|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Potrebujem pomoc!
22.11.2007 13:13:22   
Anonimen
zegi superca, pa si zelo hitro prišla na vrsto....jupiiiiiiiiiiuser posted image ...bom držala pesti da bo vse v redu, ti pa se še kaj javi, da vidim kaj me čakauser posted image .

(odgovor članu zegi)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Potrebujem pomoc!
23.11.2007 11:41:23   
zegi
vesnyca bom po hister.op. se oglasim in povem svoje izkušnje-upam da bo vse ok in da bo opravljeno uspešno ..lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Potrebujem pomoc!
13.12.2007 13:46:28   
Anonimen
No pa sem tudi jaz končno dobila datum na ginekološki kliniki v Lj. za histeroskopsko operacijo.
V bolnico sem sprejeta 09.01. in bom notri tri dni...

(odgovor članu zegi)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Potrebujem pomoc!
13.12.2007 19:55:55   
snežinka7
Vesnyca jaz pa imam 10.1. pregled v Lj. pri dr. Zornu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Potrebujem pomoc!
13.12.2007 20:19:18   
Anonimen
snežinka7 jaz sem imela pregled pri prof.Tomaževiču in me bo sedaj tudi on operiral...takoj je videl pregrado in rekel, no to je pa kar orng, ko pa sem mu povedala da sem bila 06.09.2007 na abraziji ker je najini pikici srček nehal tiktakati se je pa kar malce več zavzel zame...vsaj tak občutek sem imela. No sedaj pa sem končno dobila datum za operacijo in odstranitev pregrade in sem res fuuuuuuul vesela, tko da z možem komej čakava da bo to za nama.
Pa ti, kakšen problemček pa imaš da greš tudi ti na pregled??

Pozdravček.
Vesna

(odgovor članu snežinka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Potrebujem pomoc!
13.12.2007 20:59:24   
snežinka7
Jaz pa sem bila septembra na laparo in histero, so mi odstranili pregrado, sedaj pa imam kontrolo in če mi ta mesec ne bo uspelo bomo šli naprej . Seveda upam, na najboljše in da bom čimprej srečka user posted image tebi pa tudi privoščim enako, da boš čimprej spet zagledala user posted image .
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Potrebujem pomoc!
14.12.2007 11:47:41   
...Martina...
snežinka7, srečno, srečno, srečno....user posted image user posted image user posted image

Vensyca, superca za datum. Na internetu sem dobila neko ful hard raziskavo v kateri sodeluje tudi prof. Tomažičevič, vsaj mislim, da je to on. In res se tako zavzema za to prepričanje o pregradi, da jaz sem si kar sprintala in imam skozi v tornbici....
Tako da, zna bit, da je res on najboljši za te stvari... in se tudi ful zavzame.

Jaz pa pridem za vami, najprej pejte vi na operacijo, drugo leto pa jaz. he he

Lep pozdrav...

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Potrebujem pomoc!
8.1.2008 13:03:07   
*talcy*
..ojla...vidim da ta tema ni več aktualna...no pa vseeno...men je g.včeraj odkrila minimalno pregrado in rekla da lahko takoj zanosim (septembra sem imela splav)....kaj ve menite na to da imam pregrado pa mi je g.tako rekla? res je minimalno velika ampak vseeno............?

lep pozdrav

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Potrebujem pomoc!
8.1.2008 14:13:52   
Anonimen
*talcy* povedala ti bom čisto tako kot je...da tvoja G ni prostojna za to da ti bo rekla da imaš pregrado ampak da lahko zanosiš, zato so pristojni specialisti!!!! To si je vredno zapomniti. Lahko da bi ti tudi specialist enako rekel, ampak on je le specialist za to.
To je isto kot da bi tebi osebna zdravnica rekla, da luskavica ni nič, ne ni čist tko, moraš vseeno k dertmatologe a je tako?!?! Če te boli uho dolgo časa te pošlje osebna zdravnica k specialistu...tukaj je isto.
Meni je tudi moj G rekel, da imam srčasto maternico in malo pregrado, ampak naj kar zanosim...in seveda ker sem mu verjel sem zanosila in plod je odmrl...šla sem k specialistu in mu povedala kaj je rekel moj G in je samo zmigal z glavo in rekel, zato ker se jim ne da delat rečejo vi kar zanosite...tako sem bila jezna da je kaj...ko pa mi je dal napotnico za abrazijo se pa ni več smejal ampak mi je takoj napisal še eno napotnico za pregled pri specialistu in jutri grem na histeroiskopsko operacijo...tko da ginekologi si samo ginekologi in ne specialisti.

