|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tinadvojčica????
27.10.2004 21:33:38   
SISI25
Kaj si še v enem kosu? Upam da je bilo vse vredu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tinadvojčica????
27.10.2004 22:14:23   
tinadvojčica
Ja na žalost smo še v enem kosu in vse je super tudi zrasli sta že ful.Ena tehta 2500g druga pa 2300g.Nas je pa naročil da pridemo v torek rodit če nas ne bo že prej zvilo.
Sem pa spet čakala dve uri tako da sem mislila da se mi bo zmešalo.Me pa tudi že malo zvija ker vem da bom v torek rodila pa tako grozno me je strah
Kako ste pa vi?
:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tinadvojčica????
28.10.2004 11:07:55   
SISI25
Zdaj imata pa res lepo težo. Pa do torka bosta še malo dobili.
Kako pa to, da ti je rekel v torek? Zaradi tednov ali ker sta že veliki?
Kako boš pa rodila? Naravno ali s carskim? Ti je to kdo kaj omenil? Ker meni še do zdaj ni noben nič rekel. Sploh mi nihče ne omeni poroda. Imam pa še danes UZ pa bomo videli kaj bo tam.

V torek pa veliko sreče, da bi vse potekalo super. Saj boš videla, da ne bo hudo. Čeprav verjamem, da te že zvija. mene je že sedaj strah pa še sploh ne vem kdaj gremo. Samo ko boš držala te svoje štručke boš vse pozabila.

Smo pa končno kupili voziček. Smo mislili iti v Avstrijo tega ABC gledat ali pa Hoco. Na koncu pa smo se odločili, da bomo Hartanovega ZII vzeli. Res je cenovno kar veliko dražji pa vseeno.Meni je bil že takoj všeč, se mi je zdel pa drag ampak imajo zdaj 15% popust pa smo kar tega vzeli. Se je moj tudi ko ga je videl zagrel za njega. Nam je pomembno da je širok 79cm, ker smo v bloku. Saj bi on tudi šel čez vrata bloka samo stanovanjska pa ne.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tinadvojčica????
28.10.2004 11:26:24   
tinadvojčica
Pozdravljena!
Za torek so se odločili zaradi tega ker sta že dovolj veliki in nimata več prostora v mojem trebuhu.Glede na to da so mi rekli da grem v torek rodit mi niso omenjali ničesar;ne kako bom rodila ne s čim ničesar.Vprašati pa tudi nisem upala ker sem bila čist posrana ker sem mislila da grem že včeraj notri.

Upam da je z vami vse dobro in pa javi mi kako je šlo.Če te pa zanima kaj o pororodu pa vprašaj G ker meni govori o porodu že tam nekje od 30 tedna.

Se beremo kmalu!

Aja pa čestitam za voziček saj vem da vje to že pravi dosežek da kupiš končno voziček za dvojčka!!
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tinadvojčica????
29.10.2004 10:55:06   
SISI25
Smo bili včeraj na pregledu in je vse vredu. Zdaj imamo naslednjega čez 14 dni pa bomo videli kaj bo takrat razen če nas bo do takrat kaj presenetilo. saj čez 14 dni bomo pa stari toliko kot ste sedaj vi.
Samo da takrat ti ne boš več v enem kosu ampak boš že držala svoje štručke. Moraš pa vsekakor javiti kako je šlo. Seveda ko boš imela čas.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?