|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razočaranje
23.5.2007 9:45:47   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

vendar ta ženska je drugače čisto normalna ženska...z njo ko smo se še poznali si se lahko čisto normalno pogovarjal


Normalna? No, očitno pomeni zame biti normalen, čisto nekaj drugega. Po domače, baba je zmešana do kraja in potrebuje strokovno pomoč.
norebe sem napisala vse skupaj.....
glejte kadarkoli sem videla to žensko prej je bila vedno dobre volje vedno nasmejana...nikoli nobenmu nič slabega strila...celo spomnim se da smo bili enkrat v enih gorah se je celo igrala s kupico otrok....tak da... res je potrebuje pomoč,...ampak ona je ni sprejela in je izbrala drugo možnost!

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Razočaranje
23.5.2007 10:42:55   
Anonimen
Anonimna veš tudi če ni tak spol kot si ga želiš boš ščasoma se navadila. Mogoče se ti zdi lažje vzgajati spol katerega si želiš ,ker si sama. Na koncu pa ugotoviš da se da fante in punce lepo vzgojit.
Zame osebno nisi zmešana si samo v trenutni stiski. Odmisli kaj si želiš in sprejmi kar ti je dano. Srečno

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Razočaranje
23.5.2007 15:22:59   
Pilar
Ta otrok, ki ga nosiš v srcu, je vajin. Ne glede na spol.Ne vem kaj naj napišem....ne morem si predstavljati tvojih občutkov, niti ti jih ne zavidam. Precej žalostno vse skupaj.Mogoče se bo kaj spremenilo, ko boš rodila.Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Razočaranje
23.5.2007 15:43:44   
Pobalami
Da si razočarana ob novici, da ne boš dobila user posted image aliuser posted image  je razumljivo, ampak da boš otroka zaradi tega zavrgla-ga ne boš marala pa ni normalno. Mislim, da je s tabo nekaj narobe in rabiš psihiatrično pomoč.

Če otroka zaradi tega ne boš imela rada se mu odpovej in ga daj v posvojitev, ker drugače bo otok zelo ubogi. Ker ni hujše kot imeti mamo, ki te ne mara.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Razočaranje
23.5.2007 16:39:56   
ronja
Lej, mogoče je bilo vse skup res le prvi šok in tudi ostali problemi so verjetno igrali svojo vlogo - da z očetom ne živita skup, recimo... In si vse skup navesila na ta bogi spol otroka...

Sicer pa: povej mi, kaj nosiš, pa ti povem 100 razlogov, zakaj je to boljše, hehe, res, verjemi, jaz ma za oba spola to naštudirano, kako sta najboljša, heheuser posted image

Če prav razumem, si po morfologiji, tako da otroka itak ne moreš dat stran, lahko pa malo povprašaš o posvojitvi, ne obljubljaj otroka pa še nikomur, saj se lahko premisliš, ko ga/jo boš videla...

Ne vem, kako to gre, ker še nisem mela otrok, tale bo prva in ker mi je bilo na začetku čisto vseeno, kaj bo, bolj sem mislila, da bo dečko, pa je punčka in sem čisto happy. Zdaj bi me sicer kap, če bi bil fantek, ker sem se tok na punčko usmerila, vendar bi ga imela pa ravno tako rada. Zato ne razumem čisto tvojih želja, vendar te ne bom obsojala. Mogoče si tako reagirala samo zaradi drugih problemov, ki jih imaš in ti je pač ven usekalo...

jaz sem se zadnjič tudi zjokala v avtu, ker še nimava nič zrihtano za tamalo, pa se mi je zdelo, da to samo mene skrbi, potem sem se pa lepo sestavila, šla kupit par zadev, pa sem zdaj čisot ok, čeprav še vedno ni nič kaj dosti več pripravljeno... Včasih imamo tak dan, da se nam vse zdi bolj hudo...

