|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhanje za 9mesečnico
27.8.2007 12:36:37   
voanni
Zdravo,
Zanima me kaj in kako kuhate za 9mesečnika? Kje se kupijo npr. ovseni kosmiči - od katere firme so, katere skutke se lahko zdaj dajejo? Moram dati še podatek, da je naša pikica začela dokaj pozno z gosto hrano - šele pri 6,5 mesecih, zato ne vem kaj ji že vse lahko dam. Do sedaj smo ji kupovali hippove kašice - od zelenjavnih do sadnih, pa je vse pojedla. Od zdaj naprej pa bi rada tudi kaj skuhala.
Prosim za pomoč, ker nisem ravno najboljša kuharica in tip za v kuhinjo, ampak za pikico bi se pa vseeno rada vsaj malo potrudila in ji kaj dobrega skuhala.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhanje za 9mesečnico
27.8.2007 21:27:35   
Naja30
Mi smo začeli z uvajanjem GH pri 5,5m in zdaj pri 9m je že z nami. Kuham za vse enako s tem, le da za njo malo prilagojeno. Gledam tako, da vsak dan je kaj drugega, da ima pestro prehrano.
Naša je že skoraj vse, edino tiste hrane ne, ki se jo odsvetuje npr. jagode, svinjsko meso,mleko ipd.

Kupljenih kašic se jaz izogibam, ji že od začetka bolj kot ne kuham sama.

Ovsene kosmiče sem kupila kar od spara, saj to je vse isto. Skutke je pa od Ljubljanskih mlekarn tiste male, ali pa kupim navadno pasirano skuto in jo dodam sadju.

(odgovor članu voanni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kuhanje za 9mesečnico
31.8.2007 19:33:28   
bona
Jaz ti svetujem, da si kupi Paparico (revija mama) in si poglej kaj lahko daješ kdaj. Jaz čisto vse sama delam in kuham za našega malčeka, ker se mi tako zdi najboljše. Pripravljene kašice kupim samo kadar gremo na pot ali na obiske. Kakšne juhe (piščanec, teletina, zajec) skuham več in potem zamrznem. Vso zelenjavo in sadje pa pripravljam sveže, sedaj je tudi skuto in mlečne izdelke, tako, da sploh ni več problem. Fajn je da ne je samo kupljenih kašic, tako da se navadi na trdo hrano in na koščke hrane, ter seveda večjo paleto okusov. Kaj kdaj dati pa je že ogromno napisanega.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?