|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali bi se obneslo?
27.8.2007 15:57:00   
zoom zoom
Nekaj me zanima. Ali bi bilo to vredu, če bi skuhala (kar koli pač že - razen krompirja) in zmiksala, potem pa to dala v lončke, npr. od Hippa ali Frutka in zaprla. Bi napolnila do vrha in še vroče zaprla, da se naredi vakum. V bistvu na tak način kot se vlaga. Ali raje ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali bi se obneslo?
27.8.2007 16:15:41   
urška
po moje moraš dat nek konzervas zraven. recimo jaz pasiram paradižnik ga vedno sladkam, ker potem dlje zdrži. nisem pa strokovnjak za to, tko da ne vem. mogoče bi našla kake nasvete na kulinarični sloveniji.
meni je sestra naredila domače frutke, ampak sadne ko sem bila še noseča. ampak pojma nimam kako je delala.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali bi se obneslo?
27.8.2007 16:36:33   
Putka
Pasterizacija - kuhaš živilo ene 10-15 minut na nekje 70-75 stopinj, naliješ v čisto embalažo in zapreš. Moja mami da npr. vložene kozarce še za nekaj časa v pečico pri ene 100st. Samo ravno velik vitaminov pa ne ostane not.

Ni treba konzervansov dodajat. Je pa sladkor, sol res dober konzervans, mora biti kar visok %, ampak ful slana otroška hranauser posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali bi se obneslo?
27.8.2007 16:53:31   
jade1
Zakaj pa raje ne zamrzneš?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali bi se obneslo?
27.8.2007 19:09:03   
trdozimc
Tudi jaz sem bolj pristaš kratkotrajnega (par mesecev) zamrzovanja, kakor vlaganja hrane za malčke - ravno iz vseh naštetih razlogov, še pokvari se ne, pakiraš lahko v zelo male porcije, zmrzneš pa lahko tudi čisto rahlo predelano hrano in ohraniš več snovi.
LP!

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali bi se obneslo?
27.8.2007 21:20:06   
Naja30
Jaz tudi ne bi vlagala, raje zamrznem in vem, da bo ok. Da bi pa konzervanse dodajala v otroško hrano user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali bi se obneslo?
31.8.2007 13:24:04   
livia
Ko sem jaz uvajala sem spraševala isto, pa so mi predlagali, naj dan v model za mafine in potem ko je enkrat zmrznjeno pa v vrečko. Ta sistem mi sicer ni najbolje sedel, zato sem šla v baby center in kupila lončke 200ml za shranjevanje mleka in zmrzovala v njih. Še danes, ko je vse že z nami so mi uporabni, ker dan vanje kak plazma keks, ko gremo kam ven. Imajo lep navoj in so vsaj meni ful praktični.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?