|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: H2O parni čistilec..
23.7.2008 19:42:41   
ursa30
jaz ga imam približno 3 mesece.. parket čistim enkrat na mesec, res da je malo mokro, ampak se hitro posuši.  ploščice in topli pod pa čistim enkrat na teden. krpo potem dam v pralni stroj in to je to. tiste za enkratno uporabo pa vržem v smeti. skratka, jaz sem z njim zadovoljna.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: H2O parni čistilec..
2.8.2013 19:18:15   
TAMARA39¸
Najprej vsem en lep poletni pozdrav.Ker vidim,da beseda teče o tem,kateri parni čistilec je dober,naj vam povem svojo zgodbo,ki jo zadnje čase delim z marsikom. In ne brez razloga.
Že dolga leta sem prebiralka forumov,kjer berem,kako se ljudje srečujemo z alergijami,ki nam kvarijo kvaliteto življenj. Že kot majhna punčka,sem večino časa namesto na igriščih in v vrtcu ter šoli preživela na testiranjih,zaprtih protstorih in bolnicah. Imela sem vse možne alergije-od hrane,pršic,živalsko dlako,pelode,celo SMOG. Poleg tega so mi diagnosticirali še bronhialno astmo. Moje življenje je bilo polno omejitev....kihanja,solzenja,izpuščaji,srbečice,izcedek iz nosu...Seveda sem kot vsak uporabnik najprej poskusila s tableti-to je bil tudi prvi pristop zdravnikov na mojo situacijo. Sicer nekoliko je bilo boljše,ampak morala sem konstantno vnašati to kemijo v svoje telo,da sem lahko vsaj približno živela lažje,čeprav dobro čisto nikoli ni bilo.

Hude težave sem imela tudi ob čiščenj stanovanja s čistili-kako nevarne kemikalije,ki so mi dražile sluznico,so v teh čistilih sem dojela še,ko sem se v stvar poglobila. Predvsem sem prebrala nalepke na zadnji stani-nisem mogla verjeti,ko je na ogromno čistilih pisalo,da je ob uporabi nujna zaščitna maska in rokavice!!! Kako strupeno mora biti to za človeka,sem si mislila....kajti vedno,ko sem čistila stanovanje,ko sem vdihavala vonj čistil,mi je dražilo dihalno poti in sem velikokrat dobila napade astme...Dojela sem,kakšna svinjarija so čistila....tudi to,da ko stečejo v odtok,gredo naravnost v podtalnico in v naš vrt,kjer gojimo BOJDA zdravo zelenjavo...hm...Skratka,odstranila sme vse kemikalije in se odločila,da čistim samo še z vodo. To je bilo ogromno olajšanje. Vendar tal,tepihov,sploh pa WC školjke nisem mogla razkužiti le z mlačno vodo....
Na koncu je sin dobil za rojstni dan od sošolcev še mucka....seveda mu ga nisem mogla vzeti iz rok in reči,da ga ne bo pri hiši zaradi mene...trudimo se ga imeti zunaj,a dlake so vseeno po stanovanju in jih je nemogoče popolnoma odtsraniti in so mi tako do nedavnega vseeno povzročale CELO POSLABŠANJE alergij. Da o pršicah,brisanju prahu in sesanju ne govorim o rdečini v mojih očeh in kihanjih.

Skratka,resnično je bila center mojega življenja alergija na VSE. Na kar sem po priporočilu prijateljice spoznala gospo,ki prodaja čistilec na posebno vodno paro. NE,sem rekla,ker sem že v TOP SHOPU leto dni nazaj kupila enega in mi ni pomagal. Vendar je vztrajala o njegovi kvaliteti in kako je pomagal sodelavki,ki je imela hude alergije na pršice in prah. Ker je bila izredno prepričljiva in je le prijateljica,sem ji na koncu le rekla,naj pride ta gospa do mene in pokaže to 'čudežno zadevo',čeprav nisem bila nič kaj navdušena nad raznimi predstavitvami...
NIKOLI v življenju ne bom obžalovala tega dne,ko sem spoznala ta čistilec (ne bom omenjala firme,ker so reklame prepovedane). VEČNO bom hvaležna gospe,da je takrat prišla na moj dom in da sem kupila to čudo. Res čudo,ker od aprila 2013 naprej NE potrebujem več tablet,še nisem imela napada astme,naš mucek je lahko notri večkrat ,ker so dlake POPOLNOMA odstranljive in je aparat tako preprost,da to naredi sin sam. Moje alergije so IZGINILE.
NIKAKOR nočem delati neke reklame,ampak hočem pomagati vsem,ki ste v takih težavah ali vsaj podobnih,kot sem bila jaz. In če jih lahko reši nek čistilec,ki je fenomenalen na svojem področju (mimogrede,ne uporabljate NOBENIH čistil,vse je na osnovi pare) ter s tem rešite SVOJE zdravje,ki je edina naprecenljiva stvar v življenju,VAM IZ SRCA priporočam,da vsaj pogledate,kako odličen je. Poleg tega ni nikjer sledov čistil in je tako 100% varen je tako za vas kot za otroke in živali. Odlično očistite prah celo v radiatorjih,pečico,zavese,sedežne,talne povrđine,tepihe...ma res vse...! Res.neverjetno.....meni je spremenil življenje in vem,kako je človeku,ki ima kronične alergije ali astmo. Nikomur ne govorim,naj kaj kupi,,,polagam pa na srce,če imate v življenju uro časa,sprejmite to zastopnico na dom in poglejte ta čistilec,ker je vreden vsakega centa in če bi bil dvakrat dražji,bi ga vzela. Ker je rešil moje zdravje-to pa nima cene. In res je-obstaja ogromno različic,a za tega lahko rečem,da čistoča 100%, naravna, varna in za tolk stvari je namenjem,da si mislt ne morš...predvsem je pa ZDRAV,to je bistvo vsega..

Seveda,če bi kdo rad prišel do kontakta gospe,lahko napiše spodaj pa javim...

To je moja zgodba. In za dobre stvari vedno in brez problema povem naglas. Slabih je že tako preveč.

PA SREČNO!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: H2O parni čistilec..
2.8.2013 19:23:39   
respect
Seveda ni reklama. Hvala,ker ste se ravno registrirali na ta forum,samo da to poveste user posted image

Drugič pa,manj nakladaj,pa bomo še verjeli da ni reklama user posted image

(odgovor članu TAMARA39¸)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: H2O parni čistilec..
24.3.2014 0:59:58   
spekter
Jaz pa imam težave, ker tamala ful dobiva izpoščaje pa lise po koži,... bogica moja je alergična na pršice,...
Ali bi kak parni čistilec kot ta pomagal pri čiščenju? Razumem da se ji čisto ne moremo rešit, ampak da bi vsaj malo ublažili.

Upsala, vidim da je to stara tema :S

< Sporočilo je popravil spekter -- 24.3.2014 1:00:39 >

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: H2O parni čistilec..
24.3.2014 7:44:14   
limonca*
spekter, jaz prodajam parni čistilec H2O, star par mesecev, rabljen cca. 3x. Kot nov.

(odgovor članu spekter)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?