|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SISI25
19.10.2004 11:34:52   
tinadvojčica
Pozdravljena!
Upam da je počutje dobro.No končno sem dobila voziček ampak sem pozabila kaj te je zanimalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SISI25
19.10.2004 12:08:50   
SISI25
Ja počutje je dobro. smo včeraj bili na pregledu in je vse o.k.
Kaj voziček imaš ABC? Aja zanimalo me je koliko so široki sedeži oz. kakšna je širina enega sedeža, ker nekatere pravijo, da jih otroci hitro prerastejo in ti voziček ne pride dolgo prav. Čeprav bomo menda tudi mi tega kupili.

Kako pa kaj ve tri?

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SISI25
21.10.2004 12:11:19   
tinadvojčica
Pozdravljena!
Ja imamo ga od ABC designa in je na izgled ful simpatičen je pa res da je ful velik.No izmerila sem en sedež in ta je širok 30 cm.Mislim da ga bomo lahko uporabjale ful dolgo časa ker je res prostoren zato sem tudi tega vzela.Se ga pa ful splača kupit v Avstriji kjer stane 200 eurov pri nas pa 65.000.

Drugače pa se počutimo kar dobro le da vsmo vsak dan bolj utrujene in komaj čakamo da se vidimo.Pa tudi že zeeelllloooooo tečna sem ker imam vsak dan večlji trebuh in sem vsak dan bolj nepokretna.

Koliko ste pa kJ veliki in težki?Ali tebi rasteta enakomerno?Hvala bogu da je z vami vse dobro.

Se kaj kmalu spet prebereva!!!

Očitno sva edine dve mamice na tem forumu ki bosta imele dvojčke a ne?

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SISI25
21.10.2004 14:31:36   
SISI25
V 32 tednu smo bili težki okoli 2000 g (eden malo manj 1936, drugi 2100). Veliki pa ne vem točno, ker mi nekje ne piše. Mere (BDP, ....) imata skoraj čisto iste, razen trebuščka. Eden je malo bolj bajsi kot drugi, zato naj bi bila tudi majhna razlika v teži.

Kaj pa vi? ve ste tako malo pred nami.

Kaj vi ste kupili voziček v Avstriji? Kje pa ga imajo tega ABC?

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SISI25
21.10.2004 17:12:08   
tinadvojčica
No mi smo pa malo lažje(1900 in 2100 v 34.tednu)ampak smo baje zdrave s tem da je ena tudi bolj bajsika.
Mi ga imamo iz Avstrije iz trgovine Toys r us.Glede na to da si iz Celoja imaš Gradc še bližje kot ga imam jaz.Se pa splača tam kupit še kaj drugega.Midva sva kupila vrtiljake za nad posteljico za 9.000 eden medtem ko je v Lj 13.000,potem torbo zame za 5.000 ko je v Lj ne dobim pod 9.000.
Sigurno se splača!Potem je pa tu še Ikea kjer se pa ful splača kupovati pohištvo.Jaz sem bila glih v soboto tam in sem čist navdušena nad cenami.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SISI25
21.10.2004 20:00:49   
SISI25
Saj sva bila midva tudi v Toys-u ampak že pred kakšnim mesecem. Ampak takrat niso imeli nobenega vozička za dvojčke. verjetno bi morala reči, ampak noben od naju ne zna kaj veliko nemško tako da bi se lahko tam kaj dogovorila.
Sva pa midva tudi kupila ene vrtiljake za na posteljico, mislim da so bili še malo cenejši. sem bila jaz čisto navdušena nad njimi. Ker če moreš kupiti dva že malo gledaš na ceno.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SISI25
21.10.2004 22:27:38   
tinadvojčica
Potem so ga pa najbrž komaj zdaj razstavili ker tudi midva nisva nič spraševala ker je bil razstavljen.Mislim pa da če prideš tja in jim poveš samo model vozička je dovolj.Je pa fuuullll lep.
A si bila to v Gradcu?

