|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CSD- ziva groza :(
16.9.2004 11:40:17   
dory
Vceraj sem se podala spet na csd, ker sem se odlocila,da svoje starse, v primeru, da bi se mi kaj zgodilo, pooblastim za skrbnike...pridem tja, povem, zakaj sem prisla in prvi sok...kje pa je oce? Mogoce ne veste kdo je? Zakaj ga niste priznala? Cel kup vprasanj..mar ni dovolj, da imam sama tehtne razloge za to? Situacijo sem malce razlozila...in kaj mi je "prijazna" gospa odgovorila...ja glede na to, da ste dovolj stara, bi lahko ze prej vedela v kaksnega fic firica se spuscate in..ne izgledate tako naivna...zdej pa kar nosite posledice...da je danes tako, da tudi ce oce pretepa mamico in se nad otrockom ne znasa, potem je vse ok??? Halo? Pa kje zivimo? Da je to med nama in otrok nima nobene veze? Da naj uredim zadeve, ker je boljse slab oce kot noben oce???? Da so otroci,ki nimajo urejenega ocetovstva psihicno zavrti, da so izloceni iz druzbe....mislim sej ne morem verjet...

Tko sem bla jezna in razocarana...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CSD- ziva groza :(
16.9.2004 12:01:46   
SIJA
:zmeden:Teja,
škoda za tako izkušnjo.
Glede tvojega prvotnega namenapa naj ti povem, da starši lahko predlagajo, odloči pa se kaj je najbolje za otrokeoz skrbništvo mladolethnik otrok sodišče.
Več glede te problematike, če te zanima, ti povem kontaktno osebo, super socialno delavko iz CSD VIČ ga.
Vanjo Furlan, ti bo sigurno znala kaj svetovati.
Lep pozdrav:metulj:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CSD- ziva groza :(
16.9.2004 12:10:00   
dory
Sej zadevo bomo resili...preko odvetnika...to, da sodisce odloci,kar je najbols za otroka mi je cisto mimo...oce otroka lahko perfektno odigra vlogo, sodisce mu vejame, otrok pa nastrada...niti slucajno ne grem v to..niti danes niti jutri..nikoli!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CSD- ziva groza :(
16.9.2004 12:39:05   
monika2004
GROZNO!!!!! Veš kaj se je pa meni zgodilo (CSD-Vič)! Ko sem zvedela da sem noseča sem šla na socialno se malo pozanimat kako in kaj če mi kaj pripada (otroški dodatek, paket.....) In potem me vpraša kaj pa bodoči očka je zaposlen pa sem rekla da ne (delal je na črno) In ne moreš verjet kaj mi je rekla da naj gre delat v skladišče v spara ker jih veliko rabijo. Da bi jo.... ! Men bo ona govorila kam naj gre delat, halo? Pa ubistvu sploh nisem prišla zaradi tega, pa to sploh ni njena stvar! To bi mi lahko rekla na zavodu ne pa na CSD!!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CSD- ziva groza :(
16.9.2004 12:45:07   
Mimi*
Ah,Teja,pomoje si naletela ravno na "tako" gospo,ki misli,da vse ve:(
Nima pa nobene pravice tebi razlagati njeno mnenje o situaciji oz. spraševati nepotrebne stvari.
Mislim,da bi te morala vprašati čisto uradno,kakšna je situacija in zakaj potem ti pa lahko samo še svetuje ,kaj naredi...oz. razloži,kakšna je pravna pot!

Jest bi ji na tvojem mestu kar svoje povedala!

No,upam,da boš zadevo dobro uredila in da bo še kaj lepega vremena,da se vsaj še dvakrat Slončice dobimo.Je blo prov fajn!
Cao

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CSD- ziva groza :(
16.9.2004 19:46:17   
*
GRRRRRRRRRRRRRRR...tak je ja..na teh sedežih državne službe sedijo same frajle, ki nikoli niso bile.....********...
One so brez napak ja ..potem pa je svizec....:angel:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CSD- ziva groza :(
17.9.2004 0:00:43   
Annny
Jaz bi zahtevala nadrejenega od te uslužbenke in se pritožila zaradi neprofesionalnega obnašanja! Zahtevala bi TAKOJŠNJO rešitev situacije!! Ali znate pomagat ali ne? Ja ali ne ? NE? Naj ti jasno povejo, kaj sploh lahko naredijo- saj za to so plačani!! Zato sploh obstaja CSD!