Če ti tudi po rojstvu ne bo potegnilo, da imaš tega otroka pa res hudo rada, potem pa je po moje res boljše zanj/o, da ga/jo daš v posvojitev... Ker tam bo 100% zaželena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Razočaranje
23.5.2007 17:33:50   
Barbs
Zelo žalostna tema. Zelo ,zelo.
Le zakaj sem morala klikniti in brati?user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Razočaranje
23.5.2007 18:07:29   
Anonimen
Anonimna se nič ne javi, jo je sram, ali pa je bila samo šala... Radi se norca delajo z nas, tako da se ne bi čudila, če bi bil samo hec... Če je pa res, jo bo že doletelo svoje...

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Razočaranje
23.5.2007 22:54:43   
sneška_
Nisem brala kaj so druge punce napisale.Zakaj ne uživaš v nosečnosti in se veseliš prihodu novega družinskega člana.Se je pri tebe razvil občutek materinstva?

Ja sem noseča 28 tednov in nisem še vprašala kakšenga spola bo dojenček. Niti me ne zanima hočem samo da je živo zdravo in pravo dete.

Ne matraj se katerega spola bo odjenček ampak poskusi da se pri tebi bar malo razvije občutek materistva ker na svetu ima toliko ljudi kateri hočejo otroka pa jih narava ni obdarovala s tem darilom.Bodi hvaležna da ti nekaj pod srčkom raste pa da se v tebi razvija novo življenje.


Saj ne morem verjeti da je spol od otroka problem.Bože mili ne morem se pobrati.  

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Razočaranje
24.5.2007 22:56:48   
sandra85
upam, da boš šla delat splav!!!!! otrok si ne zasluži trpljenja zaradi tebe! ti ga boš zanemarjala, ne boš ga marala?! če že zaj govoriš da nočeš imet pod srcem, kar imaš, pol naredi splav! klako sploh lahko rečeš kej takega!? kaj si se splog spravla delat user posted image ?! pomembno je, da je user posted image zdrav, pa ne glede na spol!!!
glede na to, da si zaj imela morfologijo, to pomeni, da si naša (septemberka) in si nekje v 6. mesecu?! v tebi je že tako velik in razvit user posted image da splav več ni možen...ne moreš bit razočaran nad svojim user posted image -tega ne morem razumet! kar razburlo me je!!!user posted image upam, da boš prišla k pameti!
raje ga daj posvojit, kot pa da otrok trpi z družino, ki mu ne posveča ljubezni in nežnosti!!! a tvoj dragi ga tut ne mara zarad spola?


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Razočaranje
24.5.2007 23:18:29   
Ciril
zelo poredko se oglasim, vendar mimo tega ne gre.....

z mojo boljso polovico sva se kar en lep cas matrala da je koncno prjel, in zdaj, ko vstopamo (jutri) v zadnje trimesecje (ceprav nevem zakaj se stirim mesecem rece trimesecje(sedmi, osmi deveti in deseti mesec namrec) ) sva lahko recem med najsrecnejsimi ljudmi, in se tega dogodka veseliva skupaj s starsi, edini ki mu je pomembno kaksen spol ima otrok pa je moja 11 letna sestra. Poskusal bom biti kar se da obziren, vendar glede na to, kaj vse sva midva pocela, da nama je koncno uspelo skupaj spacati malo bitjece, ki mimogrede ob morfologiji meri okoli 30 cm, ima srce, pljuca, jetra, ledvica, kosti in ostale organe.... ki sesa palec, ki te brca in ki poslusa kako se ti po crevesu pretaka kosilo....

Po mojem skromnem mnenju obstajajo 3 mozne razlage anonimnega vpisa, in sicer:

1. Nekomu je dolgcas in se iz clanov in clanic RR mal heca
2. Ena zakompleksana smrkla hoce met ideal, ki ji ga ne bo nikoli uspelo naredit, saj bo, tudi ce bo spol pravi vse narobe ko bo detece prvic zajokalo, ali se pokakako v plenicko, saj "moj pa to ne dela"
3. Punca ima za frajerja enga hudicevo zajebanega juznjaka, ki na vsak nacin hoce sina, in bo zaradi temperamenta in miselnosti zapustil njo in otroka, ce spol ne bo pravi, in zato je punca na robu zivcnega zloma.

in se resitve teh moznosti...

