|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po prvem transferju
7.8.2007 13:05:44   
fortun
sayuri hvala za info - ja, svaka mu čast, da se tako žene. se pa malce bojim, kako si bom sama dajala špike... sem mojemu user posted image  omenila, da mi jih bo on dajal, pa se je skoraj jokat začel!!! user posted image user posted image

(odgovor članu SUMEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Po prvem transferju
7.8.2007 14:01:22   
sayuri
Fortun, prvo špiko ti bo Reš dal in pokazal kako in kaj. Mene je bilo tud strah špikanja, pa sem se hitro navadila. Vse injekcije sem si sama dala, pridelala nisem niti ene same modrice user posted image . Sicer se pa lahko zmeniš tudi v zdrastvenem domu, in vsak dan prihajaš tja po injekcije. ampak res ni nobene panike, boš videla.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Po prvem transferju
8.8.2007 14:55:20   
fortun
fino, da ti je šlo brez modric - jaz se bojim, da meni ne bo šlo tako gladko... in kakšne rezultate je dalo tvoje špikanje?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Po prvem transferju
8.8.2007 15:44:50   
sayuri
Sedem velikih foliklov, tri majhni. Pet je bilo polnih -torej z jajčno celico. Oplodili so se 4, eden je potem zaštrajkal, dva so mi vstavili, eden žal ni bil za zamrznit. Oba sta se prijela, eden takoj odmrl, drugi pri 9t. Žal.Oktobra grem ponovno.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Po prvem transferju
10.8.2007 8:57:29   
fortun
škodauser posted image user posted image ... kdaj pa si bila prvič? a moraš dolgo čakat, da greš drugič, tretjič... user posted image user posted image ??
jaz kar ne upam, da bo že prvič uspelo... preveč berem tale forum in zato sem na vse pripravljena... če pa slučajno uspe, pa bom najsrečnejši človek na planetu user posted image user posted image !!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Po prvem transferju
4.9.2007 21:00:08   
sončy
lep.dan tudi jaz cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vesela sem da so tudi taki primeri da nas dvignejo, nam vrnejo upanje, ko mogoce ze sami malo obupamo.

lepo nosecnost ti zelim!!

Sončy

Sumeja, odvisno kako si se zmenila z zdravnikom. jaz sem imela prvi ivf samoplacnisko, tako da mi je g rekel da s tem preskocim vrsto in da sem cez tri mesece na vrsti ze preko zavarovalnice, cez tri mesece pa zopet samoplacnisko, itd..

(odgovor članu SUMEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?