|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 19 20 [21]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Danes sem tako čudno....
4.12.2007 22:59:00   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Mič R
In  vse, kar vam lahko zaželim je, da bi kdaj spoznali človeka, do katerega boste kljub vsem težavam gojili toliko spoštovanja kot jaz do nekoga. Čeprav tukaj ni več tiste ljubezni

---------------------------------
Spoštovanje se ponavadi tiče bolj tistega, od katerega izhaja kot tistega, na katerega se nanaša. Naj povem bolj simpl, to, da ti iskreno spoštuješ svojega bivšega partnerja, pove o tebi, kako širok duh si.
user posted image


_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Danes sem tako čudno....
4.12.2007 23:07:08   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
MIčica bo, ne glede na dejstvo, ali bo živela z mamo ali z očetom, kmalu začela čutiti pomanjkljivosti enostarševske družine. Otroku je težko, ko vidi, da si ga starša podajata, ne gelde na dejstvo, da ga še tako ljubita.

-----------------------------------
RAHO, tule si malo mimo usekala. Izraz enostarševska družina je nastal kot nadomestek izraza nepopolna družina, ker so staroste iz socialnega področja ugotovile, da je ta izraz poln predsodkov in ga je popolnoma zgrešeno uporabljat.
Če starša otroka ne živita skupaj, ampak se vsak zase kvalitetno ukvarjata z otrokom, lahko čuti otrok popolnoma enake tako presežke kot pomanjkljivosti kot v večstarševski oz. nuklearni družini.
Še več, lahko ima celo dva topla doma user posted image ..

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Danes sem tako čudno....
5.12.2007 7:36:35   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Lahko še kakšno rečemo...načelno....in odgovor bo našel vsak sam :). Vsak razume, kolikor je sposoben razumeti in ne toliko, kot sama povem :).


  Men se zdi tukaj vse cool. Osnovno vprašanje preverjaš pri sebi, kar je samo pokazatelj, da tvoja ( vajina ) odločitev ni zabetonirana, temveč jo vedno znova postavljaš ( postavljata ) v nov časovni okvir. Zato si zelo fajn napisala, da je to najbolje v tem trenutku - res dobro, full dobra pozicija. In vsake toliko časa torej preveriš ( preverita ) trenutek.
  To, da si presegla famo ( ali pa že skoraj tabu ) okrog tega, kje naj bi moral biti otrok, pove to, da si res nesebično pretehtala, kaj najbolj koristi otroku. Ne tebi, ali pa da bi škodila njemu ( predvsem slednje je ogromnokrat opaziti pri delitvi otrok ). Vsaj meni to nakaže, kako velik človek si. Res, vsaka čast, jaz ti dam kapo dol.
   En vidik si zanemarila ( pa o njem ne bom pisal tu gor na debati ). Vendar spet, ker se to še ni zgodilo, se ti s tem seveda še niti ni potrebno ubadat. Ko se bo, bo pa zopet čas za preverjanje "trenutka". Nič pa ne dvomim, da bo tvoja odločitev modra user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 19 20 [21]
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 19 20 [21]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?