|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   center Kalliste
20.6.2007 13:09:08   
kkaty
Pozdravljene,sm nova na vaši strani.Veliko zanimivih informacij sm že prebrala,mena pa zanima,če ima kakšna izkušnje oz. je pacientka od dr.Šelih Martinec v njenem centru v Domžalah?Mi ve kaj več povedat o njej in njenem delu.
Hvala vam!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: center Kalliste
20.6.2007 14:31:32   
Mikica
Jaz sem bila pri njej samo na nuhalni, drugače ni moja ginekologinja. Bila je prijazna, odgovorila na vsa vprašanja bodočega očeta user posted image , pa tudi na moja.

(odgovor članu kkaty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: center Kalliste
20.6.2007 14:33:24   
orhideja75
Ja je tudi moja ginekologinja. Že cca 12 let in se mi zdi vredu. Ti zna svetovati, če imaš kakšen problem. Sedaj, ko pa so preseljeni je pa sploh vredu. Ni gužve za čakanje.
Več ti ne znam povedat.


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu kkaty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: center Kalliste
20.6.2007 15:04:11   
kimba
Moja ginekologinja že 13 let. Najbolj sem bila nesrečna in hkrati srečna zanjo, ker je bila na porodniški pri mojem prvem sinu (no večina nosečnosti) in ti povem da je super. Njena sestra je včasih malo bolj groba ampak ginekologinja odtehta.

Pri drugem sinu sem dobila v 26 t popadke in sem se šla tja pokazat in mi je sestra rekla da imam verjetno samo prebavne motnje ampak sem vseeno rekla da bi rada govorila z ginekologinjo in lahko ti povem, da nisem niti čakala, sem bila takoj na vrsti, takoj je opravila celotne preiskave in k sreči je šlo za lažne popadke.

No jaz ti rečem da je ena a

ps. pa tudi sestra je sedaj bolj prijazna odkar so se preselili, verjetno je zanjo lažje delo, ker nima več dolgih čakalnih vrst, ne vem no.


_____________________________

kimba s tremi sončki

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: center Kalliste
20.6.2007 17:36:19   
jooly
Prov presenečena sem nad temi odgovori. Jaz nimam dobrih izkušenj. Nikogar ne bom blatila po forumu, če želiš podrobnosti, se mi javi na ZS.

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: center Kalliste
21.6.2007 8:27:38   
Erdbeere
tudi sama sem njena pacientka že 10 let in lahko rečem, d aodkar so se preselili so se a miljon % popravili...jaz sem tudi zadovoljna z njo

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: center Kalliste
21.6.2007 10:33:19   
tinula
Z ginekologinjo in tudi sestro (res, odkar so preseljeni:) sem zelo zadovoljna, je pa res, da še nikoli ni bilo kaj resnega narobe z menoj. Nekja mojih prijateljic je imelo v nosečnosti hude in malo manj hude težave, pa je vse lepo zrihtala.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: center Kalliste
4.11.2021 18:17:01   
Tincy123
Slaba izkušnja.

Tja sem šla na navaden pregled ugotavljanja nosečnosti z ultrazvokom. Pregled je trajal cca 20min, ugotovili niso nič.

Za pregled sem odštela 125EUR (!). Direktorica mi zneska ni znala pojasniti, me je grdo odslovila in rekla da glede na to da sem prejšnje leto plačala po ceniku 60Eur, da so mi očitno nekaj podarili zraven in da sem lahko srečna. Želela sem samo ugotoviti ali sem noseča ali ne.

Jaz vam pregled tam vsekakor toplo odsvetujem.

lp

(odgovor članu kkaty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: center Kalliste
29.1.2024 10:21:45   
Kasaga
Zdravo.

tudi mene zanimajo izkušnje v tem centru - predvsem se zanimam za poseg LLetz, ki ga tam opravljajo. Ga je katera imela pri njih? kako je bilo?
Hvala

(odgovor članu Tincy123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?