|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ORBITREK
11.11.2004 13:05:02   
zoja
NO DA VPRAŠAM ŠE TU.
ALI MISLITE,DA LAHKO 6 T PO PORODU ŽE VADIM NA ORBITREKU?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ORBITREK
11.11.2004 14:00:07   
Anonimen
Seveda!!! Če se le dobro počutiš! Jaz sem sedaj skoraj 7 tednov po porodu, pa sem pred 10 dnevi začela obiskovat vadbo za nosečnice in mamice po porodu-SPINING, na sobnih kolesih. Seveda si ves čas merimo pulz in ne sme prekoračit tiste meje, pri kateri se še dobro počutiš (pri nosečnicah jasno da mora ostat nižji, kot pri nas, ki to nismo več), ampak je kar dosti intenzivno, tako da se vsakič dobro spotim in se potem počutim ČUDOVITO:bravo::bravo::bravo:
MORAŠ PA PAZIT, DA VELIKO TEKOČINE POPIJEŠ! Jaz jo med 60 minutno vdabo popijem 1 liter.
Kar pogumno! Začni zmerno, tako da se boš še dobro počutila in vsak dan boš zmogla malo več! Potem boš zadovoljna sama s seboj in tudi otroček bo imel več od tebe!
Srečno in leeeeep pozdravček!
Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu zoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ORBITREK
1.12.2004 23:30:28   
mnjam
VALDA! Tud jaz sem orbitrekala že po 5 tednu. :kuza: Sam sem sedaj opustila, ker je mali tako živ:sloncek::sloncek::sloncek:, da ni šans, da tečem 30 min skupaj. Tako, da le izkoristi priložnost, ko še veliko spi:zaspan: in je pri miru.
Aja, pa čim več tekočine pij.

(odgovor članu zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?