|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: najemniška stanovanja
19.9.2007 11:39:43   
sazi
nekatere banke nudijo možnost najema družinskega kredita, kjer oba z možem vzameta 1 skupen kredit - seveda se gledajo skupni dohodki
nimajo pa tega vse banke
kako je z izplačilom, če nimaš za osnovni polog, ne vem. Kolikor mi je znano, dajo banke do 70% vrednosti nepremičnine - seveda je vse odvisno od vrednosti neprmičnine in kreditne sposobnosti kreditojemalca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: najemniška stanovanja
19.9.2007 12:12:16   
Nika v službi
Jap, tako, kot je napisala sazi. Nekje je mogoče vzeti družinski kredit (mislim, da je to NLB, pa mogoče še kaka druga banka), sicer pa kredit vzameta oba partnerja, vsak svojega.

Ko sem govorila o prijateljičinem primeru je že tako. Namreč 130.000 ali 140.000€, kolikor bosta vzela, je skupni kredit, lahko je polovica ali pa nesorazmerno, odvisno od kreditne sposobnosti posameznika.


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: najemniška stanovanja
19.9.2007 22:07:07   
Magi*
miha, tudi na Mađarskem je pred leti prišlo do zloma nepremičninskega trga. najprej so cene skokovito naraščale, potem pa se je kupna moč zelo zmanjšala in cene nepremičnin so padle. no, danes dosegajo spet zavidljive vrednosti.

seveda nobeden od nas nima kristalne kugle, da bi lahko napovedal natančen scenarij, po katerem se bo vse odvijalo. lahko smo samo previdni in se naučimo kaj iz tujih napak. moramo pa se zavedati, da so značilnosti našega trga precej drugačne od ameriškega. prave konkurence med bankami pa še tudi ni. živi bili, pa videli.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 53
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?