Na tvojem mestu bi prosila za napotnico za specialista ker ti jo mora dati, če jo je že ona vidla.
Pa še tole, danes operirajo že čisto majhne pregrade.

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Potrebujem pomoc!
8.1.2008 17:40:51   
Anonimen
Punce, majhna ali velika pregrada... sploh ni pomembno, kajti oobe povzročata ss... POGLEJTE TOLE RAZISKAVO: http://www.vestnik.szd.si/st3-s2/st3-s2-073-75.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Potrebujem pomoc!
16.1.2008 21:44:52   
s@nny
Živjo punce,

Danes sem imela 1. pregled po ss in me zdravnica sploh ni ginikološko pregledala.
Napisala mi je samo napotnico za odstranitev pregrade.
Ko sem bila pa noseča in ko sem jo uprašala ali je lahko pregrada nevarna za otroka je bil pa njen odgovor. Sej to ni nč tazga Je samo mala pregradica.

Čudi me pa to, da je pregrado ugotovila neka druga zdravnica, ki jo je nadomeščala pred 1 letom. Ne vem kako je to, da me ni dons pregledala. Termin mam pa že naslednji teden.

Zdej me je pa kr mal strah, ker niti ne vem kolk je velka pregrada in, da ne bo nakonc rekla, saj ta je pa premajhna- ne bomo nč opreriral.

Sej ne vem ali kompliciram. Sam ful bi rada že čimprej spet delala nauser posted image  .


LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Potrebujem pomoc!
16.1.2008 22:05:33   
Anonimen
s@nny to je pa zelo zelo čudno, da te G ni ginekološko pogledala, morala bi te pogledati in narediti vaginalni UZ, še posebaj če si imela abrazijo.
Napotnico ti je pa verjetno napisala, da se naročiš za specialista...osebna G ti ne more dati napotnice za operativni poseg, ampak moraš najprej k specialistu, ki sum na pregrado ovrže ali potrdi in šele nato se vpišeš v čakalno vrsto za histeroskopsko operacijo.

Kaj ti je pravzaprav rekla G in kam si se naročila?!?!

Kar se pa tiče "malih pregradic" imam pa jaz teg G že poln kufer, meni je tudi moj G govoril mala pregradica ko sem splavila z abrazijo in ko so mi odstranili pregrado VELIKO 3cm se pa ni več smejal...no comment res.

(odgovor članu s@nny)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Potrebujem pomoc!
17.1.2008 11:52:05   
Anonimen
Vesnyca, koliko si bila noseča, ko si splavila?


Hval in lp.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Potrebujem pomoc!
17.1.2008 11:58:54   
Anonimen
v 10 tednu ni bilo več videti srčka moje pikice, nato sem šla v KC na abrazijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Potrebujem pomoc!
17.1.2008 20:33:10   
s@nny
Vesnyca. Jaz hodim Dr. Bokal v Lj. (zraven stare porodnišnice)-to je kot samoplačniško in se cenijo za neki bol. Drugače mi je ona napisala napotnico in sem se šla direkt še isti dan prijavit na pregled in so mi dali naslednji četrtek. Drugače je pa pregrado ugotovila ena druga zdravnica, ki jo je nadomeščala. Drugače imam že eno novo zdravnico tuki v Kranju. Upam, da bo ta kej bolj.

