|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhanje na Aptamilu
6.12.2004 13:34:53   
piškotka
Zanima me, ali lahko npr. mlečni riž ali koruzni zdrob kuhaš na Aptamilu. Če ne, kako pa ga naj? Hvala:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kuhanje na Aptamilu
6.12.2004 13:37:53   
mtd
oj, tud jaz ne vem, bom pa poskusla ga dodat blitvi, ko bomo začeli jest, tako da ga bom vsaj zagrela, če že ne zavrela.
lp

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kuhanje na Aptamilu
6.12.2004 14:32:45   
bini
hm... jest zaenkrat dajem tiste kašice od milupe.. ampak počas bi rada tud ta prav riž in koruzni zdrob dala moji mali... kaj pa če bi to skuhala na vodi in potem zmešala s pripravljenim aptamilom?? samo ugibam :ups:.. morda bo katera že iz izkušenj kaj več povedala.
lp

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kuhanje na Aptamilu
6.12.2004 19:57:54   
piškotka
Sem že poskusla kuhat na vodi in kasneje dodat mleko, pa ni tako okusno.;)

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kuhanje na Aptamilu
6.12.2004 22:07:43   
frutka_
Jaz sem mu vse pripravljala na vodi. Poskusila sem s svojim mlekom pa ni bilo okusno in mali tudi ni jedel, zdaj ko je kuhan na vodi pa lepo papca!
Kupim mu npr. otroški gris od Nestle-ja, ki se pripravi z vodo in je zelooo okusen. Prav tako pa tudi obstaja bananina kašica, ki se pripravlja z vodo in je še bolša. Morda poskusi s tem.
Kupiš pa jih lahko v Sparu, stanejo okrog 700tolarjev. Jaz mu to ponudim kot jutranji obrok ali kot večerjco.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kuhanje na Aptamilu
7.12.2004 11:04:25   
piškotka
OK, bom vprašanje zastavila drugače. Ali lahko Aptamil tako prekuhavaš oz. pregrevaš ali ne. Vem za vse kupljene kašice in ostalo, vendar jaz raje dam hčerki doma kuhan mlečni riž kot kupljeno kašico. Zanima me samo, če lahko to mleko prekuhavaš.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kuhanje na Aptamilu
7.12.2004 15:53:28   
frutka_
No, res se nisva razumeli...hihihi!Saj jaz mu tudi raje pripravim kaše sama doma. In te kaše, ki so od Nestleja mu jaz dajem namesto svojega mleka. Malce bolj hranljive so in goste, to niso kašice iz kozarčka. Enako je kot da bi otroku kupila npr. čokolino le da ima okus po bananh ali pa gris in uporaljati ga lahko začneš prej.
Glede Aaptamila pa ti svetuem, da naredi tako. Pripravi mleko (na primerno temp. ohlajeno in prekuhano vodo+mleko) ter nato primešaj zraven kar želiš, riž ali sadje. Če se ti zdi pregosto pa še malo s paličnim pretlači. Lahko pa pokličeš tudi na št. za potrošnike, ki jo najdeš na škatli in se direkt pozanimaš.
Mene pa zanima kateri Aptamil uporabljaš? Moj mali je 5 mesecev star in še imem Aptamil AR (začetna formula kupila sem ga za slučaj da ne bi dojila).

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?