|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne, to pa ne!
30.11.2004 13:40:55   
Lunca1
Menda smo bile mi tri na povodcih, ampak to zato ker težko tri frajlice sredi ceste loviš, da ti ne skačejo pred avte:). Menda se je prav obneslo.

Lp lunca

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ne, to pa ne!
30.11.2004 14:50:54   
dory
Hehe tudi jaz sem bila na povodcu...ce ne me ni bilo na spregled se isto sekundo :)...pa je bila edina varianta,da sem bila doma :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Ne, to pa ne!
30.11.2004 14:55:08   
ronja5
Ups Frutka, jaz pa kar razmišljam o tem. Imam namreč težave s hrbtenico in se mi zdi to super rešitev, ko bo :duda: začel hodit!


LP! Ronja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Ne, to pa ne!
30.11.2004 17:01:54   
kimi
zanimivo ampaka kengurujči so delani nekje do 8 meseca naj bi se:duda: notri nosili. Jaz svojega pri 5 nisem mogla notri stlačit kako naj bi ga potem nisila po 6 mesecu:zmeden:. No jaz mislim, da vsak malo pretirava kajne?

Pravijo da je 10 minutk na dan za otroka v hojici dovolj. To samo zato, da si mišice utrdi.

Kako pa mislite da smo mi gor zrasli (malo mlajši) leta 84, 85, so bile hojice popularne pa nobenu prav nič ne manjka. No vsaj meni, fantu in njegovemu bratu ne:zmeden:

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Ne, to pa ne!
30.11.2004 21:19:13   
Anonimen
Jaz pa sploh še nikoli nisem videla nobenega otroka na povodcu, pa bi ga prav rada. Tudi jaz sem takrat, ko je shodil, premišljevala, da bi ga nabavila. Ker imam še psa, bi bilo še malo bolj smešno, ko bi bila potem oba na povodcu, ha, ha. To bi se zgražali. Super!!!!

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Ne, to pa ne!
1.12.2004 9:16:30   
pravljica
se strinjam s splišni...
jaz sem vedno poslušala zdravnico v posvetovalnici...saj zato je tam, da nam predlaga kako in kaj...nikoli pa se ne spuščam na meni tuje področje...konec koncev ima nekaj šole za sabo in verjetno ne govori tja v tri dni...pa še logično je, zakaj vse te stvari niso dobre za naše malčke in če niso nujne za njihov obstanek, ne vem, zakaj bi jih uporabljala...če bi malo razmislile pa bi videle, da pri uporabi le-teh mamice bolj mislijo nase (da je njim lažje) kot pa na otročke
najlažje mu je dat v usta dudo da utihne, ko rabiš mir, ga daš v skokeca ali v hojico, da si lahko manj pozorna nanj na sprehodu, ga privežeš na povodec, in če ne dojiš, je najlažje, da je vse po vrsti kot mi
samo moje skromno mišljenje, ker vem, da se tega vsega ni bilo težko držat in si ne bom nikoli očitala, da je zato kaj narobe z mojo malečko (posledice pridejo pa za tabo...tudi pri 40. te lahko začne boleti hrbtenica zato, ker si bil prehitro v pokončni drži, pa alergije in težave z želodcem se tudi ne pokažejo takoj...)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?