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SISI25
22.10.2004 12:25:31   
SISI25
Ja v Gradcu. Kaj to imaš trikolesnika ali štiri. Kaj so imeli samo tega raztavljenega za dvojčke ali še katere druge. Me samo zanima čeprav bomo menda tudi mi kar tega vzeli.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SISI25
22.10.2004 13:15:29   
tinadvojčica
Moj je trikolesnik in so ga imeli tam razstavljenega.Če pa se ne boste razumeli med sabo pa kar govori po slovensko ali angleško, saj bodo razumele ko bodo videle da hočete nekaj kupiti.

Aja je bil pa edini takšen eden zraven drugega imeli pa so še enega od ABC designa ko sta eden za drugim.Ful je lep ampak meni to ni všeč.Če pa si v bloku je pa tisti definitivno boljši.Pa še tsk svetloplave barve je z enim medvedkom na sedežih.Joj ful je luškan.

Javi se če boš šla kaj kupovat ker me prav zanima kateri bo tebi boljši!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SISI25
22.10.2004 14:17:01   
SISI25
Ne saj meni tudi ni všeč on ko je eden za drugim. Se mi zdi da je potem tistemu ki vzadaj sedi tako zoprno. Čeprav smo v bloku smo se odločili da bomo imeli vzporednega. Saj čez vrate gre tudi ta, sem že vse izmerila.
mi je pa sedaj kar žal, da nisva že takrat vprašala. Samo sem mislila, da imajo pač tisto kar je raztavljeno.
Bom pa javila ko bova spet šla, samo moram še mojega prepričati da gremo še enkrat. jaz tako ali tako uživam po takšnih nakupih.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SISI25
22.10.2004 19:25:52   
Anonimen
Tukaj lahko pogledaš ABC-jev voziček:)
http://www.abc-design.de/html/body/produkte1_e.php?id=9&mod=309&des=309&farbe=FFE9BA&rot=produkte
lp,:fis:

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   SISI25
22.10.2004 19:53:32   
SISI25
Sem se jaz tudi odločala med ABC in HOCO. Je ta od ABC res cenejši. Čeprav je meni v osnovi bil bolj všeč od HOCO ampak se je moj bolj zagrel za ABC.
Kje v Avstriji si ga pa gledala. Jaz sem ga zasledila v KIKI

Me pa veseli, da je še ena nosečka z dvojčki.

Knjige pa na žalost v slovenščini naj ne bi bilo. Samo v nemščini. Razen v kakšni, ko je potem samo kakšno poglavje o dvojčkih.

Je pa tudi mene malo strah kaj bomo, ampak boš videla da nam bo šlo. Bomo dobile dvojno srečo namesto ene.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   SISI25
22.10.2004 20:32:55   
SISI25
Dr. Cerar je v porodnišnici v Ljubljani. in naj bi bil specialist za dvojčke, trojčke. mene je k njemu poslala moja ginekologinja. Imela pa sem napotnico. Sedaj pa grem k njemu 1 na mesec, ker naj bi bilo vse o.k. Če pa se da kar tako iti k njemu pa res ne vem.
Glede tega pretoka ne vem ker jaz nisem imela s tem probleme. To ti bo Tina povedala. mislim pa da gre tu zato da naj bi eden bolj rasel kot drugi. to naj bi pa opazila tudi tvoja ginekologinja. Ampak je pri Tini vse vredu, vsaj upam da je.

Knjige pa so (sem se zmotla v Angleščini):

- Double Duty : The Parents' Guide to Raising Twins, from Pregnancy Through the School Years by Christina Baglivi Tinglov

- Raising Multiple Birth Children: A Parents' Survival Guide
by William Laut, Kristin Benit, Sheila Laut

- Raising Twins : What Parents Want to Know (and What Twins Want to Tell Them) by Eileen M. Pearlman (Author), Jill Alison Ganon (Author)

- The Parent's Guide To Raising Twins : From Pre-Birth To First School Days-The Essential Book For All Those Expecting Two Or More
by Elizabeth Friedrich (Author), Cherry Rowland

In naj bi jih lahko naročila preko Amazona. Naj bi pa bile si zelo podobne. Jaz sicer tega ne poznam sem pa to prebrala na enem od sosednjih forumov. upam pa da ti bo kaj pomagalo.


(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?