1. Sram te bilo!!!
2. Vsak otrok te grize v josk, vsak otrok lula in kaka v plenice, vsak otrok se dere ob najbolj nemogocih urah!
3. Strokovnjak naj kretenu razlozi, da je on naredil napacen spol in ne ti. (kolikor je meni tale procedura poznana pac moska celica doloca spol), tko da ce ni to kar je on hotu je on tist k zajebov.

skratka... good luck, you'll need it!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Razočaranje
24.5.2007 23:43:07   
sandra85
ciril se podpišem pod tabo! lepo si to napisal!!!user posted image user posted image user posted image
res je žalostno, da morajo obstajat tut taki ljudje!user posted image kaj čmo!
zame je zaj najbolj pomembno, da je mojuser posted image zdrav in ni važno, če ima luleka, sam da je najinuser posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Razočaranje
25.5.2007 0:50:56   
Anonimen
Punca ima za frajerja enga hudicevo zajebanega juznjaka, ki na vsak nacin hoce sina, in bo zaradi temperamenta in miselnosti zapustil njo in otroka, ce spol ne bo pravi, in zato je punca na robu zivcnega zloma.

Ciril, tole pa bolj težko verjamem, kajti napisala je, da noče to kar ima v trebuhu.. Tako, da njen partner ni nič kriv tukaj...

Sta pa drugi dve možnosti možni ja..Ampak verjetno ne bomo dočakali odgovora Anonimne...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Razočaranje
25.5.2007 7:38:09   
skuštrana
No comment..user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Razočaranje
25.5.2007 12:12:16   
lorch
Ciril!
Dobro preberi, pa boš ugotovil, da je napisala, da partnerja spol nič ne moti. Težave ima sama!
Ni prav, da si kar tako zmišljuješ, da so južnjaki mahnjeni na to, da bi imeli fantka!!!!
Moj oče je južnjak, ki ima tri hčere in na vse tri je zelo ponosen in nikoli ampak res nikoli ni izjavil kaj takega, da bi lahko kdo pomislil, da bi rad sina.
Ne žali normalnih ljudi, ki si to ne zaslužijo!!!
Mimogrede ti pa lahko povem, da poznam kar nekaj čistokrvnih slovencev, ki jim je zelo pomembno dobiti sina ali pa vnuka, da bo priimek šel naprej. Tako da južnjaki s to neumnostjo nimajo čisto nič.
Predvsem pa ti še enkrat polagam na srce da naslednjič dobro prebereš in ne govoriš na pamet neumnosti, ki ne sodijo v to temo!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Razočaranje
25.5.2007 15:38:55   
unika
res ne morem verjet da obstajajo takšni ljudje. anonimna naj ti povem da so mi med nosečnostjo na UZ rekli, da bo punčka in to ne samo enkrat, kar sem si tudi želela pa se je na zadnjem UZ (6 dni pred porodom) pokazalo da je fantek, res je bil šok, ker sem si zelo želela punčko ampak mi niti na misel ni padlo da pa zato nebi imela otroka.
Sedaj pet let po tem (pa tudi že takrat) bi pa umrla za to bitjece, ki je takrat rastlo v meni, ga ne zamenjam za nobeno punčko, sedaj, ko sem pa drugič noseča sem se pa odločila, da nočem vedeti kaj bo, bomo  že pravi čas izvedeli.
(kot pravi moj petletnik "mami, kar bo bomo pa imeli")
zamisli se malo še petletniku se lahko dopove, da bitje v trebuščku ni krivo, da je takšnega spola kot je.

PAMET V ROKE

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Razočaranje
25.5.2007 15:47:27   
butt3rfly
k vsej poplavi teh komentarjev še morm pa jst neki pripisat.
nima smisla se tle razburjat nad njo, ker verjetn to sploh več ne bere. pa tudi če sledi vsemu temu, bo konec koncev tko nardila svoje. saj vsak dela tak, ko njemu najbolj paše. nekteri se vse življenje trudijo za otroka, drugi ga takoj dobijo pol pa niso zadovoljni s spolom-TAKŠNO JE PAČ ŽIVLJENJE. ne se razburjat, ker to ne bo prispevalo k rešitvi tega problema. nič se ne da nardit tle. pustite jo, za otroka pa upajte vse najboljše.

(odgovor članu unika)
Neposredna povezava do sporočila: 166
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?