Osebno mnenje: glede na to, kaj vse si že povedala o očetu svojega otroka tu na forumu (pa verjamem, da je veliko več tistega, kar nisi- še slabših izkušenj), ti svetujem, da ga sploh ne vpletaš! Nikoli- kot si rekla sama. Ta človek ni pravi. Ni res, da je bolje imeti slabega očeta, kot nobenega- ravno obratno. To vidim pri svojem fantu- fantov oče je zapustil njegovo mamico, ko je bil moj star eno leto, nikoli mu ni plačeval preživnine, nič. Očetova mama (fantova stara mama) je dve leti nazaj hudo zbolela in je morala v dom za ostarele, vendar je njen sin edinec (fantov oče) tako škrt, da ji ni hotel plačati niti tolarja. Zato je babičin skrbnik postal moj fant (plačuje cca. 120.000 sit mesečno za dom za ostarele), njegov oče pa mu celo grozi, da ga bo tožil, če bo po babici kaj podedoval.
No, na srečo za to nima nobene pravne osnove in je glup ko noč (no, sem kar malo huda).
Samo toliko, da vidiš, kaj pomeni slab oče: nikoli ni dal tolarja svojemu otroku, zdaj bi ga pa rad še tožil, da bi si doma z njegovim denarjem naredil novo savno ali lažje odplačal kredit za novega BMWja. Svinjsko.


OK, to je res skrajen primer!
Ampak razne grobijanske očete, polne očitkov in hudobe, je treba čimbolj distancirati od otrok.
Tejči,očka tvojega sina je vsaj tak, da ne zahteva stikov itd (ni podpisanega očetovstva..)- mislim, da imaš tu celo srečo.
Upam, da boš zadevo uspešno uredila(-:

Papa

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CSD- ziva groza :(
17.9.2004 7:36:56   
dory
Ja res se dogajajo zalostne stvari okoli nas...in tam kjer je denar, tam se vse zacne in konca...res hudo...


Jaz nisem zelela podpisovat ocetovstva in to tudi ne nameravam...nas famozni ocka sicer tudi ne kaze posebnega interesa v tej smeri, ceprav mi je ze zagrozil s sodiscem...

Veliko stvari se je zgodilo in pri tem ne izpostavljam sebe ali dajem v lepo luc...tudi jaz sem posteno pokazala zobe....na koncu nisem bila prav nic prijazna,ker sem videla, da mu je malo mar tudi za otroka...zame mi je bilo ze vseeno..a otrocek pa res ni nic kriv...vse skupaj je pripeljalo do tega, da sem potegnila crto in prav ali ne, pri svojem bom vztrajala..za dobro otroka..za njegovo varnost in zascito...

papa

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   CSD- ziva groza :(
17.9.2004 9:55:38   
Annny
Naredila si popolnoma prav- le vztrajaj pri tem in ne pusti se, če bi te 'očka' kdaj provociral.
lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   CSD- ziva groza :(
17.9.2004 14:55:42   
Nogavička
Teja,

kateri CSD pa je to? Katastrofa!! Samo upam, da je pametnjakovička tik pred penzijo. Taki socialni delavci čisto porušijo trud dobrih.

Sem še zato bolj jezna, ker tudi sama študiram na Fakulteti za socialno delo in tam nas učijo čisto dugačnega načina dela.

L.p.

Tea

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   CSD- ziva groza :(
17.9.2004 20:02:57   
dory
Vem, da vas na Fakulteti za socialno delo ucijo cisto druge stvari...meni osebno bolj zivljenjske in bolj prakticne, kot pa jih ponujajo zdaj zaposleni...sem se vedno zgrozena..ampak se ne dam....se bom ze kako zorganizirala da bo prav..

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   CSD- ziva groza :(
18.9.2004 8:08:13   
filipinka
Teja. res grozno, da v sodobnem svetu razumevajočih ljudi naletiš na tako kozo. :hudicek:
Drugače pa nisem vedela, da sta s tamalim brez očka- majo punce prav, če je slab ga ne mešaj zraven. Žal mi je za vaju- zate, ker si fajn punca, pametnna in vedno pripravljena pomagati!:rozica:-zate, :racka:-za sinčka!
Mamo v familiji tudi take zadeve in vem, da dokler ga ne priznaš za očeta ti ne more čisto nič! Tako, da vztrajaj prisvojem, na CSD pa jim bi blo treba tudi malo razložit!
Drži se, V.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   CSD- ziva groza :(
20.9.2004 15:46:13   
m0jc4
O csd raje ne bi! Te gospe so samo referentke, ki kot bi imele diriktivo odganjat ljudi, saj grenijo življenje tistim, ki so prišli po pomoč - halo!

Od 1.8. 2004 obstaja inšpekcija za csd, bom probala dobit številko in jo javim!

Pa optimistično naprej!

Mojca :miska:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?