sobotah.
Torej-če se jih bo dovolj vpisalo, bomo delali 6 dni v tednu.
Zdaj me pa zanima kako je z delovno obveznostjo?user posted image
Na teden moramo oddelat 40 ur. Če bomo delali v soboto, ali bomo delali manj med tednom ali nam bodo povečali delovno obveznost?user posted image

Kako je pri vas? Ste dobili takšne vprašalnike?
Sprašujem predvsem zaposlene v vrtcu in ali vas je veliko staršev,ki bi potrebovali varstvo v soboto?

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec odprt tudi ob sobotah?
10.1.2007 22:30:21   
Katrin
Lahko odgovorim le kot starš: mi vrtca ob sobotah ne potrebujemo (k sreči user posted image ).

lp, katrin

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtec odprt tudi ob sobotah?
11.1.2007 7:37:02   
zanika
Pred nekaj leti sem bila zaposlena kot pomočnica vzgojitelja v enem izmed vrtcev v Celju. Imeli  smo več enot in vsako soboto je bila odprta le ena enota (v centru mesta). Tisto soboto je vedno delala le ena varuška iz našega vrtca in dve vzgojiteljici iz centra. Ostale smo imele vedno prosto. Otrok je takrat ob sobotah bilo zelo malo, pa še to se je vedno 100% vnaprej vedelo, kdo bo prišel (samo določene mamice niso imele kam z otroki).

Vidim, da imate odprt vrtec samo do 16.00. Pri nas je vsak bil odprt (in najbrž je še vedno do 20.30) user posted image . Jutranja ekipa je začela tako, da je vzgojiteljica prišla zjutraj prva, varuške pa so prihajale različno od 7.00 - 11.00 (odvisno od potrebe in starostne skupine) in so potem delale v podaljšano popoldne. Počakalo se je do 16.00, ko je večina otrok odšla domov in nato so se vse skupine otrok združile v eno skupino - popoldansko. To skupino pa sta imeli ena vzgojiteljica in ena varuška (starost otrok pa je bila zelo različna od najmanjših do male šole).

Glede na to, da povsod obljubljajo, da bodo delali tudi ob sobotah, se lahko zgodi res, da boste imele tudi soboto delovno (tudi pri nas minister Virant obljublja delovne sobote). Zagotovo pa bodo samo določene vzgojiteljice, ki bodo prisotne ob sobotah ali pa se boste prišle na vrsto občasno (verjemi, otroci zagotovo ne bodo vsi prisotni, ker pri nas smo to vedno strogo nadzirali).

Po moje boste prišle samo enkrat na mesec na vrsto za delo v soboto, tisti dodatek pa bo zagotovo zelo zelo malo opazen na plačilnem listu. user posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?