|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jecljanje
16.9.2007 21:19:26   
* Mateja *
Čau, pomagajte!
Moj tamali je do pred 14 dnevi govoril vse ok, pač malo po svoje, ampak brez težav. In kar naenkrat mu je začel delati težavo k. In se loti stavek tako: " K.K.kkkk   Ki je kuža? In pol se začne kar sam sebi smejat, al pa se ful matra da bi povedal pa mu ne rata.  In problem je ker se vsi stavki začne s k- ki, kdaj, kdo, kam... Drugače mu pa k ne dela težav, samo na začetku stavka. In zdej se znajde po svoje, po potihoma in mu rata.

kaj naj naredim, naj ga takoj h kakšnemu logopedu peljem al nej počakam?
Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jecljanje
16.9.2007 22:33:28   
sončnica13
Najbrž bi ga bilo dobri pelat pokazat, glede na to, da je kar naenkrat začel tako govorit.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jecljanje
16.9.2007 23:12:00   
tulip
Mogoče pa bi rad povedal stvari bolj hitro, kot zmore, saj se mu pri taki starosti ful dogaja.
Naš je tudi nekaj časa tako jecljal, pa nismo temu dajali pozornosti, sem mu rekla edino: 'ti kar počasi povej, se ne mudi', ko se mu je prav zataknilo. In je šlo mimo tako hitro kot je prišlo. Zdaj govori kot strgan dohtar...
Zaenkrat ne bi paničarila, opazuj svojega otroka in boš videla, če je tako, drugače pa imaš še vedno čas za logopeda.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jecljanje
17.9.2007 9:24:00   
c7
Ne vem sicer, koliko je star, ampak smo opažali to tudi mi. Včasih ni nič jecljal, potem zelo malo, včasih pa ves čas. Pediatrinja nam je svetovala samo to, da naj to preslišimo, in ne posvečamo veliko pozornosti.

Pri 5 letih sva imela logopeda, kjer sem tudi tole omenila. Najprej mi je rekla, da se v pričo otroka o tem sploh ne sme govoriti, potem pa mi je razložila, da v njegovi starosti pač to ni več to, da bi hotel hitro kaj povedati, ampak le psihično. Da je nežna dušica, je takoj ugotovila, in tudi, da ima mlajšo sestrico. Dobili smo v glavnem nasvet, da se naj veliko z njim ukvarjamo in ga celo pozdigujemo. Na rokah nosimo - kar se tiče pohvale,... Naj se ne bojimo in ukvarjamo toliko s sestrico, ker se bo ona že zase (kot drugorojenka je vajena, da ni prva), on pa ne in mu nekako moramo pomagati.

No, tako je bilo pri nas. Torej logopedinja v tej starosti ne more čisto nič. Je pa drugače bil zelo pohvaljen, glede na besedni zaklad in izgovorjavo. Jecljal tam ni, in če ne bi jaz omenila, sploh ne bi opazila.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jecljanje
17.9.2007 20:45:37   
* Mateja *
Hvala za odgovore! Naš bo novembra star 3 leta, je pa 3 mesece prej rojen.
Sem študirala kaj bi lahko sprožilo jecljanje, pa ne pridem do dna, nič novega in drugačnega se ni zgodilo! Alora bom vidla sproti kako se bo razvijalo!!
Hvala!

(odgovor članu c7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jecljanje
17.9.2007 20:48:54   
Anonimen
Naš jeclja kadar hoče kaj na hitro povedat. Zaenkrat se ne sekiram in počakam, da sam dokonča stavek.

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?