Vesnyca, a ti preden si šla na operacijo nise vedla kolk maš velko pregrado?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Potrebujem pomoc!
17.1.2008 21:22:46   
Anonimen
s@nny poznam to Bokalovo, mislim vem kam paše no, tko...tko da zarad tega verjamem da si tko hitro prišla na vrsto, super to. Pa kaj veš kdaj boš na vrsti za operacijo in kdo te bo operiral??
Ko sem šla najprej na pregled k prof.Tomaževiču je rekel da je pregrado treba odstraniti in da je kar orng, sem pa takrat pozabla vprašat...po operaciji pa mi je povedal da je bila velika 3cm in to tudi piše na izvidu. Pa moj G mi je skso govoril da je sam "mala pregradica"...vidim da je bla "majhna" ja, pa prof.Tomaževič je reku da je s pregrado veliko 3cm 2% možnosti da donosiš...tolk o mali pregradi. Zato jaz vedno pravim punce, naši osebni G niso specialisti.

(odgovor članu s@nny)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Potrebujem pomoc!
17.1.2008 22:17:43   
crvicek
s@nny,

ko je meni prof. Tomaževič potrdil pregrado, mi je dal napotnico za operacijo, katero bo opravil on. Poleg napotnice mi je dal tudi sliko uz, na kateri je označena pregrada in velikost 25mm in je rekel, da to naj prinesem, ko pridem na operacijo. Kot sem prebirala po forumu, je to zelo velika pregrada in kot je tudi on rekel imamo s tako pregrado le 2 % možnosti za donositev. Glede na to, da sem user posted image dokaj hitro (sledil pa je ss), upam da tudi po operaciji nama bo uspelo hitro.
Mene pa je moja ginekologinja napotila k specialistu še pred zanositvijo zaradi suma na pregrado, ampak na prvem specialističnem pregledu (dr. Ribičeva) so rekli da je majhna in naj poskušam zanositi z njo.

Sem si pa prebrala raziskavo, ki je delal prof. Tomaževič in da se v zadnjih 3 letih pregrade odstranjuje tudi preventivno pred prvo nosečnostjo (temu je pristaš tudi moja ginekologinja), čeprav to nekateri ginekologi (dr. Pušenjak) odsvetujejo, zaradi morebitne poškodbe materničnega vratu.
Jaz sem o tem debatirala tudi s svojo ginekologinjo in mi jerekla, da ona mi svetuje da grem na odstranitev že pred nosečnostjo, ker vsak splav lahko pusti v ženski tudi psihične posledice.
Ko sem prof. povedala, da me je napotila dr. Mahničeva izključno k njemu, sem opazila, da zelo ceni njeno mnenje; saj je rekel, da če je ona vidla pregrado, sploh ni dvoma da je ni.

..........no toliko o pregradi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Potrebujem pomoc!
17.1.2008 22:34:24   
Anonimen
crvicek pod vse kar si napisala SE PODPIŠEM!!!!!!!! Točno tako tudi je.

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Potrebujem pomoc!
18.1.2008 19:28:29   
s@nny
Vesnyca mene bo kar Bokalova oprerirala in to že naslednji četrtek. Jaz sem imela 14.12.07 SS in sedaj na 1. pregledu po abreziji sem ji rekla, da bi šla rada na odstranitev pregrade in mi je takoj napisala napotnico. Men se zdi ful hitr ta operacija.

Crvicek men je pa mojo sliko od pregrade zgubila. Ko sem bla na pregledu, sem ji rekla naj pogleda slikco. Pol jo je pa iskala v kartoteki pa jo ni našla in mi ona reče. Ah se je slikca zgubila. Pregledat me pa tud ni hotla. Je rekla sej te bom pri operaciji user posted image . Ful so leni.
Tko, da v bistvu pregleda po abreziji še nisem imela- ga bom očitno mela med operacijo.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Potrebujem pomoc!
18.1.2008 19:45:15   
Anonimen
s@nny seveda je hitra operacija, če te je kar tako vzela, preko vrste, drugače se čaka na operacijo od 3 do 5 mesecev...nimam nič proti, super zate, samo da bo čimprej mimouser posted image .

(odgovor članu s@nny)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Potrebujem pomoc!
18.1.2008 19:45:36   
Anonimen
pa da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Potrebujem pomoc!
18.1.2008 20:37:51   
s@nny
Hvala. Nisem vedla, da so tako dolge čakalne vrste.
Teb tud želim da boš čimprej srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?